Hidronefroza...
Raspunsuri - Pagina 3
![](images/user_woman.png)
jozsaerika spune:
asiza ma bucur ca ati dat de un dr. bun...nu aveam habar ca Bizo este nefrolog ...poate mai incolo mergem si noi la el ...si totusi unde faceti cisto si uro ? la Ped 2? fac si acolo?
va tinem pumnii
mama de ingeras Norbert (07 dec 2003)
poze
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
asiza spune:
Roxana, multumesc......
Erika, facem cistografia la Pedi II, chiar dansul o va face...Iti recomand acest medic cu multa incredere, iar conditiile de la Pedi II sunt net superioare celor de la Pedi III (si soacra-mea a recunoscut asta, ea lucrand la Pedi III)...Sper sa fie bine...revin cu detalii......cum e Norbert? Voi ati mai facut ceva?
Oana cu
Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
monalac spune:
asiza,mult curaj!sa dea dumnezeu sa fiti sanatosi si totul sa fie bine!erika,la voi cum mai e,nu era necesara operatia?nu se intampla nimic daca nu i o faci?ma refer la cea pt reflux.bafta la operatia pt hernie.
jozsaerika spune:
fetelor, din pacate operatia de hernie va fi amanata cred pana dupa Pasti pt. ca Norbert iar s-a racit...desi socrii au avut grija de el ca de ochii din cap si nu l-am dus la gradi...dar a facut el intai o viroza apoi pe rand am facut-o toti si acum el reia firul
monalac daca refluxul nu este de grad mare nu e necesara operatia si sunt oameni care traiesc toata viata asa si nu se intampla nimic...alti in schimb si-au pierdut rinichiul din cauza asta... e discutabil de la caz la caz
va pup
poze
Ignatica spune:
asiza sunt cu sufletul la voi sa treceti bine de cistografie si urografie. Doamne ajuta la vesti bune.
Ignatica - mamica de David (29 iulie 2006)
Nasterea sufletelului nostru David
asiza spune:
Ignatica, Erika, Mona, Roxana, multumim mult de tot....maine mergem sa facem cistografia. Deocamdata de urografie nu ne-a spus nimeni nimic...Va dau de veste DUPA...mi-e asa o groaza...Va pup...
Oana cu
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis
Ralumat spune:
Asiza, tinem pumnii stransi-stransi. O sa fie bine! Te asteptam cu vesti super!
Raluca lui
David Calin (28.11.2006)
luna a treia
jozsaerika spune:
asiza asteptam vesti...sper ca ati trecut cu bine de cistografie
poze
asiza spune:
uff...doar acum apuc si eu sa va mai scriu ca m-a terminat Denis azi!!!
Am fost azi dimineata la spital pentru efectuarea cistografiei...Eu nu va povestesc ce emotii am avut...eram amortita toata...Din fericire, totul a decurs super...surprinzator, Denis nu a plans nici cand a fost decalotat (ca avea ceva fimoza acolo), si nici cand i s-a introdus sonda...ci apoi...pentru ca nu-i convenea cred ca-l tineam nemiscat acolo...eu il tineam de picioruse si Cristi (taica-so) de manute...Imediat ce-l lasam sa se miste in voie, inceta si plansul ...In fine, a trecut, rezultatul e bun, nu avem reflux vezico-ureteral...Mai mergem peste o luna jumate', cam asa, pentru o noua eco, sa vedem cum stam cu dilatatia la rinichi si apoi, daca va mai fi necesar, efectuam si urografia!
Pup fetele dragi care ne-au tinut pumnii si s-au gandit la noi...A contat, sa stiti...
Erika, din cate am inteles, la voi e constatat din pacate refluxul, chiar de grd. III/IV...ce vi s-a indicat in continuare? De ce nu mergeti la operatie? Unde e obstructia?...
Oana cu
casandra spune:
Baietelul meu s-a nascut cu hidronefroza bilaterala de gr III.
La 1 luna, i-am facut cistografie, urografie i s-a facut de mai multe ori. A avut reflux. La fiecare 2 saptamani ii luam proba de urina, pentru a depista o eventuala infectie urinara. Zilnic, pana la 6 luni a luat antibiotic, pentru a preveni o eventuala infectie.
La 6 luni, rinichii erau dezvoltati normal si refluxul a disparut. De atunci nu a mai avut probleme cu rinichii.