Mica, sper sa nu fie ceva nasol nici la tine nici la mine!Deocamdata m-au lasat durerile!Ai grija!
Si sa stii ca au nu beneficiez de nimik la CMU prin sot!
Andrada, te apuci de afaceri?
Alyna 30+cu
Alyna24... glumeam
KAY!!!!! M-ai nimerit pe mine de mi-ai facut cele mai multe pooooooooze... eu care nu le am cu FOTOGENIA!!!!!!!!! ANTONIO ne zambeste
Andrada 30+ cu
Antonio
erai vis-a-vis... !!! ce sa-ti fac??? si erai rosie !!! atrageai atentia !!! pot sa te intreb ce ma mai macina despre eco pe mess??? ca merge mai repede.
oana24+-25 cu
Sonia
mami,tati si Sosonica
rosioara
Da Alyna si eu sper. Ca deja am asociat intepaturile cu scurtarea colului sau deschiderea lui si scurgerile cu dopul gelatinos . M-am programat dimineata cand am vazut iar scurgerile mai mult sa ma linistesc si eu psihic. Ca banuiesc ca daca paranoia mea e corecta tre sa aiba si o cauza, si nu prea o gasesc ca eu efort nu fac.
Mica 29+
Maya Alexandra
Poze
O zi buna in continuare! Sa va faceti frumoase pentru "Ziua mamicilor"!
Alina-Mirela 24+ cu
DAVID
Pozele mele
Mica, bafta multa la dr!
Andrada, si eu glumeam!!!
Te refereai sa merg la e co unde te duci tu, nu?
Alynta, multam la fel si tie!
Fetele, as iesi maine cu sotulache undeva dar nu stiu unde....tot caut pe net dar.....nu stiu!Undeva frumos dar nu foarte scump!Aveti vreo idee?Noi sarbatorim si 4 ani de cand suntem impreuna!
Alyna 30+cu
Alyna si unde vrei sa te duci cu buletinul altei fete sa faci eco? Ai grija ca la cmu ai nevoie si de card ca ei sunt patiti.
Mica 29+
Maya Alexandra
Poze