*** Mamici de Mai - Iunie2007 *** (39)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

Si eu am 1.65m fetelor!De aceea sunt stresata ca am luat 12 kg!

Kay, ce haioasa ai fost!Felicitari pt programare!

Alyna 30+cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dideip spune:

Pe cuvant Andrada doar 1,56 am si sotul meu tot timpul imi spune "juma'de metru"
Dar stii tu proverbul ala"buturuga mica.... rastoarna carul mare"

Paula31+

poze

poze bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

KAY... eu am facut prima oara eco la ei... dupa ce la eco normala ecografista mi-a zis:

"E o problema cu VENTRICULII laterali... e posibil sa fie de la evolutia normala a sarcinii si peste 2 sapt sa nu mai fie... Va recomand eco 3d sau reveniti aici peste 2 sapt."

Iti dai seama ca am cautat sa fac eco 3d... si am aflat de la o prietena de oportunitatea asta... cu eco 3d gratuit si am zis de ce nu? .

Mie mi-a facut ECO 3d atunci... si mi-a dat tot un rezultat NASOL... desi eu cred ca am influentat-o pe dr. zicandu-i ce diagnostic mi se pusese...

Ei bine, eu in conditiile astea am aflat de ei...

Acum ca m-am programat iar, prietenii imi ziceau ca nu sunt sanatoasa... ca iar merg la aia sa-m izicac cine stie ce... Si eu le-am zis: "Am incredere in D-zeu, in Dr. POP si Dr.Cezara Bucur...Stiu ca e bine, vreau doar sa-l vad... si sa vedem ce mai face placentutza mea... "

Asadar... mi-ar placea sa vin cu tine la eco, daca ALEX nu poate sau e ocupat, deci daca te duci singura

ANTONIO ne zambeste
Andrada 30+ cu Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

fetelor, daca Sosonica mea e cu 4 zile inainte de vroe 3 luni, pot sa-mi schimb si eu sapt mai repede? imi dati voie??? ca data nasterii nu vreau s-o schimb ! o las asa, ca o vreau rac, nu gemeni !!! si sa o impulsionez sa stea mai mult acolo !!! da la 760 grame la 24+3, cred ca o sa faca ravagii la iesire daca o tin prea mult !!!
oricum, ar fi sfidator sa nasc inaintea andradei ! n-am cum , dar Doamne fereste !!!

oana24+-25 cuSonia
mami,tati si Sosonica

rosioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Multumesc mult Florentina Roman pentru raspunsul prompt dat la mamici de martie-aprilie pt mine.

Rebiana 35+ Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

lavini, nu te stresa...
Eu de exemplu am niste valori la toxo care ies din scala (nu la IgM, la IgG...ca eu am facut boala inainte de Maria si s-a manifestat urat). Am intrebat toti doctorii si toti au zis ca numai daca IgM-ul este ingrijorator e cazul sa ma agit...

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Deci... incep deja sa fac reclama: ma apuc sa invat sa fac MOBILA pt. BEBE... dar mai usor cu comenzile ca nu fac fata

Kay, chiar ca Doamne FERESTE... INAINTEA MEA?????????????

Dideip... da... si mie imi place sa cred chestiile de genu' "BUTURUGA MICA RASTOARNA CARUL MARE" Dar chiar nu-mi vine sa cred ca ai 1,56m... Hmmmm oi fi scazut eu... de la SARCINA???

Alyna24,mi-ar face placere sa iesim intr-o zi cu soare la crosetat in parc

ANTONIO ne zambeste
Andrada 30+ cu Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Ca tot a venit vorba...eu am scazut 2cm...din 1.65 m-am masurat acum cateva zile si am ajuns la 1.63...John (sotul meu) zice ca e probabil din cauza ca s-au modificat oasele pe la bazin p'acolo...
Si, parca eimotto spunea, mi s-a marit si numarul la incaltari ( nu in sarcina, ca e normal...dupa Maria.)

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

mi-ar face placere sa vii cu mine daca grasu meu are treaba/doarme/face-altceva-decat-sa-vina-cu-mine !!! si inclin sa cred ca o sa faca altceva, pt ca lunea viitoare incepe matinalul la B1 si daca pleaca la 5 dimineata de acasa o sa se intoarca la 12 sa doarma, asa ca pana la 3 nu cred ca misc monstru din loc ! si care ar fi sansele sa ma programeze in we??? deci, iti spun daca nu merge grasu. si m-as bucura sa mergi cu mine !!!

intrebari:

unde e clinica?
tu cand ai programare?
fac programari si in we?

oana24+-25 cuSonia
mami,tati si Sosonica

rosioara

Mergi la inceput

KAY,

RASPUNSURI:

Centru Medical Unirea are mai multe sedii... vezi cauta pe google si vezi pe fiecare in parte unde este...

Eu am facut la CMU Arcul de Triumf, care e pe str. Clucerului...

Eu am peste o sapt. programare pe 14 martie...

ANTONIO ne zambeste
Andrada 30+ cu Antonio

Mergi la inceput