***LA REDOUTE(6)***

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Io cred ca renunt la nisipuri si ma duc in Cedex, france sa ma iau de gat cu Redoute .
Glumesc, desi nu imi mai arde. Vin de la posta, am stat la 2 cozi ca sa intreb si la colete si la prioripost daca am ceva pe numele meu si nimic. Nu mai am nici o speranta, sincer, nici pentru coletul din 24 din moment ce deja 26-27 au venit de mult. Mai am o farama de speranta in a incerca inca un telefon la of. vamal sau chiar un drum acolo (asa m-au sfatuit fetele la posta). Oricum vreau sa le scriu sa imi re-trimita produsele desi mi-e ca pana vin nu i se mai potrivesc fetei masurile.
Asa ca din pacate chiar ca voi iesi din randul redutistelor ca sunt prea ghinionista. Daca nu primeam nici un colet ziceam ca am gresit ceva la adresa dar asa.... MA rog, e ceva tare-tare ciudat. Cert e ca la posta la mine nu au ajuns sigur.
Lavi tu le-ai raspuns deja sa iti re-send produsele? Sunt curioasa daca o fac si cand.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

clau,

cauta pe LA Ramblas...ai incercat apartament? la ei chestia asta functioneaza super si iesi mult mai ieftin decat la hotel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vlada spune:

Si io zic tot Las Ramblas...e si central si cu multe legaturi de transport

Andreea si Vlad
Iubirea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns croco21 spune:

Din cate imi amintesc, hotelul la care am fost se chema Grand Torre Catalunya si a fost super ok, tin minte ca a costat 100 E camera dubla pe noapte si avea o panorama superba (la etajele superioare e mult mai bine). In Barcelona te descurci perfect cu metroul, eu nu am folosit alt mijloc de transport.
UIte aici poze: http://members.lycos.co.uk/croco21/Thum1.html

quote:
Originally posted by claujro

quote:
Originally posted by croco21
La BArcelona am fost acum doi ani, e un oras superb.

Te rog, spune-mi in ce zona/area a barcelonei sa caut hotel? Sa am miloc de transport pana in centru si sa fie o zona ok???

Claudia

POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI

Croco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Claudia,o intrebare:ieri cand testai codul ala pt serviciul de cafea ai zis ca ai introdus les "references du catalogue".De unde le-ai avut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

quote:
Originally posted by Lorenza

Daca a venit vorba de calatorii,sa ma laud si eu putin,plecam in iunie in MADEIRA!De-abia astept!

Poti sa dai niste detalii,please?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vlada spune:

Sa inteleg ca iar comanzi ..?

Andreea si Vlad
Iubirea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

quote:
Originally posted by Jasmine

Claudia,o intrebare:ieri cand testai codul ala pt serviciul de cafea ai zis ca ai introdus les "references du catalogue".De unde le-ai avut?

De pe mareduc, de acolo de unde am luat codul de cafea erau si codurile de catalog ale prosoapelor si setului de masa, am explicat pe la pag 6-7, nu mai stiu... Daca ai un pic de rabdare sa te uiti mai in urma, te rog...

Claudia

POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Fetelor, multumesc , in las Rambas o sa caut, am aruncat acum o privire pe un site dat de Andreea si sunt niste preturi!!!! O sa studiez si varianta cu apartamentul.

Claudia

POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

quote:
Originally posted by Jasmine

quote:
Originally posted by Lorenza

Daca a venit vorba de calatorii,sa ma laud si eu putin,plecam in iunie in MADEIRA!De-abia astept!

Poti sa dai niste detalii,please?

Nu prea stiu ce detalii sa-ti dau,ce te-ar interesa?Plecam cu niste prieteni,avem apartament la hotel 4*,Garrajau Terrace in Madeira!O sa inchiriem o masina,o saptamana ,sa vizitam toata insula,de care am auzit ca are niste peisaje superbe!Prea multe nu stiu nici eu,am intrebat pe site daca stie cineva amanunte si se pare ca nu a fost prea multa lume pe acolo!

Mergi la inceput