***LA REDOUTE(6)***

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lilupep spune:

Nici mie. Unele mi se par chiar scumpute. Eu tot mai sper sa apara niste reduceri ca lumea...Eu nu m-am bucurat de cele din iarna, am aparut pe ultima suta de metri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

lavi, vad ca vrei sa pleci in Spania... Si eu caut sa programez de pe acum o vacanta la sf lui octombrie la Barcelona.

Edit: eu ma rog sa am bani in perioada de reduceri, ca nu stiu cum se face, e o regula ca atunci sa fiu leftera (ma refer la perioadele de reduceri de la noi)...
Claudia

POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vlada spune:

Si io, si io ! am luat si bilete de avion deja, plecam pe 7 august....

Andreea si Vlad
Iubirea mea

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by vlada

Si io, si io ! am luat si bilete de avion deja, plecam pe 7 august....

Andreea si Vlad
Iubirea mea

Wow, o sa te rog sa-mi povestesti cand te intorci cum a fost... Eu nu gasesc inca bilete la avion si la cazare, nu s-au facut "programarile" pana atunci, azi am cautat pe net dar tb sa apara si ofertele pt atunci, caut. Am o problema cu aria in care sa fie hotelul...una accesibila, nici prea scumpa...poate imi zici unde va cazati voi.

Edit: scuze pt off topic, vb pe PM sau la subiectul cu vacanta in Spania.

Claudia

POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

quote:
Originally posted by claujro

quote:
Originally posted by Jasmine

Eu le-am trimis un mail in care i-am intrebat daca pot sa-mi trimita catalogul.Am primit un raspuns care mai rau m-a bagat in ceata :

"Bonjour Mme ...,

Vous souhaitez recevoir le catalogue printemps été.

C'est avec plaisir que je l'envoie à votre domicile.

Je vous remercie de l'intérêt porté à notre collection.

Je vous propose de la retrouver sur votre site www.laredoute.fr.

A très bientôt."

Voi ce intelegeti de aici?Ca mi-l trimite sau ma invita sa-l vad pe net?

Te rog, pune o copie a mailului sa-l trimit si eu, poate poate am noroc si primesc si eu catalogul..

Claudia

POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI

Bonjour,

je voudrais savoir si vous pouvez m'envoyer le catalogue printemps-ete 2007,ainsi que le catalogue Taillissime pour printemps-ete 2007.

merci beaucoup.

Mergi la inceput

Jasmine, multumesc!

Claudia

POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

Addya, Vic poarta 24 dupa masurile lor!Are 14 cm talpa , deci...

Trebuie neaparat sa ma mobilizez sa ii iau cupilului ceva de incaltat ca nu mai are decat 1 pereche de ghete bune

Ile 20 si Victor ( 22 dec 2005)
www.onetruemedia.com/shared?p=249f1383b4fbe02ba8eea5&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Noutati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

Buna fetelor,

Hop si eu...La multi ani!

si eu vreau la Barcelona in septembrie; cine si-a luat deja bilet de avion, e pe low cost? sa ne zica si noua mai multe; am vazut ca tarom a bagat curse low cost si are cursa si pe barcelona.

si apropos de catalogul laredoute, eu am trimis fax inca de pe 7 februarie, am confirmare de trimitere, si pana acum nimic; am printat formularul de pe site si l-am completat; era parca un pdf si nu mergea trimis online, desi ei ziceau ca se poate si asa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vlada spune:

Io am luat bilete la Wizzair...intreaba-ma orice doresti

Andreea si Vlad
Iubirea mea

Mergi la inceput

Ne mutam cu toate la Barcelona????!!!! Eu am cautat zboruri pt sf lui oct-inceputul lui nov, pe low costuri si nu am gasit. La Tarom am gasit, e 355 euro /persoana .

Claudia

POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI

Mergi la inceput