Nou stil de viata (132)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

In legatura cu listuta: mie nu mi-a placut fontul ales de Olo (no offense!), de aceea am incercat sa modific, insa intradevar doar fontul Courier New ales de ea si inca unul asemanator permit o aliniere perfecta. Eu am incercat sa aliniez categoria fulg in masura in care mi-a permis fontul. Spuneti-mi va rog daca arata bine, si aliniez peste tot asa. Daca nu vi se pare ok pun la loc fontul Courier New.
Mephala, astept pareri

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005

Lamaitele: Andre_ea-Ileana-Olim-DianaR

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by puskin

Multumesc fetelor . Pupici.

Deci Scarsdale Montificat: scot din meniul combinatiile interzise la Monti(paine la mesele lipido-proteice, fructele dupa masa, etc).

Sper sa fie ok, de obicei nu agreez dietele astea care imi impun ce sa mananc.

Pupici,
Ruxandra

mamica dulce-puskin-inni-sigrid26

Am inteles. Nici eu nu mananc paine la pranz sau cina si mai nou grapefruitul de dimineata il fac gustare inainte de pranz.
Spor la slabit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Andreea,

si cum merge Scarsdale, e ok? Slabesti?

Mersi,
Ruxandra

Mergi la inceput

1.8 kg intr-o sapt. cu cateva abateri: prajitura duminica, aseara 3/4 banana, ulei in salate si cateva nuci si fructe intre mese.
Cu Monti eu slabesc max. 1 kg pe saptamana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oLo spune:

Andre-ea: nici mie nu-mi place fontul Courier. Dar e singurul care mi-a permis alinierea. Si cum am eu piticii mei pe creer cu alinierea...(lucrez in info, si daca intr-un ecran campurile nu-s aliniate cum trebe, ma zgarie pe oki. raportez imediat ca-i inestetica aplicatzia)

echipa de smarald: DORDIA-Nastad-oLo-Liris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

La multi ani Puskin! Si la mai putine kilograme!

Carmen, doua kg intr-o saptamana si am inteles eu bine ca nu esti multumita?

Olo, felicitari ptr cum ai aliniat listuta. Va fi greu ca viitoare serife sa ne ridicam la inaltimea ta.

Puskin, sa ne spui cum merge regimul modificat. M-ai facut curioasa sa incerc si eu cand se intepeneste iar cantarul.

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)
Filmulete

Lamaitele: Andre_ea, Adameasca, Olim, DianaR
Pe ultima suta de metri: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=15" target="_blank">"Ingerasi de mai"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

http://new.photos.yahoo.com/bebelina1/album/576460762391190950

cine vrea sa vada buseurile...pardon busitele..de acu' asa le-a ramas numele...sunt absolut delicioaseeee

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte."
Michael Levine
*******Adrianafedorca - An-k - Deea - Cornelia*******
http://diaet.abnehmen-forum.com/diet/tickerd/showimg-1noteP_1sternP_67_60_52_abs.png

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by oLo

Andre-ea: nici mie nu-mi place fontul Courier. Dar e singurul care mi-a permis alinierea. Si cum am eu piticii mei pe creer cu alinierea...(lucrez in info, si daca intr-un ecran campurile nu-s aliniate cum trebe, ma zgarie pe oki. raportez imediat ca-i inestetica aplicatzia)
echipa de smarald: DORDIA-Nastad-oLo-Liris

Aplicatia mea e inestetica?

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by adrianafedorca

http://new.photos.yahoo.com/bebelina1/album/576460762391190950

cine vrea sa vada buseurile...pardon busitele..de acu' asa le-a ramas numele...sunt absolut delicioaseeee

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte."
Michael Levine
*******Adrianafedorca - An-k - Deea - Cornelia*******
http://diaet.abnehmen-forum.com/diet/tickerd/showimg-1noteP_1sternP_67_60_52_abs.png

Mey, asta e paine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Andreea,

e super atunci. Si eu slabesc greu cu Monti si cum as mai vrea sa slabesc macar 10kg...ma gandesc sa mai scap de vreo 7-8 kg si dupa o dau pe Monti sa slabesc incet si sa nu le mai pun inapoi. Asta e planul meu..

Plus sportul de rigoare.

Diana, mersi frumos . Te tin la curent cu Scarsdale Montificat...

Ruxandra

Mergi la inceput