Nou stil de viata (132)
Raspunsuri - Pagina 28
puskin spune:
Andreea, de maine incep si eu Scarsdale pentru 2 saptamani, deci sper sa raportez si eu ceva in minus la raportul de joi. Tu de cand ai inceput ?
Delidana, eu fac sport si cand sunt cu rusii, doar in prima zi nu pot face din cauza durerilor de burta si spate. Nu am auzit sa nu fie recomandat...ci dimpotriva, ajuta. Depinde insa cum te simti tu...adica daca ai dureri mari sau nu.
Pupici,
Ruxandra
mamica dulce-puskin-inni-sigrid26
crystina spune:
Sa va salut si eu..
Eu azi am mancat piure cu friptura la cuptor..nu mult, dar am mancat in rest fructe si am baut multa apa.
Aici vremea se incalezeste si e asa frumos afara insa din pacate nu ma pot bucura pe deplin pentru ca Lilly are alergie de primavara (hayfever) care ii afecteaza ochii tare de tot..adica i se umfla si ii curg. Asa ca weekendul asta am facut turul farmaciilor si magazinelor cu remedii naturiste si am avut norocul sa gasesc o tinctura de floare de ochi (asa am gasit traducerea) care este recomandata pentru alergii si conjunctivite asa ca sper sa mearga. Deja se vede o ameliorare. E ca o babutza...cu palarie si ochelari de soare ca altfel e jale.
Scuze de off topic
...daca cineva are sau a avut probleme de genul asta v-as ruga sa-mi dati un sfat cu ce ati incercat ca noi le-am luat pe toate la rand, de la creme, siropuri si pana la picaturi. Am fost si la medic dar degeaba.
Pup toate fetele!
Carmen, Crystina, Khristin & Daria
andre_ea spune:
quote:
Originally posted by puskin
Andreea, de maine incep si eu Scarsdale pentru 2 saptamani, deci sper sa raportez si eu ceva in minus la raportul de joi. Tu de cand ai inceput ?
Eu am inceput miercuri, cu o zi inainte de inceperea concursului. Ar mai fi de mentionat ca vineri seara (dupa 3 zile de la inceperea S) au venit rushii. Si de asemenea am facut destule abateri, cele mai multe mititele (cantitativ vorbind). Cred ca daca nu faceam nici o abatere slabeam 5 kg in total.
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
Lamaitele: Andre_ea-Ileana-Olim-DianaR
Mik spune:
CRystina, cel mijlociu al meu face o alergie la ceva (inca nu stiu care vegetal) prin luna mai. Se umfla destul de tare in jurul ochilor. Asta se acompaniaza citeodata de crize de astm. Ii dau atunci cortizon in aerosoli. Chestiile naturiste nu (prea) merg. Din fericire dureaza destul de putin si alergenul nu e prin apropiere, e undeva la scoala si intimplator prin oras.
In Franta se fac examene de alergii foarte serioase, dar numai in marile orase si daca simptomele sunt violente. In rest, stiu ca este un examen de singe destul de simplu care verifica alergiile respiratorii.
Pup le Lily sa-i treaca repede.
Delidana, eu credeam ca maimutzul e o fetitza.
Azi n-am facut excese, decit un pahar de vin rosu la prinz.
Pe miine.
Zuzilici-zisaCami-Indra-Mik
Delidana spune:
Khristin, vacanta placuta! Cind te intorci?
Andre_ea, voi studia si eu Scarsdale...
Violeta, eu in primele 2 zile am probleme pentru ca vine doar cu picatura si din cauza asta am dureri.
Am observat ca daca fac miscare "isi da drumul" ca sa ma exprim grafic
si durerile se amelioreaza considerabil. Pina acum nici eu nu faceam sport in perioada asta dar mi-am zis ca poate ar trebui sa incerc, nu sa merg sa sala si sa ma apuc de
sau
ci doar putin alergat combinat cu mers.
Puskin, sper sa pot alerga in continuare, azi e a 4 zi consecutiv. Ieri mi-am luat adidasi noi si sint atit de confortabili, mi-e mai mare dragul sa alerg. ![]()
Daca n-ar fi atit de cald....eu fac sauna in timp ce alerg...dimineata la 9 sint 30 de grade umede. 
Mik, nu am intrebat maimuta ce sex e, dar totusi cred ca e baiat. Parca e prea burtos ca sa fie fata. ![]()
Crystina, multa sanatate lui Lilisor. Nu stiu daca te ajuta insa eu cind am probleme la ochi (se inrosesc sau fac urcior) folosesc ceai verde fara cofeina sau ceai de musetel si fac spalaturi locale. Citeodata folosesc www.pfizer.com/pfizer/download/uspi_terramycin.pdf" target="_blank">TERRAMYCIN (crema), dar mai rar ca mi se incetoseaza privirea.
Carmen, Zuzilici, Daria, Tzuni, cum a fost in weekend?
Eu am fost la film, "The pursuit of happiness", cu Will Smith. A fost bun dar ma asteptam la ceva si mai bun.
Poate nu sint eu obisnuita sa-l vad pe Will jucind in roluri dramatice. Cred ca i se potrivesc mai bine comediile.
