***LA REDOUTE(6)***

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vlada spune:

Mai bine aici, e mai comod...pana or veni coletele...
Pe mine Atena nu m-a incantat deloc, in afara de Acropole si cartierul bogatilor...numai mizerie, figuri dubioase, circulatie haotica...sincer nu am ramas cu o imagine prea buna

Andreea si Vlad
Iubirea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Da, asa o fi, numai ca nasul Marei sta in Atena (e juma roaman, juma grec). Nu platim cazare, mancare... Numai drumul cu masina, cadourile, ce cheltuim pe acolo... si eu nu am fost niciodata in Grecia. Pt plaja, insule si altele, merg cand mai cresc copiii sa ii iau si pe ei (adica cand or avea vreo 10 ani - planuiesc eu ). Iar despre Barcelona va tin la curent sau mai degraba voi pe mine, ca eu plec ultima .

Claudia

POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

quote:
Originally posted by addya

fetelor, parca si-a luat cineva asta:
http://www.laredoute.fr/product.aspx?productid=324073624&documentid=359506&categoryid=23110319&single=&hasNext=1&hasPrev=1

cum este????

Adina si BB Razvan

Razvan-Nazdravan
www.dropshots.com/day.php?userid=235207&cdate=20070122&ctime=123718" target="_blank"> Razvan tine o conferinta - filmulet

Este ok,eu l-am luat cu 4,5 euro,dar nu e cine stie ce,oricum la pretul asta merge!

Mergi la inceput

Si se mai plange romanul ca nu are bani...si voi, bani de shoping pe La Redoute, bani de calatorii in strainatate... ntz, ntz!!!

Anul trecut pe ce meleaguri straine ati umblat?

Claudia

POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

madau,

de antalya iti zic eu, ca am fost asta vara; am stat in Lara, la un hotel de 5 stele ultra all inclusiv, ca am zis ca vrem ceva super, asta dupa ce un in urma fusesem in Maldive si nimic nu mai putea sa egaleze experienta; Lara e o statiune noua cu hoteluri exclusiviste, si noi am zis ca daca platim 200 euro/noapte o sa fie super; a fost intra-adevar super lux , insa de rushii astia neciopliti nu scapi neam; aratau ca vai de capul lor, badarani si necivilizati, imbracati cum erau romanii la revolutie de ma intrebam daca chiar au platit cat am platit noi; ca sa aflu ca charterul pentru ei e de cateva ori mai ieftin , iar din cauza traficului mare de rusi spre litoralul turcesc, au si alte tarife ...
Merita mai degraba Kusadasi care e mai ieftin, am stat acum vreo 6 ani, si are litoral mult mai frumos decat Antalya, nisipul e mai fin, intrarea in mare mai lina, rcomandat zic eu pentru familii cu copii mici.

asa ca anul asta, prefer Spania...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vlada spune:

13.000.000 2 adulti si 2 copii
vezi ca au bagat si pe myair, oferte mai bune zic io...le-am vazut la 2 zile dupa ce achitasem...

io viena si nisipurile de aur

daa, numai barosance p-aci'...

Andreea si Vlad
Iubirea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

Daca a venit vorba de calatorii,sa ma laud si eu putin,plecam in iunie in MADEIRA!De-abia astept!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns croco21 spune:

Anul trecut am fost la Lisabona si imprejurimi si am urcat la dealuri pentru cativa ani de acum incolo. E frumos dar daca n-ai masina e mai greu. La BArcelona am fost acum doi ani, e un oras superb.

quote:
Originally posted by claujro

Si se mai plange romanul ca nu are bani...si voi, bani de shoping pe La Redoute, bani de calatorii in strainatate... ntz, ntz!!!

Anul trecut pe ce meleaguri straine ati umblat?

Claudia

POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI

Croco

Mergi la inceput

Io pe Matei l-am facut la Viena .

Anul trecut Praga si Istanbul (cum va zisei).

Da, barosance, mai Andreea...

Claudia

POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by croco21
La BArcelona am fost acum doi ani, e un oras superb.

Te rog, spune-mi in ce zona/area a barcelonei sa caut hotel? Sa am miloc de transport pana in centru si sa fie o zona ok???

Claudia

POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI

Mergi la inceput