SUPER DIETA pentru mamici si nu numai (cap.2)
Raspunsuri - Pagina 27
mamidestefan spune:
quote:
Originally posted by Madachan
Buna dimineata!
Azi e ziua mea de raport.Lidia ,ramane doar o floricica.Nu am reusit se dau mai mult jos.Sunt cam dezamagita.Adevarat,am mai si calcat stramb,dar nu mult ,totusi ...pt cat am rabdat de foame ma asteptam la cel putin -2kg.
Chiar incep sa cred ca eu mai mult de atat nu pot slabii...cred ca asa raman. Pai ,mai fetelor,de 2 ani si 3 luni ma tot chinui sa scap de cele 4-5 kg pe care le am in plus de la nastere.Mai incerc o saptamana,daca tot nu reusesc,ma las de dieta asta.
Lidia ,nu te supara,dieta este foarte buna,dar nu functioneaza in cazul meu.Mai raman cu voi si saptamana aceasta.....
Um weekend minunat !!!!!
EDWARD 29.11.2004
poze->
Te simt un pic dezamagita
Sa stii ca si mie imi pare rau ca rezultatele tale nu se ridica la inaltimea asteptarilor tale ..
Si daca decizi sa renunti ..e alegerea ta ..
eu nu ma voi supara ..dar nu pot ..decit sa iti spun ca nu e o alegerea fericita ..
intotdeauna ultimele kiligrame sunt cele mai greu de dat jos ..si se topesc destul de greu ..
o dieta clasica ..de 1 saptamina sau 2 nu va reusi sa faca mare lucru ..
poate putina electrostimulare ..pe zonele cu probleme ..combinata cu o dieta bazata pe fructe si legume ..ar avea efect maxim .
Eu se pare ca stagnez din nou ...si chiar daca e usor demotivant ..nu renunt...
se pare ca dau cite 1/2 kg ..si apoi iar stagnez ..mai mi-au ramas de dat ..mai putin de 4 kg ..si mi se pare absolut normal..
AVANTAJUL MAJOR e ca se topesc grasimi ..si nu e pierdere de apa ..pentru ca lichide beau din plin ...si eu cred ca odata finalizata SUPERDIETA ..organismul e nu numai "dezintoxicat" dar si echilibrat din punct de vedere al metabolismului ..ceea ce nu se intimpla in alte diete ..
Si inca ceva ..NU TE MAI INFOMETA ...e cea mai mare greseala ..
trebuie sa maninci din plin ...dar alimente permise ..
pina si starea ta de spirit cred ca conteaza ..
daca vei fi satula ..nu vei mai pofti la interzise..
si vei fi si mai POZITIVA ...
INFOMETAREA DUCE LA FRUSTRARE ..SI PINA LA URMA CEDEZI TENTANTIEI INTERZISELOR
. Eu iti tin pumnii .."sa maninci sanatos ..si sa slabesti frumos"

LIDIA si
Stefan-Eduard (21.08.2006) Rezultate SUPERDIETA
Pozici si www.dropshots.com/mamidestefan" target="_blank"> Filmuletze
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
"A true friend is the one who holds your hand and touches your heart."
mamidestefan spune:
quote:
Originally posted by Babee
Pozele mele se vad acum?
-----------------------------
Gabriela, Rebecca si Phillip
Se vad ..Gabriela ..am si pus una pe prima pagina
Sa ne arati si ingerasii tai ..cind ai ceva timp
LIDIA si
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
gusta spune:
Multumesc Lidia pentru floricele eu acuma am realizat ca sunt 2.Deci sunt super multumita.
Ioana sanatate multa si cum e cand vezi cantaraul ca incepe cu 6.Eu cred ca e super.
Al meu cand o sa fie asa nu cred ca o sa imi vina sa cred.
Lidia si eu ma gandeam sa revin la seara fructe si masa de pranz mai consistenta.dar sunt super multumita de cele 5 kg.Si sper sa ramana asa .Si ai dreptate mai sunt 4 saptamani si daca in astea 4 mai dau 4 kg ai fi super multumita ca dupa stiu sigur ca am sa imi schimb stilul de mancare si atunci o sa fie super bine.
Credeti-ma ca am sa fiu in continuare cu voi pe baricade si nu renunt .
Doamna cu urgenta si maimuta Maruta
mamidestefan spune:
quote:
Originally posted by Ioana81
Buna dimineata fetelor!
Am veni si eu cu absente motivate. M-am imbolnavit rau de tot. ieri nu am putut nici sa mananc am bagat ceaiuri cu lamai si miere, azi noapte am vazut ceasul din ora in ora, am transpirat toata nopatea. Am avut temperatura. De ieri m-am bagat pe penicilina ca nu mai tinea. Acum sunt mult mai bine. M-am cantarit si eu si ce credeti 69,5 kile. Fetelor i did it. am reusit sa scap de 7. Sunt f happy!
Cat despre poze o sa trebuiasca sa imi faca sotu ca nu mai am recente si o sa pun. Inainte eram cat casa. Acum mi-s normala si eu. Se vede cel mai bine pe haine. Mi-am luat o per de blugi de curand inainte de dieta, si acum ii imbrac fara sa ii mai deschid. Stau pe mine ca pe gard.
Deci se poate. Este prima cura care da rezultate la mine !!!!!
Sa traiesti Lidia cu ideea ta de a tine cura!!!!!
Va doresc un weekend placut fara tentatii si ispiteli
Ioanade Andrei Vladimir(24.07.2006)
nunta Vladimir [/b] Botez
Ioana ..nu pot sa-ti spun decit "ESTI TARE.. BABY !!!"
Cred ca stii reclama aia
dar asta a fost primul lucru la care m-am gindit .
BRAVO ...SI NU TE LASA ...
Primesti inca o
din partea 
Ai grija ..insa cu sanatatea ..nu fortza lucrurile .
Si multumesc pentru cuvintele tale frumoase ..
mi-au mers la inima

Sa stii ca si eu ma bucur mult .. de reusitele voastre

LIDIA si
mamidestefan spune:
Meniul meu de ieri :
-suc de morcovi
-1 cafea
-1 grapefruit
-1/2 portocala
-2 mere
- salata de telina rasa cu broccoli , ton, porumb, sos de rosii si multe condimente
-1 grapefruit
Vreau sa va spun ca salata a iesit delicioasa ...
si cu efecte secundare pozitive 
saracul sot ..e mirat pe zi ce trece ..
de unde am atita energie si zi si noapte ..
nu mai zic ca de cind cu dintzii
imi da trezirea si Stefan de vreo 3-4 ori ..
dar am noroc ca a inceput sa adoarma pe la 9 seara ..
asa ca ne ramine timp berechet ![]()
LIDIA si
Stefan-Eduard (21.08.2006)
Rezultate SUPERDIETA
gusta spune:
Lidia eu credeam ca numai eu am asa energie.Acelasi lucru pot zice despre mine ca nu ma recunosc si numai sunt asa nervoasa iar cu Domnisoara merg toata ziua afara si dau din ce in ce mai mult in mintea ei de copil.
Doamna cu urgenta si maimuta Maruta
feriga spune:
Salut, eu nu mai cer inca o floricica, Kg care speram sa plece azi e tot acolo, si asta pentru 100 g. Am 63,10 Kg. Dar lasa ca miine...Ii arat eu lui!
Ieri am mincat
-pomelo dimineata,
-o ciorba de leguma si o salata uriasa verde cu porumb la prinz, pe la 4 o mincarica de fasole verde,
-seara varza calita cu rosii si usturoi
Felicitari Ioana81 pentru schimbarea prefixului!
Pe miine
ade7928 spune:
Buna, fetelor!
Vreau shi eu sa ma inscriu la aceasta superdieta de luni, 19/03. Motivul este simplu: am 3 sarcini pierdute in 17 luni shi doctoritza mea spune ca s-ar putea sa fiu putzin peste greutate. Putzin zice ea, eu zic enorm!!!! Am Avut de cand ma shtiu 45 - 47 de kg la 1.55, acum am 60!!!!! Ma simt groaznic shi m-am horatat ca trebuie sa fac ceva!
Mi-a dat de luat anticonceptzionale, m-a sfatuit sa nu mai incerc 6 luni shi sa incerc sa slabesc.
Asha ca luni, va anuntz de acum voi incepe shi eu aceasta superdieta. Am o singura intrebare: anticonceptzionalele nu afecteaza dieta, nu?
Va multzumesc, fetele!
Marilena12 spune:
Buna, am mai putin cu 700 g decat ieri, sper ca maine sa am 70. Felicitari tuturor care ati reusit sa dati jos!! 
La gunoi cu kilogramele1!!
Eu am o activitate placuta zilele astea, ne-am mutat de 1 an la casa si mi-am facut o gradina de flori superba. In timp ce Anna doarme afara in carut eu ma ocup de flori. Asa ca fac si multa miscare, pe langa faptul ca am inceput sa fac din nou masaj.
Sper sa reusesc sa cobor sub 70 pentru ca dupa faza cu cantarul m-am simtit efectiv inselata, ma bucuram foarte mult sa stiu ca am mai putin de 70 de kg. Dar asta este, muncim in continuare.
Va pupic pe toate, si va doresc un we insorit!
MARILENA SI ANNA
Tornada spune:
Salutare fetele,mai primiti o grasunica in gasca voastra?Am 175 cm. si 65 kg.Merg la sala si parca m-am ingrasat.Sunt asistenta medicala,am 35 ani si un baietel de 10ani.O sa incerc curele voastre de slabire,care vad ca la voi au dat roade.Vreau sa intru si eu in super dieta,daca ma primiti bine-nteles.

de Andrei Vladimir(24.07.2006)