SUPER DIETA pentru mamici si nu numai (cap.2)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tornada spune:

mamidestefan-am o intrebare
salata de ton are si maioneza?sau da-mi reteta ta ca eu o stiu pe cea cu boabe de porumb si maioneza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidestefan spune:

quote:
Originally posted by ade7928

Buna, fetelor!
Vreau shi eu sa ma inscriu la aceasta superdieta de luni, 19/03. Motivul este simplu: am 3 sarcini pierdute in 17 luni shi doctoritza mea spune ca s-ar putea sa fiu putzin peste greutate. Putzin zice ea, eu zic enorm!!!! Am Avut de cand ma shtiu 45 - 47 de kg la 1.55, acum am 60!!!!! Ma simt groaznic shi m-am horatat ca trebuie sa fac ceva!
Mi-a dat de luat anticonceptzionale, m-a sfatuit sa nu mai incerc 6 luni shi sa incerc sa slabesc.
Asha ca luni, va anuntz de acum voi incepe shi eu aceasta superdieta. Am o singura intrebare: anticonceptzionalele nu afecteaza dieta, nu?
Va multzumesc, fetele!

http://by.lilypie.com/cpaSp4.png
http://lilypie.com/pic/070119/HdFY.jpg

BINE AI VENIT ADE7928
Esti in listutza.

Ne bucuram ca ni te alaturi ..

Parerea mea e ca SUPERDIETA nu e afectata de anticonceptionale..
din cite stiu eu ..e bine ca inainte de o sarcina
sa faci pauza macar citeva luni la anticonceptionale..
dar daca medicul ti-a facut alte recomandari..stie el mai bine.

ITI DORIM SA REUSESTI SA SCAPI DE CIT MAI MULTE KG

LIDIA si Stefan-Eduard (21.08.2006)

Rezultate SUPERDIETA

Pozici si www.dropshots.com/mamidestefan" target="_blank"> Filmuletze
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
"A true friend is the one who holds your hand and touches your heart."

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Tornada

Salutare fetele,mai primiti o grasunica in gasca voastra?Am 175 cm. si 65 kg.Merg la sala si parca m-am ingrasat.Sunt asistenta medicala,am 35 ani si un baietel de 10ani.O sa incerc curele voastre de slabire,care vad ca la voi au dat roade.Vreau sa intru si eu in super dieta,daca ma primiti bine-nteles.

BINE AI VENIT
Esti in listutza.

Sa ne spui la cite kg vrei sa ajungi? ..
si de cind vrei sa incepi ?

Rezultate SUPERDIETA

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Tornada

mamidestefan-am o intrebare
salata de ton are si maioneza?sau da-mi reteta ta ca eu o stiu pe cea cu boabe de porumb si maioneza

SUPERDIETA ..ESTE FARA SARE,FARA ZAHAR SI
FARA ULEI (poate doar citeva picaturi dar sa fie de masline)

Salata mea de ton cu telina si broccoli ..
am pus intr-un vas mare
- telina rasa marunt
- ceva broccoli (facuti la steamer) taiati mai mari
- porumb dulce de la cutie
- ton de la conserva (scurs bine)
- patrunjel si marar proaspat tocat
- sosul meu de rosii (sucul de la 1 lamiie mare in care am pus citeva lingurite pline cu pasta de tomate)
- condimente din plin (tarhon,rozmarin,ghimber,busuioc,chimen)

Rezultate SUPERDIETA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenita spune:

Buna, fetele!
Vreau si eu sa ma inscriu la super-dieta, incepand de luni, 19 martie.
Dupa o sarcina cu gemeni in care am luat 30 de kilograme, am ramas la 68 de kg. Am inaltimea de 1.73. Scopul meu este sa ajung la greutatea de dinainte de sarcina: 58 de kg.
La cafea nu pot sa renunt, asa ca o s-o beau indulcita cu un fel de zaharina, Splenda. Voi avea nevoie de suportul vostru pentru ca sunt o mare gurmanda, imi plac dulciurile f mult. Inainte nu eram asa, in timpul sarcinii cred ca mi s-a modificat metabolismul.
Ma treceti si pe mine pe listuta?
Va pup,
elenita
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=59462491" target="_blank">poze fete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenita spune:

Intrebare: pot sa iau vitamine in timpul acestei cure?

