Nou stil de viata (132)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Indra spune:

Evident ca pina n-am citit tot nu m-am lasat....

Zuzilici wellcome to the jungle!!!!

Evident ca facem mobilizare mare de luni... mai ales eu care cu certitudine voi avea o musca de vre-un kil pe scufita.. ca-mi serbez sotul duminica!

Zuzilici-zisaCami-Indra-Mik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Acum am vazut ca sint posesoarea singurului purcel din toata lista. Rusine sa-mi fie!

Mamicadulce, te inteleg, sa stii ca si eu am o stare psihica nasoala zilele astea, tot din cauza rusilor, imi vine sa bat pe cineva. Azi m-am tratat cu o tura de cumparaturi si m-am calmat dar nu de tot.

Dimineata am alergat iar, o ora.
Incerc sa nu maninc prostii dar nu-mi reuseste. Le cumpara sotul si parca nu mai am ambitie sa rezist ispitei. Merit niste sa ma trezesc...

www.wrongspelling.com" target="_blank">Blog * www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Delidana cu dedicatie: lasa prostiile!
Mai vrei?

Rubinele Castigatoare~~~~ Zuzilici - ZisaCami - Mik - Indra
Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Fetelor va pe toate si va ofer cate un buchet de flori pentru c-ati reusit sa slabiti saptamana aceasta. Eu is cu capsa pusa din cauza gatului in pioneze asa ca n-am sa stau prea mult pe-aici ca cine stie ca bazaconii am sa scriu. Abia astept sa-mi treaca gatul ca deja se fac 3 saptamani de cand sunt racita. M-am saturat!
Va pup si weekend placut in continuare.

Rubinele Castigatoare~~~~ Zuzilici - ZisaCami - Mik - Indra
Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Buna seara mamici!!!

Eu aseara nu am fost cuminte si am mancat un pic mai mult la aniversarea de care pomenea sor'mea dar...ea...nu a papat nik. Ce vointza. Cand am vazut-o...m-a ambitionat si mai tare si....voi slabi pana joi macar 500 gr. ca sa nu fac echipa de ras.
Ma gandesc sa ma apuc de disociat dar...imi e frica sa nu ma ingras mai mult dupa daca mai sar calul. Asa ca...cred ca reiau WW ca cel putin cu asta am dat jos serios anul trecut.Asa ca de maine...ww scrie pe fruntea mea. Chiar acum ma uit dupa ceva meniuri ca maine sa imi pot pregati pt luni la servici!!!

Va poop si mai vb.

Diana mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Va rog sa ne votati www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=23" target="_blank"> aici poza "Parinti Fericiti" Va multumim!!!

Echipa verde ca smaraldul - "Dordia-Nastad-oLo-Liris" - noi vom dobori recordul!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelapop spune:

andreea raportul de joi este -200 doar

quote:
Originally posted by andre_ea

quote:
Originally posted by adelapop

violeta tu ai observat ca am slabit -200 g
ei negrutzelor iata ca vin u vesti bune, am deja 72,500 deci -1,500
nu pot sa spun ca nu stiu cum am slabit, pentru ca desi dimineaa sau la pranz am mancat prostii am sarit peste masa de seara sau doar am ciugulit ceva pe la 17,00 si atat
si iata ca se vede fff bine la cantar
acum tot ce mai am de facut este sa ma mobilizez si sa mananc alimente sanatoase si permise
asa voi da si mai mult si mai frumos jos si voi avea dreptul sa fac parte din echipa "un nou stil de viata"
pentru ca desi incepusem in forta am renuntat din cauza racelii (desi nu trebuia, dar ma roooog.....)
sper ca joi sa fiti mandre de mine
toate fetele si fiti tari pe pozitie, ca vara bate la usa

Adela, scuze, mie nu mi-e clar: raportul de joi e -200g sau -1500g?

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005

Lamaitele: Andre_ea-Ileana-Olim-DianaR

Mergi la inceput

indra pup piticutza mica sa se faca bine

quote:
Originally posted by Indra

Vad ca s-a scris taaare mult. Eu una sunt rupta, muci, dureri de cap, usturimi in git si ceea ce e mai grav e ca mindra mea e racita si ea rau. Tot face febra, bea apa si o vomita imediat..... noapte alba linga ea.... asa ca am intrat doar de o buna ziua si tineti-va tari ca-i weekend!

Revin luni!

la toata lumea

Dana & Anisia

Zuzilici-zisaCami-Indra-Mik

Mergi la inceput

dordia ce inseamna WW???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

quote:
Originally posted by adelapop

dordia ce inseamna WW???

scumpei Bianca Maria 31 iulie 2006

Cred ca Weight Watchers, dieta la care numeri punctele.

WEEKEND PLACUT, fetelor!

Cristina

BEST OF ROBERT
Cresc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

buna fetele-ce faceti?Cum va prieste weekend-ul?Aveti planuri pentru maine?
Aici o sa fie vreme frumoasa tare,opacii au inflorit,mergem cu copilul undeva si sper sa-mi mentin macar greutatea de azi dimineata :) care zau ca mi-a placut,in comparatie cu ultimele zile.
Indra

Va pup pe toate si va urez o duminica frumoasa!!!!

Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.

Anca
carnaval

Mergi la inceput