Nou stil de viata (132)
Raspunsuri - Pagina 4
oLo spune:
quote:
Originally posted by adrianafedorca
http://new.photos.yahoo.com/bebelina1/album/576460762391190950
cine vrea sa vada buseurile...pardon busitele..de acu' asa le-a ramas numele...sunt absolut delicioaseeee
eu n-am vazut nici o bouchée de legume. si nici o leguma bushita pe nicaieri. doar o pâine. poate ai busit legumele in paine?
echipa de smarald: DORDIA-Nastad-oLo-Liris
oLo spune:
Puskin: de fiecare data cand vad Scarsdale Montificat, citesc Scarsdale Mortificat
. Si pe urma ma gandesc cum ar suna Montignac Scardalizat (a se citi Scandalizat) Se vede ca frec menta...
adrianafedorca spune:
cred ca le-a halit cineva..![]()
http://new.photos.yahoo.com/bebelina1/album/576460762391190950
nu inteleg de ce dar la mine apar
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte."
Michael Levine
Adrianafedorca - An-k - Deea - Cornelia
http://diaet.abnehmen-forum.com/diet/tickerd/showimg-1noteP_1sternP_67_60_52_abs.png
puskin spune:
Olo,
esti tare
Eu nu m=am gandit la asta, recunosc.
Ruxandra
mamica dulce-puskin-inni-sigrid26
andre_ea spune:
Ruxandra, tu esti de cursa lunga. Pentru mine 5 saptamani la rand si 4 kg(daca reusesc) ar fi record absolut. De aia caut ceva cu rezultat rapid, dar cu care sa nu mor de foame. Deocamdata Monti si Scarsdale.
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
Lamaitele: Andre_ea-Ileana-Olim-DianaR
Mik spune:
La multi ani, Puskin !
Meniul de azi :
- cafea si tartine de piine prajita cu dulceata
- friptura de porc cu legume si orez. (fara desert, fara nimic)
- salata verde cu peste afumat si cruditati. un iaurt
Va pup pe toate.
Zuzilici-zisaCami-Indra-Mik
puskin spune:
Mik, merci beaucoup
. Te
.
Andreea, oi fi eu de cursa lunga( sunt aproape 7 saptamani de fapt) dar numai gandul ca trebuie sa astept 1 an sa dau jos astea 10kg ma innebuneste. Vine vara si nu vreau sa ma prinda cu mai mult de 67kg. Pe restul le pot da jos in 6 luni, nu-i problema.
Ruxandra
mamica dulce-puskin-inni-sigrid26
lili_ka spune:
buna ,
saptamana trecuta atat eu cat si sotul meu am incercat o dieta noua. Sotul meu incearca prima data . Si pot spune ca atat el cat si eu am dat jos fiecare cate 4 kg. dieta am luata-o dintr-o revista de aici din germania. dieta se numeste slab in somn.
regulite de baza ar fi:
sa mananci ultima oara la ora 19.
sa faci sport zilnic ( noi am mers doar o zi la antrenament la judo 1 ora si jumatate)
dimineata : masase bazeaza pe hidtati de carbon.
baza o reprezinta , painea , cerealele , fructele , dulceata , crema de ciocolata , margarina vegetala ( cu ulei de masline) , nuci , alune , miere.
este interzisa mancarea alimentelor de origina animala ( albumine) - fara lapte , iaurt , branta , unt.
müsli se poate manca cu suc de portocale
pranz : sunt permise : hidratii de carbon si albuminele
ceea ce inseamna , paste , cartofi , orez . peste , carne.
seara : multe albumine.fara hidrati de carbon.
aveti voie peste , carne slaba, legume , salate ( fara morcov , nuci, alune )fara paine.
fetele care vor exact meniul le pot trimite o copie de pe revista ( este in germana ) sau in doua zile fac traducerea si o postez aici.
lili_ka spune:
am uitat sa va spun ca regimul se bazeaza pe reglarea nivelului de insulina din organism.
mamica dulce spune:
lili.ka,trimite-mi mie linkul in germana si daca nu e foarte lung pot sa-l traduc eu.
Chiar ai slabit 4 kg saptamana trecuta???![]()

Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.
Anca
carnaval