SUPER DIETA pentru mamici si nu numai (cap.2)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Madachan spune:

[size=3]Marilena[/size=3,felicitari !

Ce grea e prima zi de dieta!!!! Si eu mi-am propus sa fac abdomene si bicicleta.Abdomenele deja le-am facut,iar bicicleta cand o dormii Edy ,ca altfel nu pot ,cum ma urc pe ea vrea si el sa faca....

La pranz mi-am facut un fel de tocanita cu 2 cepe verzi,cateva masline si 4 ciupercute ,o rosie si doar un strop de ulei de masline.E bine,nu? Deja am mancat parzul si cu o salata verde langa .Deocamdata ma simt satula.

Stiti ce imi fac eu cand mi-e pofta de dulce?! Um mar mare ,il tai in patru si-l coc la microunde cam 3 min. ,pun un praf de scortisoara si gata. Mie imi place si asa imi mai zboara pofta de ceva dulce.

Spor la slabit fetele!!!!

EDWARD 29.11.2004
poze->

Mergi la inceput

Marilena ,bafta sa nu cedezi tentatiei la masa la soacra!!!!!

EDWARD 29.11.2004
poze->

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emiliapop spune:

Buna fetele,

Eu nu am mai intrat ca am fost cam ocupata, a fost sotul plecat si a trebuit sa fac mai multe lucruri de una singura decat de obicei.

Pentru listuta raportez si eu - 2 kg deci de la 65 la 63 chiar cateodata 62,5 kg cantarite cu cantarul cel vechi mecanic ca unul nou nu am avut timp sa cumpar ,asa ca pana cumpar ma ghidez dupa asta.

Eu ieri am facut chiar si sport ca am cumparat de la Carrefour un CD cu gimnastica postanala Body Revolution Postnatal ce este facut de o tipa romanca de a noastra care la prima sarcina s-a ingrasat 24 de kg si la a doua 26 kg si la mai putin de 4 luni a slabit la loc cu programul elaborat de ea si acum e asa slabbbbbbbbbbaaaaaaa.....desi nu cred ca a alaptat .....din moment ce s-a apucat de slabit asa repede.
Si cum va spuneam de programul asta care nu are elemente de aerobic adica de topaiala, dupa aproape o ora eram lac de apa si am facut un dush si mama, mama..... ce as fi dormit ca ma luase cu ameteala ca na ce sa imi tina niste frunze vb lui Mada la asa efort, dar cum nu aveam cu cine sa il las pe bebe am rezistat eroic pana seara cand am cazut lata de somn.

Eu ma asteptam sa slabesc mai mult dar am mai calcat si pe langa regim ca am papat o bombonica, 2 placinte de la mama, seminte de floarea soarelui oricum nu prea multe...dar oricum e bine si asa...

Deci Lidia merit si eu floricele nu ?

emilia si Alexandru Paul (16.08.2006)

alexandru
poze luna a-7 a

greutate

Mergi la inceput

Emilia,feicitari! Eu zic ca e destul de bine 2 kg.Se cunoaste si la haine sau doar la cantar?

Inca ma tin bine,am facut si o juma pe bicicleta ,am ars 200calorii.Oare asa sa fie?!
Cam slaba miscare azi cand am inceput si eu !
Mi-e cam foame,ma duc sa mananc o portocala.

EDWARD 29.11.2004
poze->

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

Incurajari pentru Marilena si la toate fetele

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eunice78 spune:

Emilia, spune-mi si mie, te rog, e vb de cd-ul cu tae bo scos de Gabriela Nagy?
Spor la slabit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidestefan spune:

quote:
Originally posted by emiliapop

Buna fetele,

Eu nu am mai intrat ca am fost cam ocupata, a fost sotul plecat si a trebuit sa fac mai multe lucruri de una singura decat de obicei.

Pentru listuta raportez si eu - 2 kg deci de la 65 la 63 chiar cateodata 62,5 kg cantarite cu cantarul cel vechi mecanic ca unul nou nu am avut timp sa cumpar ,asa ca pana cumpar ma ghidez dupa asta.

Eu ieri am facut chiar si sport ca am cumparat de la Carrefour un CD cu gimnastica postanala Body Revolution Postnatal ce este facut de o tipa romanca de a noastra care la prima sarcina s-a ingrasat 24 de kg si la a doua 26 kg si la mai putin de 4 luni a slabit la loc cu programul elaborat de ea si acum e asa slabbbbbbbbbbaaaaaaa.....desi nu cred ca a alaptat .....din moment ce s-a apucat de slabit asa repede.
Deci Lidia merit si eu floricele nu ?

emilia si Alexandru Paul (16.08.2006)

alexandru
poze luna a-7 a

greutate

BRAVO ...EMILIA

Da meriti din partea ....le meriti din plin

Multumim de pontul cu CD ...
pacat ca eu trebuie sa mai astept putin ..
cu alaptatul ..nu ma risc la efort fizic prea intens

LIDIA si Stefan-Eduard (21.08.2006)

Slabesc frumos si maninc sanatos

Pozici si www.dropshots.com/mamidestefan" target="_blank"> Filmuletze
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
"A true friend is the one who holds your hand and touches your heart."

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by gusta

Lidia numele meu e Marilena.Si eu cred ca stepperul si-a spus cuvantul tinand cont ca eu am mancat si cu sare nu exagerat dar altel nu pot .Acuma ma duc sa imi caut peste si sa vad daca gasesc ananas si dupa cand vin sa termin treaba inceputa.

Pup fetele si spor la slabit.

Doamna cu urgenta si maimuta Maruta

MARILENA ...NE BUCURAM SA ITI STIM NUMELE ..

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Mergi la inceput

Si pentru cine inca mai sta in dubii si se intreaba :
"CUM SA REZIST O SAPTAMINA NUMAI CU LEGUME SI FRUCTE ?"

Am reusit sa gasesc inregistrarea emisiunilor lui Virgil Stroescu ...aici
chiar daca e usor cam extremist ..
adica pledeaza pentru vegetarism exclusiv
totusi are destule informatii utile
despre alimentatia sanatoasa ..

sper sa va fie de folos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Buna fetele.

Azi am avut musafiri pe nepusa masa si nu va zic ca ei au mancat numai lucruri interzise si eu o cana de ceai da cine o sa dea jos si o sa fie frumoasa.

Mi-am cumparat ce mi-am propus si am mai facut si un pic de ordine da nu multa asa ca luni am ce face.Azi am papat peste dar sincer era mai bine cu fructe.Trebuie sa mai fac si stepper si sunt asa franta de oboseala da nu ma las tot il fac.Eu la 20 de minute de stepper ard cam 100 de calorii.

Sper dupa ce fac stepper si ma spal si mai fac cate ceva vin si mai vorbesc cu voi.

Felicitari Emilia.

Spor la slabit

Doamna cu urgenta si maimuta Maruta

Mergi la inceput