Va pup.
www.wrongspelling.com" target="_blank">Blog * www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
mephala30 spune:
Neatza! 
M-ati naucit cu Scarsdale, l-am studiat si m-am convins ca e compatibil cu mine.
Il voi tine si eu, azi voi avea urmatorul meniu:
-cafea
-o felie paine integrala, un grapefruit
-pui cu rosii si castraveti
-o conserva de ton cu lamaie, ceva fructe
Delia, n-am avut un week. grozav, caci am mancat mult si aiurea....
sa stii ca mi-ai smuls un zambet: cand am citit ca vei studia scarsdale (nu esti genul care ar manca atat de putin, caci in dieta se precizeaza a nu se depasi 1000 de calorii)
Crystina, imi pare rau pentru Lilly, nu stiu sa te ajut...
Dariaaaaaaa, hai draguto, nu ne lasa singurele! 
revin
Crystina-Mephala-Khristin-Daria 
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank"> Doi baieti frumosi
cornelia_laura spune:
Buna dimineata fetelor! Ieri si alaltaieri nu am putut intra din cauza calculatorului dar voi recupera de azi inainte.
Din pacate pana la urma a luat si Eric raceala
asa ca e plin de muci, azi noapte nici nu prea a dormit. Sper sa poata veni azi pediatra acasa sa-l asculte la plamani si stau cu inima cat un purice
.
Eu incep azi a 4 saptamana de regim cu 5 kg in minus si sunt deocamdata incantata de cum merge.
Meniul pt azi:
MD: o felie de paine neagra, 2 felii ananas, ceai
P: pui fript
C: o conserva de peste in suc propriu
Va pup pe toate si fug sa citesc din urma.
Cornelia, mamica lui
Eduard(21.06.2004) si a lui
Eric(13.07.2006)
www.onetruemedia.com/shared?p=1f7b802ef8d6f642515014&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eduard-inima de leu
Poze noi
Adrianafedorca-An-k-Deea-Cornelia
www.TickerFactory.com/weight-loss/wfcAKbn/" target="_blank">
Nou stil de viata
adrianafedorca spune:
neata la toata lumea
cornelia , bravo pt kg pierdute, tot atataea as vrea si eu , dar la mine merge asa de greu, tot balonata sunt ci cu toate ca nu am nici o abatere nu prea slabesc, decat cateva sute de grame...offf,
multa sanatate puiutzului sa-i treaca raceala
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte."
Michael Levine
Adrianafedorca - An-k - Deea - Cornelia
http://diaet.abnehmen-forum.com/diet/tickerd/showimg-1noteP_1sternP_67_60_52_abs.png
Delidana spune:
Carmen, ce bine ma cunosti...
Asa e, am studiat Scarsdale si categoric nu e de mine, prea putin de mincare si mai ales prea putini carbohidrati. Cred ca de fapt pe asta se bazeaza dieta asta, cit mai putini carbohidrati. Mie mi se face greata daca trebuie sa maninc de 2 ori la rind carne cu legume, iar intr-o zi la prinz se maninca doar fructe. 
In concluzie ramin la meniul meu personalizat
si ma tin in continuare de sport.
S-or duce ele si astea 2 kg....cindva...
www.wrongspelling.com" target="_blank">Blog * www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
lili_ka spune:
Buna ,
Saptamana trecuta v-am spus ca atat eu cat si sotul meu am slabit cate 4 kg. Cred ca daca intra sotul meu in vreuna din echipe , echipa lui era sigur pe primul loc. Sa va spun ca eu n-am mai tinut dieta pentru ca deja am dat jos 5 kg in doua saptamani. Si daca as continua as slabi prea mult. Dar al meu sot avea azi diminata mai putin cu 9,5 kg. Bineinteles ca facem si sport. Mergem odata sau de doua ari pe saptamana la judo. Si va spun ca un sport mai bun nu exista. Sotul meu care pana acum era reticent la diete , este acum hotarat sa mearga mai departe.
In paralel cu dieta folosesc si o crema de la Yves Rocher. De fapt este un set cu doua creme , una pt zi si una pentru seara.
De azi insa incepem cu o alta dieta pentru a nu se obisnui organismul. Sunt curioasa daca si asta va da randamentul preconizat. 7kg in 15 zile. Renunt la dieta precedenta pentru 2 saptamani urmand a o reluat dupa aceea. Un alt lucru foarte important este , ca seara in camera in care se doarme sa fie intuneric bezna. Astfel sunt favoruzate arderile.
Si am constatat o chestie la dieta precedenta. Intr-adevarse slabeste in somn. Asa cum spune si denumirea dietei. Slab in somn.
Daca doriti va pot da si continuarea ei. Pentru urmatoarele sase zile.
Singura chestie mai dificila este ca zilnic trebuie sa faci altfel de mancare. Insa eu pregateam de seara mancarea pentru la pranz a doua zi si era totul OK.
Mamica dulce : cand imi vineau rusii si ma simteam rau luam dolormin für frauen. pot sa-ti spun ca acum nu mai am probleme.