SUPER DIETA pentru mamici si nu numai (cap.2)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

Multam frumos de primire si de sfaturi Lidia,am sa incerc si eu faza cu apa inainte,daca nu merge am sa-mi fac ceai neindulcit(cu toate ca sunt sigura ca o sa intre greu si ala )E destul de nasol ca de obicei eu nu prea beau apa ziua,stiu ca nu e bine,dar asa m-am obisnuit.Cu ocazia asta poate ma schimb si eu.

Am inteles ca sunt bune si legumele alea mexicane congelate,tot in prima saptamana ,nu?Nu prea m-am priceput ce-i cu perioadele astea....cine imi explica si mie?

Haideti ca va plictisesc cu atatea intrebari ...!

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Buna fetele!

Bun venit fetelor noi si curaj celor care doresc sa ni se alature. Si sanatate multa celor bolnavioare. [pup
Lidia multumim pt link-uri. Am sa intru si eu sa citesc cand am sa timp.
Eu m-am cantarit azi dim si am 62,9 kg. Deci 600 de grame is off. Azi un mar pe la 12 ca de dim fac curatenie si am avut si trei ture de rufe plus copilul. Eci nu am apucat nici sa respir. Si acu cat doarme moatza bag niste legume din alea amestec congelat fierte si o salatzica din diverse ierburi, am luat-o de la supermarket ca sunt aici amestecuri de diferite tipuri de salata si ierburi gata facute. Mai pe seara niste fructe si poate o salatzica si multa apa.

Pupici la toata lumea si spor la slabit!

---------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

quote:
Originally posted by lunna27

Multam frumos de primire si de sfaturi Lidia,am sa incerc si eu faza cu apa inainte,daca nu merge am sa-mi fac ceai neindulcit(cu toate ca sunt sigura ca o sa intre greu si ala )E destul de nasol ca de obicei eu nu prea beau apa ziua,stiu ca nu e bine,dar asa m-am obisnuit.Cu ocazia asta poate ma schimb si eu.

Am inteles ca sunt bune si legumele alea mexicane congelate,tot in prima saptamana ,nu?Nu prea m-am priceput ce-i cu perioadele astea....cine imi explica si mie?

Dana

Dana sa stii ca nici eu nu beau multa apa de obicei, in genere bag sucuri acidulate la greu si eu am crezut ca partea cu apa va fi cea mai dificla. Dar chiar nu a fost deloc si chiar imi e sete. Si stii ce am facut eu sa pot bea mai usor apa: mi-am cumparat sticle numai de 500 de ml ca daca vad sticla mare de 2 litri mi se pare vai e atata de mult de baut nu pot. Dar asa is sticlele mai mici si imi tot zic hai ca mai ai un pic si o termini si tot asa si beau 4-5 sticlutze pe zi.
Legat de perioade:
In primul rand is doua tipuri de dieta a si b una mai scurta una mai lunga.
Varianta A ai o saptamana de legume si fructe apoi 2 sapt de legume si fructe plus ou, peste, fructe de mare, lapte degresat apoi 3 sapt de fructe si legume, ou, peste, fructe de mare lapte degresat plus branzeturi degresate si pui.
Varianta B ai 2 sapatamani de fructe si legume apoi 4 de fructe, legume plus ou peste si fructe demare, lapte degresat si apoi 6 sapt de fructe, legume, ou peste fructe de mare plus nrazeturi degresate si pui.
Sper ca ai inteles!

---------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidestefan spune:

quote:
Originally posted by lunna27

Dana

Nu ne plictisesti cu intrebarile ...
E mult mai bine sa te lamuresti foarte bine despre SUPERDIETA ..
si apoi ..in cunostinta de cauza ..sa o incepi..

Exista 2 scheme A si B ..
schema A dureaza 6 saptamini
Schema B dureaza 12 saptamini .

Daca vrei sa slabesti mai putin de 8-10 kg ..e preferabil sa alegi schema A .

Fiecare schema are 3 perioade ;
1.prima ..este cea mai restrictiva.. se consuma anumite legume si fructe
2.a doua ..este un pic mai relaxata ..la ce era permis inainte se adauga peste,oua si lapte degresat
3.a treia ..esti si mai relaxata ..se adauga peste,oua,lapte degresat, carnea de pui si cerealele

In schema A :
perioada 1 tine 1 saptamina
perioda 2 tine 2 saptamini
perioada 3 tine 3 saptamini .

In schema B totul e la dublu :
perioada 1 tine 2 saptamina
perioda 2 tine 4 saptamini
perioada 3 tine 6 saptamini .

