PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (36)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sabana spune:

Hai sa va povestesc ceva de intoleranta la lactoza. Prietena mea, care tocmai a nascut a avut mari probleme cu bebe. Ii dadea san, i-a dat si formula, bebe urla ca din gura de sarpe, probleme, a ajuns cu ea aproape si in convulsii, pe la dr pe unde a ajuns a reusit sa o calmeze doar cu supozitoare. Intr-un final a ajusn la o tipa la Grigore Alexandrescu, o neonatoloaga, care se ocupa numai de copii cu probleme si i-a zis eu cred ca acest copil are intoleranta la lactoza. I-a bagat nan fara lactoza. Peste o saptamana a ajuns iar cu ea plina de bube. Aceeasi dr ii spune, ca, copilul este alergic la orice proteina lactata si a facut un fel de urticarie. I-a mai dat un medicament ptr intoleranta la lactoza. Acum mananca Nan fara lactoza si ea si medicamentul ala. Copilul e ok. Micuta avea dureri insuportabile, i-a zis dr ca laptele ii fermenta ca o sticla de vin in burtica. Cam astea ar fi simptomele. Va pupacesc. Ma du cin oras ca maine e botezul si trebuie sa caut si sper sa gasesc ceva frumos la fata.

Sabina + Alexandra + tata Silviu

www.biroutraduceri.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabana spune:

Scuzati exprimarea. Intelegeti voi ce am vrut sa spun. Sunt super obosita, nu am timp sa respir nici in weekend. Abia m-am intors de la Targoviste cu treaba, acum fug in oras, maine botezul si de luni o iau de la capat. Colac peste pupaza de obosita ce sunt nu mai pot dormi nici noaptea. Luni promit sa ma ocup si de munte. Acum e nebunie cu Pastele. Am vandut cam tot ce am avut ptr Bulgaria. O sa fie Bulgaria plina de romani. Vb later.

Sabina + Alexandra + tata Silviu

www.biroutraduceri.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geliza spune:

Sabina, anul trecut de 1 mai chiar era bulgaria plina de roamani...anul asta cred ca vor fi si mai multi ca a inceput sa se duca lumea "la greu"...si de ce sa nu zic, se merita...pacat....ca noi am fi putut fi inaintea lor....asta e...au fost un pic mai deshtepti ca noi ca eu au vandut hotelurile si terenurile nemtilor...noi le-am concesionat romanilor

Eliza cu Ilinca (7 aug 2006) si Mara (24 ian 2002)fete cucuiete

"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryion spune:

Mi-am trecut si eu dintzosul in listutza. Cand o sa am si poze o sa le pun in album.

VARSTA DARIUS-THEODOR

DIVERSE DARIUS MURDARICI

Mary mamica lui Darius-Theodor (14.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana7mi spune:

buna dimineata!

de trei zile ma trezesc cu durere de cap ... ieri mi-a fost foarte rau, m-a ajuns oboseala ... ca de cand ne-am intors de acasa se trezeste f des noaptea (spuneam intr-un mesaj precedent, ca se trezeste si din ora-n ora) .... deci ieri, durere de cap, durere de ochi si stare de voma ... nu-mi era de mine ci de faptul ca il aveam si pe Alessandro ... cum eram singura acasa am chemat o prietena.

Dupa aceasta faza am decis ca trebuie sa facem ceva. Am mers si am cumparat lapte praf. Cum ceriale nu am gasit, aseara, dupa baie, i-am pregatit un biberon de lapte cu biscuiti Pasmon .... insa nu a mancat mult, circa 100 ml ... s-a culcat pe la 22.30, insa s-a trezit imediat. Cum eu eram f obosita l-am luat in pat cu mine. S-a trezit noaptea de cateva ori, cred ca ii era sete ... ca si mie mi-a fost sete ... sau are probleme de respiratie, ca ii curge si nasucul.

www.romania-italia.net

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misimica spune:

Buna mamici de piersicute

LA MULTE LUNITE sarbatoritilor zilei de azi:

CIPRIAN CONSTANTIN

MIHAELA

MIHAI

MIHAI ADRIAN

www.dropshots.com/new.php?userid=257217&successmsg=User settings saved." target="_blank">FILMULETE CU MISSY-PIERSICUTA MOTATA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryion spune:

9 lunisoare

Petra, fetita lui Amiss_zip

8 lunisoare

Ciprian Constantin, baietelul lui Crissa71

Mihaela, fetita lui ileanapopa

7 lunisoare

Mihai, baietelul lui Lushk

Mihai- Adrian, baietelul lui ani_nutu

VARSTA DARIUS-THEODOR

DIVERSE DARIUS MURDARICI

Mary mamica lui Darius-Theodor (14.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misimica spune:

SCUZE ca m-am grabit si n-am fost atenta.

LA MULTE LUNITE

PETRA

www.dropshots.com/new.php?userid=257217&successmsg=User settings saved." target="_blank">FILMULETE CU MISSY-PIERSICUTA MOTATA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bysko spune:

La multi ani piersicutzelor!
Nu am mai intrat de 2 zile ca am fost la Busra si ne-am iubit!S-o fi vazut ce haioasa era cand sugea: radea la mine, apoi se intorcea spre mama ii "zicea" cate ceva pe limba ei, apoi iar la mine cu gura pana la urechi, mai sugea putin...Problema este la masa de noapte cand adoarme la san(vechiul ei obicei)-la ora 10 si apo se mai trezeste peste o ora ca sa continue. Norocul meu e ca adoarme imediat dupa aceea. Dimineata se trezeste pe la 7 cand mananca iar,ii schimbam pampersul si apoi o ora de somn cu mine in pat.
Mamidestefan, eu cu dl sot nu am avut probleme never. E genul de om care nu are nimic de comentat cand vreau sa ies cu fetele in oras, chiar si in club. Ma duce cu masina si vine sa ma ia la orice ora, ba chiar imi duce si prietenele acasa.Nu va zic ca intre timp el sta acasa la tv

Busra este sufletzelul nostru!http://www.totsites.com/tot/busra
www.dropshots.com/Bysko

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amiss_zip spune:

Multumim mult ! Da,...facem 9 lunite ...nici nu-mi vine sa cred! Acusi facem 1 anisor.
uitati o poza cu sarbatorita www.flickr.com/photos/ami_si_cip/415877680/" target="_blank">la curatat de urzici

www.flickr.com/photos/ami_si_cip/" target="_blank">poze si filme
Amiss

Mergi la inceput