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by elenita

Buna, fetele!
Vreau si eu sa ma inscriu la super-dieta, incepand de luni, 19 martie.
Dupa o sarcina cu gemeni in care am luat 30 de kilograme, am ramas la 68 de kg. Am inaltimea de 1.73. Scopul meu este sa ajung la greutatea de dinainte de sarcina: 58 de kg.
La cafea nu pot sa renunt, asa ca o s-o beau indulcita cu un fel de zaharina, Splenda. Voi avea nevoie de suportul vostru pentru ca sunt o mare gurmanda, imi plac dulciurile f mult. Inainte nu eram asa, in timpul sarcinii cred ca mi s-a modificat metabolismul.
Ma treceti si pe mine pe listuta?
Va pup,
elenita
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=59462491" target="_blank">poze fete

BINE AI VENIT
Esti in listutza.

Cafea cu zaharina ..e OK .
Vitaminele ...sunt OK (eu am luat si spirulina ..o perioada)

Cu dulciurile ..cel mai greu va fi in primele 2 zile..
daca maninci din alimente permise ..dupa citeva zile ..
nu mai ai pofte asa mari..

ITI TINEM PUMNII SA SCAPI DE CIT MAI MULTE KG

Rezultate SUPERDIETA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Buna seara.

Pot sa va zic ca m-am tuns scurt rau de tot.Dar imi trebuia o schimbare.

Marilena felicitari lasa sa vezi cum pleaca kg astea.Si eu am gradina si ma ocup de ea si tare imi mai place.

Raspund si eu fetei cu anticonceptionale.Eu iau si nu mi-au afectat cura deloc.In 2 saptamani 5 kg.Deci se poate.

Bun venit noilor fete si multa bafta in continuare.

Lidia maine sper sa vii sa imi spui ca a aratat cantarul mult mai putin.

Eu mi-am propus ca pana sambata viitoare sa nu ma urc pe el si sa vad ce o sa fie.

Ma duc ca deja tati e in razboi cu Mara si aud numai mami,nu stiu ce au de impartit da aflu imediat.

Spor la slabit.

Doamna cu urgenta si maimuta Maruta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

Buna seara si multumesc de primire!Data mea de nastere este 28 Decembrie 1978.
Azi am mancat normal, inclusiv dulce. Am implinit 10 ani de cand suntem impreuna asa ca nu puteam sa nu fac nimic, macar o tarta cu fructe. Dar pana la Paste GATA cu orice dulce.
Mi-am facut si aprovizionarea cu legume si fructe si abia astept sa vina ziua de luni, mai ales ca deja sunt obisnuita cu un regim.

Cornelia, mamica luiEduard(21.06.2004) si a lui Eric(13.07.2006)
www.onetruemedia.com/shared?p=1f7b802ef8d6f642515014&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eduard-inima de leu
Poze noi
Adrianafedorca-An-k-Deea-Cornelia
www.TickerFactory.com/weight-loss/wfcAKbn/" target="_blank">
Nou stil de viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Bun venit nou venitelor

Sa va spun din proprie experienta cu Super dieta.Eu nu am slabit foarte mult, dar nici foarte putin, mi-e bine asa momentan, nu m-am infometat si nu ma simt obosita.Totul e sa ai rabdare, nimic nu se face batand din palme.Eu am un organism putin lenes, poate de-asta se duc mai greu kilogramele, dar daca in 9 luni m-am latit si am pus kilogramele acelea, mai am si timp sa-mi revin, nu?Eu am fost multi ani slaba rau, nu visam decat sa am ceva mai mult carne pe oase, acum nu ma simt grasa, putin dolofanica, dar stiu ca va fi totul bine.Am mai trecut prin asta si am reusit!

Astazi fructe si salata cu ton, am poftit la ciocolata sotului si am luat o bucata(noi mancam doar cu 85%cacao).Seara am avut legume la cuptor, am incercat fara ulei si au iesit chiar bune!

Ioana felicitari pentru kilogramele pierdute

Gusta sa-ti fie de bine cu noua tunsoare, am facut si eu asa in vara ca nu mai puteam de cald(nu mai avusesem parul scurt de 11 ani)

Maine duminica frumoasa, eu mai apar luni, si imi fac timp sa pun poze si cu ingerasii

-----------------------------

Gabriela, Rebecca si Phillip

Mergi la inceput