Nou stil de viata (132)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alma_n spune:

Bfly, si pustoaica mea a facut pojar la 8 luni iar medicul a spus ca are alergie. Urmareste daca mai apar pete si ordinea in care apar: burtica, membre... Andreei male i-a trecut foarte repede. Multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bfly spune:

Andre_ea, Alma_n multumesc de sfaturi!
Bebitzul meu a implinit ieri 6 luni. E posibil sa fie o simpla iritatie care sa-i treaca repede. Un alt medic nu stiu daca pot consulta pentru ca ma aflu in alt oras si nu stiu daca ma primeste vreun medic de familie de aici pentru consult. O sa-l urmaresc, sa vad cum evolueaza si daca se agraveaza o sa caut un medic pe aici cu siguranta.
Ma ingrijoreaza ca nici nu prea mananca, el care e un mancacios de fel. O fi de la dintisori, desi m-am uitat la gingia de jos (acolo unde se spune ca ar trebui sa iasa prima data dintii) si nu pare umflata. Oare asa devreme sa aiba dureri? Chiar si inainte sa apara celelalte semne?

Andre_ea nu-ti face griji de ceea ce arata cantarul, in unele zile e "prost" si el, se zapaceste! Asteapta sa treaca cateva zile, zic eu! Apoi sa te impacientezi! Totul e relativ, chiar si kilogramele noastre!

Pierderea de kilogramela negrutzele mortaleda usurinta in miscare!

"Nimic nu se pierde, nimic nu se castiga, totul se transforma."

Roxana, mamica lui Andutu grasunelu' bursucelu' scumpicu' zis "Piedone"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Fetelor, va rog sa continuati aici: 133

Puskin, o fi el ciinele smecher dar eu am pus la facut o alta piine si acum astept... Mi-e o foame....

www.wrongspelling.com" target="_blank">Blog * www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta70 spune:

Fetelor am revenit pentru o intrebare?

Eu am trecut la 133, cum a zis Delidana. Am procedat bine, sau trebuia sa continui aici, pana subiectul era inchis?

Mergi la inceput