Nou stil de viata (132)
Raspunsuri - Pagina 29
puskin spune:
Neata,
si eu la cafea.
Carmen, deci de azi suntem impreuna pe baricade la Scarsdale. Bunnn...
Cornelia Laura, si tu tot cu Scarsdale? Cam asa se pare din meniul tau...
Mamica Dulce, esti mai bine? Uite un
sa iti treaca...
Delidana, tine-te de alergat, ca e super. Stiu cum e cu pantofii de alergat noi,ti-e mai mare dragul sa alergi.
Pup toate fetele,
Ruxandra
mamica dulce-puskin-inni-sigrid26
oLo spune:
sambata am alergat 1 h (si 50s)
duminica m-am dat cu rolele cam 1:30h
Azi mi-am luat echipamentu' sa alerg la pranz.
Si cu toate astea..... kilogramele se tzin scai de mine!!!! Le urasc!!!
doroty spune:
Buna dimineata!
Sambata am iesit la plimbare cu partenerul de viata si dupa 2 ore si jumatate de mers prin vant (erau 7 grade), urechile nu le mai simteam,ne-am oprit la un restaurant cu specific romanesc si am mancat
JUMARI, SORICI,BRANZA DE BURDUF, FASOLE BATUTA SI PATE DE RATA.Bineinteles cu ceapa si PALINCA.
Asa am simtit ca traiesc cu adevarat.
Tot mi se parea ca slabesc intr-un ritm prea ametitor.
Si ca sa o tin in acelasi ritm...ieri am dezghetat un tort de la McDonalds de care piticul meu nici nu s-a atins si m-am sacrificat eu![]()
Saptamana asta ma tin tare de Scarsdale si tae bo ca deja simt cum mi se remodeleaza corpul dupa doar doua antrenamente.
http://community.webshots.com/user/doroty22
Sanatate si liniste sufleteasca. Doroty cu minunea de baietel, Onut
nastad spune:
Buna dragelor!
Sunt la serviciu, nu stiu pana la ce ora o sa stau.
Meniu: numai fructe
Doina,
Oana(03.04.2003) si
Doru(23.06.2006)
Album Oana si Doru
Dordia-Nastad-Olo-Liris
Delidana spune:
Facusem o piinica frumoasa la masina de piine si m-am dus in bucatarie sa maninc si eu un sandvis. Cind colo, ce sa vad? Piinea era pe jos cu o bucata lipsa, iar ciinele se stergea tacticos pe bot.
Asadar, in seara asta adio piine. Ca tot vorbeam de carbohidrati....
www.wrongspelling.com" target="_blank">Blog * www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
puskin spune:
Delia, cainele incearca sa te ajute sa slabesti si tu faci nazuri...zau asa 
Ruxandra
mamica dulce-puskin-inni-sigrid26
Bfly spune:
Buna dimineata fetelor sau mai bine zis Buna ziua!
Zuzulici, bine ai revenit si multumesc ca intrebi cum ma mai simt! Emotional sunt oarecum bine, adica mi-a trecut depresia, insa in ultimul timp am niste probleme (se pare ca vin toate deodata) si nu prea am chef de veselie!
Cu alte cuvinte, trec printr-o faza urata cu banii si deocamdata nu-mi mai permit sa tin nici o dieta. M-as retrage din concurs, dar ma gandesc ca nu e posibil. Asa ca o sa mananc mai putin din ce se gaseste in casa parintilor mei (momentan stau la ei) si o sa imi beau ceaiul verde in continuare. Cu putin noroc poate mai slabesc ceva! Oricum grijile s-ar putea sa-mi ajute la slabit! De cateva zile bebicul meu este plangacios mai tot timpul, nu prea mananca, are si un pic de febra, adoarme cu urlete si plansete. Mama imi zice ca s-ar putea sa fie de la iesitul dintisorilor. Aseara am mai descoperit o chestie care a pus capac. Are niste pete rosii pe burtica si pe spate. Doctorita de familie mi-a zis ca nu are cum sa fie pojar, pt ca e prea mic inca. Nu stiu ce o avea si mi-e tare teama. Cam asta e situatia noastra acum.
Se prea poate sa exagerez cu grijile, pentru ca eu pana acum n-am avut nici un fel de problema cu el. Era vesel mai tot timpul, plangea numai de foame. Nu plangea nici cand trebuia schimbat si eu nu-mi dadeam seama ca are ceva in pampers. Nu stiu ce sa ma mai fac!
Andreea, felicitari pentru reusita de a slabi asa repede intr-o saptamana jumate! 
Va
! Spor la slabit si numai bine!
Pierderea de kilograme
la negrutzele mortale
da usurinta in miscare!
"Nimic nu se pierde, nimic nu se castiga, totul se transforma."
Roxana, mamica lui Andutu grasunelu' bursucelu' scumpicu' zis "Piedone"
Bfly spune:
Zuzilici, iarta-ma ca te-am botezat din graba Zuzulici! 
Pierderea de kilograme
la negrutzele mortale
da usurinta in miscare!
"Nimic nu se pierde, nimic nu se castiga, totul se transforma."
Roxana, mamica lui Andutu grasunelu' bursucelu' scumpicu' zis "Piedone"
andre_ea spune:
Bfly, nu stiu ce varsta are bb tau, dar o fetita de la noi (bb de iul-aug.2005) a facut pojar la 7 luni. Insa la varsta asta se face o forma usoara. Eu zic sa consulti si un alt medic.
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
Lamaitele: Andre_ea-Ileana-Olim-DianaR
andre_ea spune:
Fetelor, eu nu va spun ce arata cantarul azi dimineata
. Ieri am tot fost balonata si azi s-a vazut la cantar. Nu stiu ce-oi avea. Tin minte ca si luna trecuta imediat dupa CM ma balonasem si nu mai slabeam. Si acum la fel. Offf!
Fetele care ati inceput azi Scarsdale, ziceti-mi si mie maine cat ati slabit dupa o zi. Am si eu o curiozitate
.
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
Lamaitele: Andre_ea-Ileana-Olim-DianaR