Cit priveste consumul de apa ..
am sa iti dau o informatie care o sa te convinga..
sa o bei cu mare placere ...sper

Un om ca sa functioneze in parametri normali
are nevoie de 1.5-2 litri de apa pe zi ..
Asa rinichii isi fac treaba eficient...

Daca consumul de apa scade sub limitele normale
rinichiul leneveste ..
si ii paseaza munca ficatului ...
Daca asta devine obisnuinta
ficatul devine suprasolicitat ...
un ficat suprasolicitat ..nu mai metabolizeaza foarte bine ..
asa ca ramine destul surplus care se depune sub forma de grasimi ..
este calea cea mai sigura ..spre ingrasare ...

Nu degeaba se spune ca APA SLABESTE ...

LIDIA si Stefan-Eduard (21.08.2006)

Slabesc frumos si maninc sanatos

Pozici si www.dropshots.com/mamidestefan" target="_blank"> Filmuletze
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
"A true friend is the one who holds your hand and touches your heart."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

Mada,Lidia multumesc de raspunsuri.Faza cu apa o stiam si eu dar chestia asta tot nu m-a determinat sa consum mai multe lichide pe zi Ma bag sa mai citesc pe aici si cel mai probabil ca luni incep si eu.Acum am inteles si faza cu perioadele.

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Lidia ai scris acolo fara zahar fara sare da sa stii ca majoritatea salatelor mele au avut si sare oare am facut rau?

Maine dimineata va dau raportul si deja ma gandesc ce fel de peste am sa mananc.Hamsii este voie ca am vazut azi la magazinul turcesc si eu de mult nu am mancat hamsii.

Acusi ma urc pe stepper si sper sa mai scriu mai tarziu inainte de a culca domnisoara.Azi sunt super obosita si debea astept sa se faca seara sa ma bag in pat si sa ma urc dimineata pe cantar sa vad ce am reusit.

Doamna cu urgenta si maimuta Maruta

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by gusta

Lidia ai scris acolo fara zahar fara sare da sa stii ca majoritatea salatelor mele au avut si sare oare am facut rau?

Maine dimineata va dau raportul si deja ma gandesc ce fel de peste am sa mananc.Hamsii este voie ca am vazut azi la magazinul turcesc si eu de mult nu am mancat hamsii.

Acusi ma urc pe stepper si sper sa mai scriu mai tarziu inainte de a culca domnisoara.Azi sunt super obosita si debea astept sa se faca seara sa ma bag in pat si sa ma urc dimineata pe cantar sa vad ce am reusit.

Doamna cu urgenta si maimuta Maruta

HAMSII ...E OK ..NUMAI SA NU FIE SARATE

DACA AI PUS UN STROP DE SARE ...NU-I BAI ...

DAR INCEARCA SA REDUCI LA MINIM CONSUMUL DE SARE ...
SAREA RETINE APA IN TESUTURI ...MAI ALES IN EXCES .

Eu nu mai maninc sarat ...de mult timp ..
adica nu prea mai adaug sare in mincare ..in general ..

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelapop spune:

eu cred ca depinde de fiecare organism in parte: eu care defel nu tin diete in primele zile scapasem de 1kg desi pusesem sare si ulei de masline un pic pic pic
cat despre fetele care au rezistat si cu raceala, vreau sa ma confesez ( de regula si io sunt ambitioasa), dar va garantez ca gatul meu era fff iritat si pe langa asta m-a certat ffff rar sotul zicand ca ce eu sunt om sa mananc masline si fructe toata ziua????? si asa am cedat
dar eu ce am??tocmai d-aia ca sunt un om prea maaare trebuie sa manac usor, nu fetelor???

Mergi la inceput

Pentru fetele interesate de ELECTROSTIMULARE ...

Iata aici un link interesant

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by adelapop

eu cred ca depinde de fiecare organism in parte: eu care defel nu tin diete in primele zile scapasem de 1kg desi pusesem sare si ulei de masline un pic pic pic

scumpei Bianca Maria 31 iulie 2006

In primele zile de schimbare de alimentatie..orice organism ..
fie obisnuit ..fie mai putin obisnuit cu dietele ..
reactioneaza printr-o pierdere destul de importanta de apa ..
se poate pierde pina la 75% apa ..si 25% grasime si masa musculara ..
din totalul kilogramelor pierdute..

odata ..ce se intrerupe dieta ..se reface si nivelul apei ..
de aici si revenirea destul de rapida la greutatea dinaintea unei diete ..
mai ales in cazul dietelor drastice si scurte
O dieta gindita pe termen lung ...sparge "tiparele" ..
reusind sa echilibreze nivelul lichidelor in timp..
si sa topeasca grasimile intr-o proportie mult mai mare .

Mergi la inceput