***LA REDOUTE(6)***
Raspunsuri - Pagina 31
claujro spune:
Incredibil! Am intrat la TOUT MES COMMANDES si unele apar, intr-adevar cu plata la livrare, de-aia au fost anulate!
Si sunt absolut sigura ca la fiecare comanda am platit cu cardul, ca doar nu sunt nebuna!!!!
Fetele care nu ati primit comenzile, nu e aceeasi problema si la voi?!
Claudia
POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI
vlada spune:
Dar ai bifat tu din greseala ? ai ales plata la livrare ? si de pe card ti-au fost retrasi banii ?
Andreea si Vlad
Iubirea mea
lilupep spune:
Nu stiu ce tot bibilesc aia pe site, cert e ca la mine merge fgreu si nu-mi pot vedea comenzile si nici noul cos.
cin spune:
NU prea merge site-ul...
Claudia, ai sunat la banca? eu stiu sigur ca am vazut pe un extras ca mi-au operat platile catre la redoute, deci la mine nu cred sa fie asta cauza pt care nu au ajuns.
oricum, ceva e cam ciudat...ca sa nu zic altceva ![]()
Nicoleta, mami de Vlad Cristian
o floare pt doamne
aissa spune:
Pai si daca era asa de ce au retras banii de pe card?
Parerea mea e ca ei umbla in site si au cam bramburit baza de date.
DIn cate stiu cand dau comanda imi spune la plata la livrare ca e imposibila si nici nu pot ajunge mai departe daca as vrea sa bifez acolo.
Clau nu stiu ce sa zic, si mie mi se pare ciudat faptul ca iti raspund instant ca niciodata nu mi-a venit alt mesaj, in afara de cel standard de inregistrare a intrebarii, mai devreme de 24-48 de ore.
Verifica neaparat cardul!
claujro spune:
Am sunat, prietena mea de la banca, e ocupata, a zis ca ma suna ea in 2 minute.
1. bani pe card am sigur
2. mi-au fost anulate toate comenzile mai mici de 10 euro
- 2 camasi
- 1 gratar
- 1 camasa
- 1 comada f mica data ca sa primesc faimosul set de masa
3. sunt sigura ca de fiecare data am bifat si am scris datele cardului
4. mi-au fost luate 2 comenzi peste 10 euro
Ce sa inteleg de aici? Ca nu ma lasa sa fac comenzi mai mici de 10 euro? De ce drak nu spun asta si spun ca nu am eu bani pe card?!
Claudia
POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI
claujro spune:
Voi ati primit vreodata mail de la Sabine Gysels???
Uite ce mi-a raspuns azi dimi, imediat, parca nu ar sta sa se ocupe decat de cazul meu...![]()
Hi,
It is your order on February 28th which has been cancelled. Your credit card has not been charged. It seems there is a problem with your card because your replace this order today but once again the payment is on delivery. Is it the first time you used this credit card online ? Would you indicate by fax to my intention your credit card number with the 3 last digits back and expiry date in order I made inquiries with our specialized department with the credit cards. Because when I consult your file there are other orders with payment on delivery. My fax number is 33 3 20 24 73 94. Indicate your client nr. It is not secured at my e-mail address.
Best regards.
Sabine Ghysels.
Service Relation Clients. La Redoute.
Claudia
POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI
claujro spune:
Am vb la banca, banii sunt blocati nu luati, ceea ce e cam acelasi lucru, pt TOATE comenzile inclusiv alea mici. Am cerut un desfasurator...
Ce fac mai departe?!
Cred ca ma las de sportul asta cu comnadat pe la redoute, mi se par neseriosi.
Edit: Si voi ati disparut toate, nu am si eu cu cine sa vb 

Claudia
POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI
canda_h spune:
Hai ca dau eu un raspuns ...
Claudia daca banii sunt blocati inseamna ca o sa ii ia ... asa a fost si la mine si dup-a vreo 5 zile au disparut din cont.
Nu stiu ce e cu mail-ul ala dar mi se pare tare ciudat.... poate ca e nedumerita tipa ca ai mai multe comenzi.
eu va citesc uneori sa vad impresii despre produse ... am luat si eu cateva, dar mi-e lene sa caut link-urile acum ... le am acasa.
Angi
Angi
de motanel
(5.02.2006)
ilenutza spune:
Claudia, aseara vb cu sotul meu care e inginer calculatorist si imi spunea ca el nu imi da cardul lui ca sa cumpar pt ca se pot face o gramada de smecherii pe net.
Si lui ii e teama sa cumpere asa.Iar eu ii ziceam ca nuuuuu, nu s-a intamplat nimic cu cardul nici unei fete pa na acum.Iar el zice, da , pana acum, pe urma cand o sa ramaneti toate fara bani pe card, sa va vad atunci.Ma rog, eu am ras, am zis ca e o gluma, iar acum mi-a cam inghetat zambetul pe buze cand am citit.![]()
Ile
20 si
Victor ( 22 dec 2005)
www.onetruemedia.com/shared?p=249f1383b4fbe02ba8eea5&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Noutati