SUPER DIETA pentru mamici si nu numai (cap.2)
Raspunsuri - Pagina 9
Madachan spune:
Buna dimineata!!!!
Mi-am baut apa ,acum sunt la cafea. Vreau sa ma inspir din prima pagina pt ceva la pranz.
Lidia,multumim pr informatii,intradevar sunt utile.Eu am mai slabit cu dieta scarsdale vreo 2 kg,dar le-am pus la loc .
Revin.
EDWARD 29.11.2004
poze->
gusta spune:
Buna dimineata fetele
La raport 73kg nici nu imi vine sa cred m-am urcat de multe ori sa vad sigur daca e asa.Sunt super multumita,greul a trecut de acuma parca e mai usor.
Ieri am mancat
cafea
salata de castravete si ardei
2mere
1portocala
1kiwi
1cana numai supa de legume
De azi caut peste dar eu cred ca am sa fac ceva de genul asta,in ziua in care mananc peste nu pap ou si la fel cand pap ou nu pap peste si tot o sa mai fie cate o zi numai cu legume si fructe.Am ajuns acolo unde trebuia pentru medic chiar daca am sa merg vineri poate mai dau ceva jos daca nu sunt super multumita.
Am baut si apa si am facut si stepperul si acuma stau un pic cu voi de vorba si dupa program artistic ca am destule de facut.
Pup fetele si spor la slabit.
Doamna cu urgenta si maimuta Maruta
Marilena12 spune:
Buna dimineata fetelor,
Am baut si eu apa si-o cafea si nu mananc nimic pentru ca sunt extrem de stresata azi, din cauza vizitei la socrii, mi-e destul de greu sa stau la masa cu toti mancaciosii aia
, mai ales ca eu tin si dieta si post si nu am prea multe alternative decat sa ma prefac cumva ca mananc si ca ma bucur, ca sa nu se supere soacra-mea.
. Plus de asta, astia nici nu beau apa. 
O sa fie nasol, sa-mi tineti pumnii, mai ales ca mi s-a cam acrit de legume si fructe, mi se strepezesc dintii cand le vad.
.
Dar nu ma las, mai ales ca aseara am probat doua fuste din piele pe care nu le-am putut purta deoarece m-am facut cat malul imediat dupa ce le-am primit si acum imi vin super. Si stiu ca daca as calca stramb, as stopa procesul de slabire, si nu vreau sa ma chinui inca 3,4 zile ca sa mai vad vreun kg zburand. Azi dimineata aveam 66, asa ca merit o
. Sper ca maine sa nu intru sa va spun ca merit
. Va pup
MARILENA
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=15" target="_blank">Va multumim ca ne-ati votat minunea "In roz"
gusta spune:
Hai Marilena te gandesti la noi si poate reusesti sa nu calci stramb si atunci ai sa fii mandra de tine.Ai vazut ca se poate nici mie nu mi-a venit sa cred da vad ca chiar merita si acuma parca nici nu ma mai gandesc la lucruri interzise.
mamidestefan spune:
quote:
Originally posted by Madachan
Buna dimineata!!!!
Mi-am baut apa ,acum sunt la cafea. Vreau sa ma inspir din prima pagina pt ceva la pranz.
Lidia,multumim pr informatii,intradevar sunt utile.Eu am mai slabit cu dieta scarsdale vreo 2 kg,dar le-am pus la loc .
Revin.
EDWARD 29.11.2004
poze->
In cartea MIHAELEI BILIC...
sunt citeva informartii despre diete...
avantaje si dezavantaje ..merita sa le citesti

LIDIA si
Stefan-Eduard (21.08.2006) Slabesc frumos si maninc sanatos
Pozici si www.dropshots.com/mamidestefan" target="_blank"> Filmuletze
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
"A true friend is the one who holds your hand and touches your heart."
mamidestefan spune:
Sunt si eu la
..si la recuperat
..
Eu astazi iar am stagnat la cintar ..
dar daca voi slabiti ...imi ridica si mie moralul
..
Meniul meu de ieri :
-suc de morcovi 100 ml
-2 portocale
-o cafea
-salata de spanac cu conopida si telina si ;cu peste si ciupercutze la steamer
-3 mere
-salata de spanac,rosii,conopida
-1 grapefruit
LIDIA si
Stefan-Eduard (21.08.2006)
Slabesc frumos si maninc sanatos
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
mamidestefan spune:
quote:
Originally posted by gusta
Buna dimineata fetele
La raport 73kg nici nu imi vine sa cred m-am urcat de multe ori sa vad sigur daca e asa.Sunt super multumita,greul a trecut de acuma parca e mai usor.
Am baut si apa si am facut si stepperul si acuma stau un pic cu voi de vorba si dupa program artistic ca am destule de facut.
BRAVO gusta
Primesti inca

din partea 
Eu cred ca stepper-ul si in general sportul
face diferenta intre cine slabeste 2 kg si cine da 3 kg pe saptamina
..asa ca eforturile si ambitia ta au fost rasplatite .
TINE-O TOT ASA

Apropo ..care e numele tau ??
LIDIA si
mamidestefan spune:
quote:
Originally posted by Marilena12
Buna dimineata fetelor,
Am baut si eu apa si-o cafea si nu mananc nimic pentru ca sunt extrem de stresata azi, din cauza vizitei la socrii, mi-e destul de greu sa stau la masa cu toti mancaciosii aia, mai ales ca eu tin si dieta si post si nu am prea multe alternative decat sa ma prefac cumva ca mananc si ca ma bucur, ca sa nu se supere soacra-mea.
. Plus de asta, astia nici nu beau apa.
O sa fie nasol, sa-mi tineti pumnii, mai ales ca mi s-a cam acrit de legume si fructe, mi se strepezesc dintii cand le vad..
Dar nu ma las, mai ales ca aseara am probat doua fuste din piele pe care nu le-am putut purta deoarece m-am facut cat malul imediat dupa ce le-am primit si acum imi vin super. Si stiu ca daca as calca stramb, as stopa procesul de slabire, si nu vreau sa ma chinui inca 3,4 zile ca sa mai vad vreun kg zburand. Azi dimineata aveam 66, asa ca merit o. Sper ca maine sa nu intru sa va spun ca merit
. Va pup
MARILENA
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=15" target="_blank">Va multumim ca ne-ati votat minunea "In roz"
Felicitari pentru
..Marilena 
Eu zic sa iti fierbi 2 oua ...
sau sa iti faci niste peste ...
si sa maninci consistent ...
ca sa rezisti fara nici o problema ..
Si ..dupa ASA REZULTATE ..eu zic ca
E PACAT ..SA CALCI STRIMB
...
iti facem galerie ..sa rezisti ispitei 

LIDIA si
gusta spune:
Lidia numele meu e Marilena.Si eu cred ca stepperul si-a spus cuvantul tinand cont ca eu am mancat si cu sare nu exagerat dar altel nu pot .Acuma ma duc sa imi caut peste si sa vad daca gasesc ananas si dupa cand vin sa termin treaba inceputa.