Hidronefroza...

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jozsaerika spune:

asiza ma bucur asa de mult ca nu aveti reflux..., va fi totul bine o sa vezi ...la noi refluxul a fost constatat anul trecut in vara (2.6 ani) si nu avem nici un fel de obstructie...doar reflux si din pacate , din cauza inf. urinare repetate si nedescoperite , rinichiul stang afectat dar functional...operatie nu facem decat daca va fi absolut necesar ...e posibil chiar si la varsta asta sa i se retraga refluxul si atunci nu va fi necesara operatia...ramane de vazut

va pup

mama de ingeras Norbert (07 dec 2003)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Erika, Doamne ajuta sa nu aveti nevoie de operatie...tzinem pumnii...
casandra, multumim ca ai intrat sa ne impartasesti experienta ta! M-ai mai incurajat si pe mine!

Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana 20 spune:

Draga Asiza,
Fetita mea a avut acelasi lucru la nastere insa noi avem si o malformatie avem cite 2 uretere la fiecare rinichi.
Pot sa iti spun cu certitudine ca hidronefroza de gradul 1 sau 2 nu se opereaza sub nici o forma.Am petrecut nopti intregi pe internet in dorinta de a afla cit mai mult despre acest lucru.Pina la virsta de un an o sa vezi ca deja totul e mai bine.Toate cazurile fara exceptie de hidronefroza grad 1 si 2 SE REZOLVA DE LA SINE pina la virsta de 7 ani.Trebui insa sa faceti cite un ecograf la fiecare 6 luni.Noua ni s-a dat o doza f mica de antibiotic timp de 6 luni dupa care am refuzat sa ii mai dam pentru ca cistograma facuta s-a constat ca doar un singur rinichi mai avea un grad 1 de hidronefroza.Te rog din suflet sa nu te sperii, hidronefroza este un lucru destul de comun la copii mici si sa stii ca f multi au si nu stiu.Ce ni s-a mai recomandat noua ca de fiecare data cind face febra sa ii facem analiza de urina ca sa eliminam posibilitatea unei infectii urinare.
Daca mai ai intrebari iti pot raspunde cu placere.

Mergi la inceput