Nou stil de viata (132)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

neata ,
am trecut si eu s ava salut , ieri am lipsit, suntem bine, eu tot umflata, astept..., in rest sunt cuminte de ma mir si eu..

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte."
Michael Levine
*******Adrianafedorca - An-k - Deea - Cornelia*******
http://diaet.abnehmen-forum.com/diet/tickerd/showimg-1noteP_1sternP_67_60_52_abs.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastad spune:

Buna dimineatza!
ZUZILICI, am mancat doar o farfurie cu mucenici, au fost foarte buni si ma cam batea gandul sa mai mananc , dar m-am oprit la timp.
Meniu: orez fiert

Doina, Oana(03.04.2003) si Doru(23.06.2006)

Album Oana si Doru

Dordia-Nastad-Olo-Liris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Neatza!

Na, am mancat aseara o felie de tort , cateva jeleuri si 4 patratele ciocolata Milka. Si juma de Doots. ...m-au ajuns poftele de dulce, cu tot cromul luat.
Le-am mancat cu pofta, fara regrete.

O duminica placuta si sa nu faceti ce am facut eu!

Crystina-Mephala-Khristin-Daria

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank"> Doi baieti frumosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Neata,

Vin si eu la cafea.

Carmen, sa stii ca am terminat tortul .

Am mers la alergat de 5 ori saptamana asta si ma simt tare bine. Stagnez insa si ma scoate din minti treaba asta. Oi fi ajuns la faza de platou...

Zuzilici, welcome back. Sper ca te-ai distrat bine.

Delidana, lasa prostioarele ca scot biciusca .

Mamica Dulce, vaz ca esti tare pe pozitii, super.

Duminica minunata, va pup,

Ruxandra

mamica dulce-puskin-inni-sigrid26

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Delidana, ce draguta prietena ai !

Pup puii bolnaviori.

EU ma tin pe pozitie, deocamdata nici un exces de week-end.

Va pup pe toate in grup.

Zuzilici-zisaCami-Indra-Mik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Ruxandra, incearca cocktail-ul minune de la fetele de la Monti. Nu mai stiu eu acum unde l-am salvat. Cica e foarte bun ca sa-i arate organismului directia potrivita (in jos) si sa faca dieta sa functioneze din nou.

Eu sunt slabaaaaa! Am slabit 3 kg intr-o saptamana jumate. Evident mai am de slabit, dar se vede bine pe haine.
Aseara am mancat putini mucenici si niste grau expandat de la copil (pufarine), asa ca azi cantarul arata doar -100g.

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005

Lamaitele: Andre_ea-Ileana-Olim-DianaR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Ma bucur ca v-a placut poza cu prietenul meu.

Andre_ea, e chiar o performanta 3 kg intr-o saptamina jumate! Cum ai reusit?
Cind vad cum toata lumea slabeste numai eu nu, chiar ca ma apuca supararea.

Am fost si azi la alergat, o ora, dar am luat-o mai usor pentru ca trebuie sa-mi vina rusii, din cauza asta nu ma simt prea in forma, sint umflata rau...
Am o intrebare pentru fetele sportive: voi faceti sport in timpul rusilor? Eu am auzit ca nu e bine dar nu stiu de ce...

V-am pupat.

www.wrongspelling.com" target="_blank">Blog * www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Fetelor, am intrat sa va doresc o duminica placuta si sa va spun ca nu voi ajunge la raport joia asta pt. ca plecam in mult-asteptata vacanta. Da doamne sa vin macar cu acelasi nr. de kilograme . Va fi interesant ca plecam de la zapada de aici la 30 grade, speram sa nu ne topim. Va pup si sper sa va gasesc in forma

Cristina

noi si poze mai noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Delidana, Scarsdale. Se pare ca functioneaza cu adevarat. Eu am mai tinut in trecut, dar am slabit numai 3 kg in 2 sapt. pentru ca am facut inconstient o greseala colosala: de 2 ori pe sapt. mancam peste la cuptor CU ULEI. Maaare greseala! Acum am mancat la gratar si se vede diferenta.

Khristin, vacanta placuta! Lasa kg. ca se dau ele jos dupa. Acum enjoy!
Indra, sanatate la puiuta!

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005

Lamaitele: Andre_ea-Ileana-Olim-DianaR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta70 spune:

Buna seara!

Am trecut si eu pe aici sa va salut.
Azi pot sa spun ca am mancat ceva: piure din fulgi de cartofi, cu putina margarina si ceapa verde (un plic de 100 grame), cam doua felii de paine neagra si o portie de musaca cu soia (la care nu am putut rezista). In schimb am iesit la o plimbare de o ora (binenteles dupa ce am mancat). De maine insa gata, reiau dieta obisnuita.
Delidana , eu nu pot spune ca sunt o sportiva, dar in perioada aceea din luna nu merg la sala (lucru care s-a si intamplat saptamana trecuta). Acum depinde de organism, unele fete pot face f. bine sport, dar oricum in primele doua zile nu este indicat, pentru ca efortul (mai ales ridicari de greutati, exercitii care solicita bazinul) prea mare poate provoca hemoragii.

Va las acum pt. ca trebuie sa ma pregatesc pt. maine la servici.

O saptamana frumoasa si plina de realizari (mai ales la slabit). Pupici

Pierderea de kilograme La negrutele mortale Da usurinta in miscare

Mergi la inceput