***LA REDOUTE(6)***
Raspunsuri - Pagina 21
lilupep spune:
Nici mie. Unele mi se par chiar scumpute. Eu tot mai sper sa apara niste reduceri ca lumea...Eu nu m-am bucurat de cele din iarna, am aparut pe ultima suta de metri.
claujro spune:
lavi, vad ca vrei sa pleci in Spania... Si eu caut sa programez de pe acum o vacanta la sf lui octombrie la Barcelona.
Edit: eu ma rog sa am bani in perioada de reduceri, ca nu stiu cum se face, e o regula ca atunci sa fiu leftera (ma refer la perioadele de reduceri de la noi)...
Claudia
POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI
vlada spune:
Si io, si io ! am luat si bilete de avion deja, plecam pe 7 august....
Andreea si Vlad
Iubirea mea
claujro spune:
quote:
Originally posted by vlada
Si io, si io ! am luat si bilete de avion deja, plecam pe 7 august....
Andreea si Vlad
Iubirea mea
Wow, o sa te rog sa-mi povestesti cand te intorci cum a fost... Eu nu gasesc inca bilete la avion si la cazare, nu s-au facut "programarile" pana atunci, azi am cautat pe net dar tb sa apara si ofertele pt atunci, caut. Am o problema cu aria in care sa fie hotelul...una accesibila, nici prea scumpa...poate imi zici unde va cazati voi.
Edit: scuze pt off topic, vb pe PM sau la subiectul cu vacanta in Spania.
Claudia
POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI
Jasmine spune:
quote:
Originally posted by claujroquote:
Originally posted by Jasmine
Eu le-am trimis un mail in care i-am intrebat daca pot sa-mi trimita catalogul.Am primit un raspuns care mai rau m-a bagat in ceata :
"Bonjour Mme ...,
Vous souhaitez recevoir le catalogue printemps été.
C'est avec plaisir que je l'envoie à votre domicile.
Je vous remercie de l'intérêt porté à notre collection.
Je vous propose de la retrouver sur votre site www.laredoute.fr.
A très bientôt."
Voi ce intelegeti de aici?Ca mi-l trimite sau ma invita sa-l vad pe net?
Te rog, pune o copie a mailului sa-l trimit si eu, poate poate am noroc si primesc si eu catalogul..
Claudia
POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI
Bonjour,
je voudrais savoir si vous pouvez m'envoyer le catalogue printemps-ete 2007,ainsi que le catalogue Taillissime pour printemps-ete 2007.
merci beaucoup.
ilenutza spune:
Addya, Vic poarta 24 dupa masurile lor!Are 14 cm talpa , deci...
Trebuie neaparat sa ma mobilizez sa ii iau cupilului ceva de incaltat ca nu mai are decat 1 pereche de ghete bune
Ile
20 si
Victor ( 22 dec 2005)
www.onetruemedia.com/shared?p=249f1383b4fbe02ba8eea5&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Noutati
ella_74 spune:
Buna fetelor,
Hop si eu...La multi ani!
si eu vreau la Barcelona in septembrie; cine si-a luat deja bilet de avion, e pe low cost? sa ne zica si noua mai multe; am vazut ca tarom a bagat curse low cost si are cursa si pe barcelona.
si apropos de catalogul laredoute, eu am trimis fax inca de pe 7 februarie, am confirmare de trimitere, si pana acum nimic; am printat formularul de pe site si l-am completat; era parca un pdf si nu mergea trimis online, desi ei ziceau ca se poate si asa...
claujro spune:
Ne mutam cu toate la Barcelona????!!!! Eu am cautat zboruri pt sf lui oct-inceputul lui nov, pe low costuri si nu am gasit. La Tarom am gasit, e 355 euro /persoana
.
Claudia
POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI