*** Mamici de Mai - Iunie2007 *** (39)
Raspunsuri - Pagina 8

kay spune:
ah, la cmu e ??? oau !!! si la ce medici te poate programa??? ce tare !!!
tu la ce ora ai? ca daca n-am scoala mi-ar fi drag sa merg cu tine, daca nu merge "tati de Antonio" cu tine !!!
mi-ar fi placut s-o vad pe grasa de ziua mea, pe 25, dar e duminica, asa ca nu cred !!! o sa intru pe un site cmu sa vad !
oana24+-25 cu
Sonia
mami,tati si Sosonica
rosioara

andradap spune:
Kay, mie la CMU... cand am fost mi-a facut Dr. Craioveanu Ana-Maria (Medic Primar)... probabil O NECUNOSCUTA...
APROPOS... eu cica aveam acum o sapt. grosimea max a placentei de 4,4 cm... Mai are cineva asa??? ANTONIO ne zambeste
Andrada 30+ cu
Antonio

kay spune:
am pus pozele in albumul meu !!! !!!si acum sunt cam stresata ca tre sa plec la scoala si n-am timp sa le pun pe mail-ul comun... dar sunt aici
ah si am uitat sa va spun merele meu eveniment :
ieri am simtit ca se intampla ceva cu sanul meu stang si cand m-am uitat era o picatura de colostru !!! sa ma fi vazut cum il alergam pe Alex prin casa sa-i arat !!! nu, n-a fost foarte atras de lichidele mele !!!
oana24+-25 cu
Sonia
mami,tati si Sosonica
rosioara

ELTEKA spune:
Te cred, Andrada, ca vad cat esti de hotarata... Si eu ma cam plicti, dar ma conoleaza faptul ca se "termina" curand si incepe "distractia"...
Eu ti-am zis ce sa faci, si nici macar nu-ti cer parte din profit: fa-ti un site de internet, de ex lapediatru.ro, si pui acolo informatii importante despre vaccinuri, dai consultatii online (pe bani)...pana reusesti sa-l asociezi cu un cabinet. Atunci dai consultatii pe gratis, si-i chemi la cabinet
Daca ai mai mult de 1500 de hit-uri ale paginii in prima luna, mai negociem cu impartirea profitului!
Asa creste bebe
Si asa creste burtica mea

eimotto spune:
Cristalina - si numarul de la sutien s-a marit
Andrada - eu posed placenta de 4.6 cm grad 2-3
Mamica de Iulia (06.02.2004) si 30+
Fasolica din burtica si Poze

andradap spune:
KAy, Eu la 11:30.. .am programare... Dar trebuie sa fii acolo cu 20 de min, 1/2 de ora mai devreme de ora programarii ca sa completezi fisa aia de care ti-am zis... referitor la acte iti mai zic atunci ce si cum dar sigur or sa-ti zica si ei la tel...
Aaaah... si daca vrei si poti mi-ar placea sa vii cu mine... ca Taticul lui ANTONIO a zis ca nu vrea sa vina la "dr. aia care voia sa-i omoare lui copilu'" Ma rog... ea saraca doar a sugerat sa ma gandesc bine la ce ma asteapta de la un copil cu diag pe care il pusese ea... sugestia ei era clara dar nu a dat cu pumnu'-n masa sa fac asa
ANTONIO ne zambeste
Andrada 30+ cu
Antonio

Alyna24 spune:
Andrada, a iesit soarele!Doamne, ma ingrozesti cu atatea eco!
Eu am sunat la CMU sa vad dc pot beneficia si eu acolo de vreo gratuitate, reducere pt ca sotul meu e arondat la CMU prin servici si......nu!!!!!!!!!!Asta e!
Tare as fi vrut si eu un 4 D!!!!!!!Dar trebuie sa fac morfologia iar pe 13 martie la Herghelegiu si.....de unde atatia bani??/Ca la Euroclinic nu fac morfo+4D!Nici nu au!
Alyna 30+cu

andradap spune:
ELTEKA... nu cred ca as avea reusite cu un astfel de site...
Eimotto, mersi ANTONIO ne zambeste
Andrada 30+ cu
Antonio

mica0307 spune:
Alyna eu simt de saptamana trecuta intepaturi. Cei drept nu foarte puternice si nici foarte dese. Azi insa au culminat cu o scurgere gelationoasa si la ora 16 ma duc la dr sa vad ce zice. Te anunt.
Ancamari eu am abonament de la cmu si nu am platit nimic pana acum, nici o ecografie, toate au fost gratis. Am abonament prin firma la care lucreaza sotu'.
Mica 29+
Maya Alexandra
Poze

andradap spune:
Alyna24, nu ai cum sa faci rost de buletinul cuiva care nu are venituri... si sa te inregistrezi asa??? ANTONIO ne zambeste
Andrada 30+ cu
Antonio