PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (36)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adelapop spune:

bianca doar se rasuceste pe loc si tot e ffff periculoasa, sunt curioasa ce o fi mai incolo
se rostogoleste la firele laptopului,sare la telecomanda, aparat foto,telefon
deja jucariile ei nu mai prezinta ncii un interes

quote:
Originally posted by Lushk

quote:
Originally posted by doniro

Fetele, stiu ca e o intrebare stupida, dar eu chiar am nevoie de idei. Cu ce ii imbracati voi pe bebei in casa? Problema mea e la picioruse, pt ca ciorapeii o strang, ii lasa urme. Iar body-uri din astea cu totul nu prea mai gasesc asa de mari. Am primit tot felul de costumase cu pantaloni normali, fara labutze. Deci ar trebui sa ii pun si ciorapei...

Roxana, mami de Ioana Daria (3.07.2006)

POZE FEL DE FEL
www.onetruemedia.com/otm_site/share_view_player?p=22bced91b6dc25146dc9bf" target="_blank">MA PREZINT
www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILMULETE

Da stiu ca si eu ma confrunt cu aceeasi problema...mai ales ca Mihaitza e mai tot timpul pe jos...eu i-am luat ciorapei cu totul, shtrampi sau cum le zice...gen dres mai grosutzi si asa il imbrac cand are chef de joaca pe jos...mai am si vreo 2-3 perechi de shosetuze mai largi la elastic dar se gasesc asa de greu...sau o fi al meu prea bulanos ca pe el il strang toate shosetele ...despre pantaloni cu labutze sau salopete n-ai sa vezi...cica pentru 9 luni imi arata o vanzatoare ...lui Mihaitza nu-i venea nici la 5...

Lushk mami de Mihaitza (11.08.2006) POZE NOIzis "Electric Baby"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lushk spune:

quote:
Originally posted by Sabana

sosete bune au la mother care, dar cam scumpe cam 27 ron, 2 perechi, dar macar nu strang. si eu trebuie sa mai fac stoc.

Sabina + Alexandra + tata Silviu

www.biroutraduceri.com

[/quote]

Sar`mana de pont...ne bagam si noi maine la cumparaturi

Lushk mami de Mihaitza (11.08.2006) POZE NOIzis "Electric Baby"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Eu nu ma inteleg deloc cu sosetele de la Mothercare. Intr-adevar nu strang dar lui Alexei ii ies una doua din picioare. Eu i-am luat unele no name care ii stau bine pe picior si au si putin cauciu pe talpa. Alexei in casa sta in pantaloni de trening, body si sosete.

Miruna + Alexei (13.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doniro spune:

quote:
Originally posted by Sabana

quote:
Originally posted by doniro

Fetele, stiu ca e o intrebare stupida, dar eu chiar am nevoie de idei. Cu ce ii imbracati voi pe bebei in casa? Problema mea e la picioruse, pt ca ciorapeii o strang, ii lasa urme. Iar body-uri din astea cu totul nu prea mai gasesc asa de mari. Am primit tot felul de costumase cu pantaloni normali, fara labutze. Deci ar trebui sa ii pun si ciorapei...

POZE FEL DE FEL
www.onetruemedia.com/otm_site/share_view_player?p=22bced91b6dc25146dc9bf" target="_blank">MA PREZINT

intru repede sa iti raspund. eu ii dau strampi (salopeta flausata) (i-am comandat din Germania) si i-am luat de aici f frumoase 6 costumase cu totul (magazinul babylandia din pantelimon www.babylandia.ro). Aveau unele de provenienta greceasca si altele de la primii pasi. F frumoase. Du-te acolo cu siguranta gasesti ceva. Costa cam 27 Ron bucata, sunt flausate. Daca am timp poate le fac o poza sa ti le arat. Mai au la Mother Care si M&S, dar cam scumpe.

Sabina + Alexandra + tata Silviu

www.biroutraduceri.com

Mersi mult. Stiu magazinul de care zici si nu e chiar departe. Ma duc!

POZE FEL DE FEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amiss_zip spune:

Vreau sa va intreb daca ne primiti si pe noi in clubul cu dintisorii. Am reusit si eu intr-un final sa ii imortalizez.
http://www.flickr.com/photos/ami_si_cip/416205413/

www.flickr.com/photos/ami_si_cip/" target="_blank">poze si filme
Amiss

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amiss_zip spune:

maryion ce simptome a avut pentru intoleranta la lactoza? O banuiesc si pe Petra nitzel.

Edit: acum am vazut: a avut doar dureri la burtica?
Legat de "cum faci bebe sa manace". Si petra a fost bolnavioara acum osaptamana si facea cu adevarat greva foamei. Din experienta acelei saptamani si din ce-am mai citit iti spun sa nu te stresezi cu asta pentru ca este doar o faza. Trebuie sa fim atenti la semnalele lor. Daca nu vor sa manance stiu ei de ce o fac...ori incubeaza un virus ori se simt mai bine cu o mancare usoara ori lapte ori doar san... Ideea este sa nu il obligi si sa il faci cat mai confortabil, sa te joci cu el sa il mangai etc...In cateva zile sau maxim o saptamana isi va reveni si va manca cu pofta. Cel mai bun aliat al nostru la masa celui mic este foamea lui care se va da pe brazda ai sa vezi!
...Petra a mancat cu maare pofta laptele delactozat
Multa sanatate!

www.flickr.com/photos/ami_si_cip/" target="_blank">poze si filme
Amiss

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryion spune:

Amiss el nu se manifesta cumva prin dureri sa alte semne clinice, ci doar refuza laptele (s-ar putea sa nu ii faca bine si el sa simta asta). Pediatra a zis ca s-ar putea sa aiba intoleranta la lactoza, deoarece pH-ul cam acid asta ar spune.
Al meu acum refuza cam orice fel de mancare si asta poate ca pt ca este bolnavior sau ii ies dintzii.
Asa zic eu. Dar sunt in culmea disperarii.

VARSTA DARIUS-THEODOR

DIVERSE DARIUS MURDARICI

Mary mamica lui Darius-Theodor (14.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryion spune:

8 lunisoare

Leila, fetita lui Galushca

Andrei, baietelul lui M_floruta

Elena, fetita lui Leistra

7 lunisoare

Timeea Andreea, fetita lui acvi

Teodora Ana, fetita lui michella78

VARSTA DARIUS-THEODOR

DIVERSE DARIUS MURDARICI

Mary mamica lui Darius-Theodor (14.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramoon spune:

salutare fetele! nici io nu ammai dat pe aici de ceva vreme, dar stiti cum e...
vreau si eu in clubul siluetilor care nu mai vor papa, Timeea nu mai papa nici cat papa ea si asa manca f f putin, dar des, acum nici atat...i-am schimbat laptele (nu am gasit topfer, am luat humana2) cred k nici asta nu-i place, o sa mai caut si o sa intreb si pediatra, dar pana ajung la ea ma apuca nervii...sper sa fie doar o faza si sa treaca k altfel
si sa va zis ce am patit aseara: am cazut prin casaTimi a adormi pe la 21 si pe la 23 a inceput sa tipe si io repede sa vad ce a patit numai k nu am mai ajuns pana la patutul ei, am cazut in usa am alunecat cand am luat virajul sa intru in dormitor si...bufff si am cazut pe genunghi (care si asa era cu probl k acum vreo 5 ani am cazut...in baie)nu pare a fi asa grav k pot calca pe el dar nu f bine, am fost la radiografie ...luni iau rezultatul sa vad...sper sa nu se agraveze sa trebuiasca sa merg la urgente.

www.dropshots.com/ramoon" target="_blank">poze Timeea

Ramona si Timeea (04.08)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramoon spune:

LA MULTI ANI PIERSICUTELOR SARBATORITE AZI!

www.dropshots.com/ramoon" target="_blank">poze Timeea

Ramona si Timeea (04.08)

Mergi la inceput