PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (36)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lushk spune:

quote:
Originally posted by doniro

Fetele, stiu ca e o intrebare stupida, dar eu chiar am nevoie de idei. Cu ce ii imbracati voi pe bebei in casa? Problema mea e la picioruse, pt ca ciorapeii o strang, ii lasa urme. Iar body-uri din astea cu totul nu prea mai gasesc asa de mari. Am primit tot felul de costumase cu pantaloni normali, fara labutze. Deci ar trebui sa ii pun si ciorapei...

Roxana, mami de Ioana Daria (3.07.2006)

POZE FEL DE FEL
www.onetruemedia.com/otm_site/share_view_player?p=22bced91b6dc25146dc9bf" target="_blank">MA PREZINT
www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILMULETE

Da stiu ca si eu ma confrunt cu aceeasi problema...mai ales ca Mihaitza e mai tot timpul pe jos...eu i-am luat ciorapei cu totul, shtrampi sau cum le zice...gen dres mai grosutzi si asa il imbrac cand are chef de joaca pe jos...mai am si vreo 2-3 perechi de shosetuze mai largi la elastic dar se gasesc asa de greu...sau o fi al meu prea bulanos ca pe el il strang toate shosetele ...despre pantaloni cu labutze sau salopete n-ai sa vezi...cica pentru 9 luni imi arata o vanzatoare ...lui Mihaitza nu-i venea nici la 5...

Lushk mami de Mihaitza (11.08.2006) POZE NOIzis "Electric Baby"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MADYN spune:

Hop si noi in clubul bulanosilor! Eu am gasit la Carrefour sosetutze mai largute, flausate sau nu. Dar si le scoate singur din picioruse ... si tot stau sa-l incalt mereu.

si Mihai Nicolae - My little treasure (01 august 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doniro spune:

anasia, lushk si MADYN, multam de raspunsuri. Cred ca o sa ii mai iau niste pantalonasi cu tot cu botosei, ca sunt f practici. Am patit si eu faza cu salopeta pt 9 luni...

POZE FEL DE FEL
www.onetruemedia.com/otm_site/share_view_player?p=22bced91b6dc25146dc9bf" target="_blank">MA PREZINT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

doniro, eu m-am aprovizionat de la o firma romaneasca, rombaby, aduce in magazine, la orizont, la aziz (am vazut si la piciul)si sunt pe numere, chiar si la cora au adus, foarte practici, cu tot cu botosi;cred ca maxim este 4 (sunt mari de tot) dupa aceea, sunt fara botosi;

anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
varsta bb
Alessia la motul Biancai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu80 spune:

quote:
Originally posted by misimica

Vreti sa vedeti o www.dropshots.com/day.php?userid=257217&cdate=20070309&ctime=055000" target="_blank">PIERSICUTA MOTATA

E dulce foc piersicutza ta si ce par mare are...noi cand vom avea asa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabana spune:

quote:

Fetele, stiu ca e o intrebare stupida, dar eu chiar am nevoie de idei. Cu ce ii imbracati voi pe bebei in casa? Problema mea e la picioruse, pt ca ciorapeii o strang, ii lasa urme. Iar body-uri din astea cu totul nu prea mai gasesc asa de mari. Am primit tot felul de costumase cu pantaloni normali, fara labutze. Deci ar trebui sa ii pun si ciorapei...

POZE FEL DE FEL

intru repede sa iti raspund. eu ii dau strampi (salopeta flausata) (i-am comandat din Germania) si i-am luat de aici f frumoase 6 costumase cu totul (magazinul babylandia din pantelimon www.babylandia.ro). Aveau unele de provenienta greceasca si altele de la primii pasi. F frumoase. Du-te acolo cu siguranta gasesti ceva. Costa cam 27 Ron bucata, sunt flausate. Daca am timp poate le fac o poza sa ti le arat. Mai au la Mother Care si M&S, dar cam scumpe.

Sabina + Alexandra + tata Silviu

www.biroutraduceri.com

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Lushk

quote:

POZE FEL DE FEL

Da stiu ca si eu ma confrunt cu aceeasi problema...mai ales ca Mihaitza e mai tot timpul pe jos...eu i-am luat ciorapei cu totul, shtrampi sau cum le zice...gen dres mai grosutzi si asa il imbrac cand are chef de joaca pe jos...mai am si vreo 2-3 perechi de shosetuze mai largi la elastic dar se gasesc asa de greu...sau o fi al meu prea bulanos ca pe el il strang toate shosetele ...despre pantaloni cu labutze sau salopete n-ai sa vezi...cica pentru 9 luni imi arata o vanzatoare ...lui Mihaitza nu-i venea nici la 5...

Lushk mami de Mihaitza (11.08.2006) POZE NOIzis "Electric Baby"

sosete bune au la mother care, dar cam scumpe cam 27 ron, 2 perechi, dar macar nu strang. si eu trebuie sa mai fac stoc.

www.biroutraduceri.com

Mergi la inceput

Cu mici exceptii eu imbrac numai in costumase sau salopete cu totul. Mai avem si niste pantalonasi cu botosi. Se gasesc de la Aziz.

www.biroutraduceri.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelapop spune:

multumesc mult pt sfaturi
maine mergem
te pup

quote:
Originally posted by iryn@

adelapop si eu merg cu copiii la Dr Stanciu de vreo 2 ani.
E foarte greu de gasit dar e un dr excelent. Inarmeaza-te cu rabdare si suna de mai multe ori(dupa ora 15, altfel se cam supara).Incearca sa-l suni pe mobil in timpul programului de la cabinet(marti, joi si sambata intre orele15-21), daca nu,lasa-i un mesaj pe tel(pe scurt numele si 2 cuvinte despre ce e vb)si iti da el bip cand poti sa-l suni.La noi functioneaza .
Bafta!

Irina mami de SEBY si IULIa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelapop spune:

maryion si noi avem tot la 7 luni 7300 g, maine merg si la dr stanciu sa vedem ce zice
o pediatra in varsta de la grigore alexandrescu mi-a zis ca e ok copilul, mi-e si frica sa ma gandesc la analize (sa vedem maine e facem)

miti e super ideea cu lasatul sotului o zi intreaga cu copilul
nu reusesc urmatoarele doua saptamani ca lucreaza si pleca si din tara dar peste trei saptamani il las sa ii faca si mancarea tot el
eu va citesc dar nu reusec sa raspund zilnic
va pupicesc pe toate
bianca mea tuseste urat si dr zice ca e de la uscaciunea din camera

quote:
Originally posted by maryion

Miti pe al meu nu l-a diagnosticat cu gastro-enterocolita, nu are nici diaree, doar o intoleranta la lactoza. Dar nu i-am eliminat laptele.
Acum ce sa zic este si un pic bolnavior si cu muci multi. Si i-au mai iesit si dintzocii. Ce sa fac ma consolez si eu singura.
Anasia nu a scazut in greutate, dar nici nu a pus.
La 7 luni si 11 zile avea 7100 grame si la 7 luni si 18 zile tot atat (stagnare) si acu nu stiu, merg pe 14 - la 8 luni sa vedem.

VARSTA DARIUS-THEODOR

DIVERSE DARIUS MURDARICI

Mary mamica lui Darius-Theodor (14.07.2006)

Mergi la inceput