*** Mamici de Mai - Iunie2007 *** (39)
Raspunsuri - Pagina 6

ancamari spune:
Monytza, si eu am vazut ca avem acelasi DPN dar pt ca dr nu era asa de optimist ca mai trec de sfarsitul lui aprilie nu am zis nimic. O sa vedem noi cum o sa fie, eu sper ca repaosul in pat sa-mi faca bine si sa stea bebe acolo pana in mai, ca acum nu mai fac mofturi si la data.
Am cautat si eu pe net despre modificarea duratei concediului pentru sarcina si lauzie care in OU 158/2005 (si nu 148/2005 cum aflase IULIABRAILA - pe care o rog sa ne anunte daca i se raspunde ceva la intrebarea postata la "legislative") este de 63+63 zile, care se pot compensa intre ele, numai sa ramana minim 42 de zile dupa nastere, dar nu am gasit alta modificare dupa legea 7/09.01.2007.
Fetelor care sunteti arondate la CMU puteti sa-mi ziceti si mie daca sunt acoperite si ecografiile la 3d si cate? Sotul meu este arondat (prin firma unde lucreaza) si acum vrea sa-mi plateasca si mie dar nu am inteles exact ce acopera. Fraiera eu ca nu am facut chestia asta de la inceput, pt ca am dat deja o gramada de bani la control/consultatie/ecografie, am zis ca nici acum nu e tarziu totusi. Si daca vreau sa ma duc eu de capul meu (fara trimitere de la dr ginecolog) la ecografie, oare este si asa eco acoperita de abonament? La voi cum se procedeaza?
Am vazut si eu pozele voastre, imi pare rau ca nu am putut sa va cunosc dar asta e acum, ne vedem data viitoare. Oricum bravo voua!
Ficatul e in dreapta sub coasta? Ca pe mine acolo ma doare de cateva zile si imi vine sa stau ghem de durere.
Anca, 29s+ Andrei Cristian

dideip spune:
burticutele, ce mai faceti?
Alyna
Fetelor de abia astept sa mananc mucenici sunt innebunita dupa ei
Eu sunt catolica si la noi nu se face coliva dar eu sunt moarta si dupa coliva si luni m-ia adus un coleg, stiti cum a fost... minunata.
Cristinamaria astept si eu cu nerabdare reteta de mucenici sa fac si eu maine cand vin de la servici.
Arthurana imi pare rau ca sa confirmat diabetul gestational, fii tare
Eu sunt nascuta pe data de 15 de ci ieri a fost baba mea, ce ziceti a fosat frumos?(1+5=6)
Kaybine ai revenit
Mica tu esti inalta bine, pe langa jumatate de metru cat sunt eu(1,56)
Mary_Lou bafta la dr azi
Paula31+
poze
poze bebe

andradap spune:
ELTEKA ... Sa stii ca as fi in stare sa cioplesc unul...
Acum pe bune... ce sa faci o zi intreaga in casa??? BIne... mai ies si prin parc (ca e langa mine...), dar ... MA PLICTISESC... Noroc cu voi aici pe forum...
Alyna24, de cate ori "iti vine sa nasti" sa te gandesti LA MINE! Si iti va trece... Makr TELEPATIC si tot te voi opri sa nu mi-o iei inainte... mai ales ca tu pari mai rabdatoare decat mine ANTONIO ne zambeste
Andrada 30+ cu
Antonio

cristalina spune:
quote:
Originally posted by ELTEKA
Pe de alta parte, daca tot zici ca tot ce e facut de mana ta nu e afectat de superstitii...ma gandesc sa nu te apuci totusi sa cioplesti si un pat

Andrada, daca te aspecializezi in mobila de bebici sa spui ca o sa fim multe doritoare.

Mone, am o colega care ma luase de la 4 luni...Imi povestea cum la toti cei 3 baieti ai ei avea burta cam cat o aveam eu la 4 luni si moasele o trimiteau acasa de la spital de era de fiecare data sa nasca pe scari...Si de fiecare data copilasii au fost mai mari de 3kg...:)))
Oricum mie nu mi de pare ca ai burtica mica.
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

kay spune:
gata fetelor !!!
am sunat si mi-au luat datele si mi-au zis sa sun maine sa-mi zica unde sa ma duc si cand sunt programata !!! o sa fac 4 D !!! yupyyyy !!!!
ce fericita sunt ! o sa vad Sosonica peste 2 sapt !!! si cred ca o sa merg din 2 in 2 sapt la clinica asta si o s-o vad mereu !!!
a fost foarte draguta "tanti" si mi-a zis ca trebuia sa sun intre 10 si 13, dar nu e nimic si imi ia datele !!! si abia astept !!! andrada, ai facut si tu? sau de unde stiai??? si merci mult de tot !!!
oana24+-25 cu
Sonia
mami,tati si Sosonica
rosioara

andradap spune:
Dideip, chiar ma intrebam ce e cu tine!!!!
Si ... hai fii serioasa ca NU pareai sa fii mai scunda decat MINE si eu am 1,62m... Cum sa ai tu 1,56???????????????????????????????? ANTONIO ne zambeste
Andrada 30+ cu
Antonio

dideip spune:
Alyna exact la fel mi sa intamplat si mie de dimineata, mi sa parut ca este cald si nu mi-am mai luat dres si nici fular.Ghiceste cine a inghetat de frig????Paula
Ai grija de tine in continuare
Apropos nu avem voie sa mancam ceapa?Eu ieri mi-am facut o salata cu ceapa verde si mia fost asa de rau toata ziua si toata noaptea(si niste arsuri ingrizitoare)
Paula31+
poze
poze bebe

kay spune:
si eu tot 1,62 am ! am mintit in pasaport si am trecut 1,63, ca sa ma simt mai bine !!! da adevaru adevarat e ca am 1,61 jumate !!! trist, stiu !
oana24+-25 cu
Sonia
mami,tati si Sosonica
rosioara

Alyna24 spune:
Andrada, doar par rabdatoare dar nu sunt!Crede-ma!
Si....poate daca e frumos zilele astea.....ne vedem prin parc!E aproape si de mine!
Mai incolo dau o tura prin City Mall si la BCR de la Brancoveanu!
Alyna 30+cu

lavini spune:
ancamari, eu sunt arondata la CMU tot prin sotul meu, dar asigurarea lui medicala acopera costurile lui, ale sotiei si copiilor.Eu am facut destul de multe ecografii, nu am platit nimic(dar nu orice tip de abonament acopera analizele pentru sarcina), dar pentru toate am avut nevoie de trimitere de la medicul ginecolog(care lucreaza si la CMU).
Asta e situatia mea, dar cel mai bine ar fi sa suni acolo si sa ceri lamuriri.Daca beneficiezi de o astfel de asigurare cu siguranta scutesti o groaza de bani.Pana acum eu nu am scos un leut din buzunar.
Lavinia, 25+