***LA REDOUTE(6)***

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Hop si eu...vacante ceva? Frumos subiect. Noi plecam acum de Paste in Bulgaria, abia astept, am prins si un pret super bun, fata de ce ofera astia la noi..

La vara plecam in Antalya, nici nu concep altfel. Abia astept

Io n-am mai gasit nimic care sa-mi faca cu ochiul, la reduceri ma refer, ca in rest...am vazut o pereche de adidasi dementiali, dar abia i-am luat pe ceilalti asa ca..plus multe multe hainute misto. Dar poate se mai reduc nitel. Ma bate gandul la o rochie de seara, dar eu sunt mai aiurea cu modelele, nu vreau decoltate.nici prea prea nici foarte foarte..

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=7" target="_blank"> aici ne puteti vota - poza "concurs 2006a"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Bine ca vb de concedii ne mai distrage atentia de la shoping.

Claudia

POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vlada spune:

Parca in concediu nu rup magazinele in 2....

Andreea si Vlad
Iubirea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Claudia pai e mai scump in vacanta decat la shopping pe Redoute. Si apoi ce..acolo nu facem shopping?

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=7" target="_blank"> aici ne puteti vota - poza "concurs 2006a"

Mergi la inceput

Andreea, Mada

Daca o tinem in ritmul asta... pe seara deschizi capitol nou .

Sa va povestesc ceva. Asta toamna am fost la Istanbul, in vacanta, cu masina... Eu crdeam ca acolo umbla cainii cu haine in coada, ca deh, toate hainele de la noi sunt ori turcesti ori chinezesti. Si ce vb eu cu fina (cu ei am fost), oricum ne cumparam de acolo tone de haine - si-mi faceam griji ca nu mai incap in portbagaj , la intoarcere-, io zic sa nu ne luam decat strictul necesar, ce avem pe noi si restul cumparam de acolo. Nu va zic ca am pus 3 lucruri in valiza de se mira barbatu-meu ca de ce e asa goala.... Ajungem acolo..toate scumpe, bazarul scump...Claudia dezbracata, nu mai aveam haine de schimb. Ma tot intrebam, mai de unde aduc astia hainele in ro???? Ideea e ca mi-am cumparat 3 prostii, ca sa am cu ce ma imbraca, pana si sosete mi-am luat de acolo... E adevarat ca mi-am luat 3 genti de piele din bazar, superbe si niste aur...dar cu astea nu ma puteam imbraca.

Dar la haine...tzeapa! Am venit cum am plecat!

Claudia

POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cin spune:

Madau, da si tu detalii despre bulgaria, antalya...zau ca ma intereseaza (nu stiu, deschideti un alt subiect, undeva....)
Vlada, e valabil si pt tine

Nicoleta, mami de Vlad Cristian
o floare pt doamne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vlada spune:

esti mortala Claudia ! sa stii ca si io am zis ca plec cu ff putin bagaj...mai aloes ca mai prind si reduceri..

io de Nisipuri iti pot zice daca te intereseaza

Andreea si Vlad
Iubirea mea

Mergi la inceput

Eu zic sa nu mai deschideti subiect separat de calatorii, aici ce are daca vb?! Vb lui madau, mai citeste si okiu meu ceva noutati.

Pe noi de Paste, ne bate gandul sa mergem in Grecia, la niste prieteni, in Atena vreo 2 zile si apoi la casa lor de vacanta in Kalamata.

Claudia

POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

da, wizzair stiam si eu ca e cel mai ieftin pe barcelona, dar tre sa iei totusi din timp; myair nu face decat italia, skyeurope are roma si viena; dar am vazut stire la protv ieri parca ref la cursele lowcost tarom...mai e blueair dar astia nu se pot numi lowcost la preturi, n-am vazut nimic sub 25o eur cu taxe pe nici o destinatie de-a lor.

cat ai platit Vlada pentru august?

din cate stiu au reducerile in Barcelona sunt august/septembrie; eu vreau sa stau cel puti 10 zile, sa am timp si sa vizitez, sa shoppuiesc, sa stau si la plaja...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cin spune:

Ziceti de orice....io vreau sa plec, atata stiu

Nicoleta, mami de Vlad Cristian
o floare pt doamne

Mergi la inceput