PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (36)
Raspunsuri - Pagina 20
mamidestefan spune:
quote:
Originally posted by anasia
mamidestefan, ce frumos! numai noi am stat singurelesi n-am sarbatorit;
anasia siAlessia Anca(14.08.2006)
varsta bb
Alessia la motul Biancai
Lasa ca vine sotziorul acasa ...si se revanseaza el
..
..
LIDIA si
Stefan-Eduard (21.08.2006) Slabesc frumos si maninc sanatos
Pozici si www.dropshots.com/mamidestefan" target="_blank"> Filmuletze
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
"A true friend is the one who holds your hand and touches your heart."
Ancutex spune:
Salut si felicitari tuturor sarbatoritilor de azi.
Am pus si eu poze recente cu razacioasa mea scumpa.
http://new.photos.yahoo.com/teeeeeeeeo/album/576460762392106501
maryion spune:
Simona nu m-a lamurit, dar dupa cate am inteles amidonul este normal sa iasa din moment ce mananca cereale, nu stiu exact. Doctorita nu se alarma.
Sunt disperata, Darius al meu mananca din ce in ce mai putin.
Acum m-am chinuit cu el si a facut niste crize de nebunie. Cand ma vedea cu lingutrita urla.
Ce sa ma fac.
Parca este din ce in ce mai slab.
Mor! 
Cum ii faceti pe bebii vostri sa manance?
Eu nu stiu ce sa ma mai fac. Parca nu mai vrea nimic, nici mancare, nici fructe, nici branza, nici sucuri de fructe, doar ceai.
VARSTA DARIUS-THEODOR
DIVERSE DARIUS MURDARICI
Mary mamica lui
Darius-Theodor (14.07.2006)
miti2004 spune:
maryion si eu am fost la doctor saptamana trecuta pt ca in decurs de 10 zile refuza laptele si aproape ca nu mai vroia deloc. Mi-a zis ca are gastro-enterita. Mi-a intrerupt laptele pt 24-36 de ore si i-am dat regim, si o solutie ceva gen apa cu zahar si minerale ( desi mie mi-a zis farmacista ca are gust sarat, probabil de la minerale ? ). Poate gasesti ceva asemanator in farmacie. Intreaba si doctorita. Dupa 2 zile de regim ( cereale de orez fara lapte in ele, piure de morcov, cu putin dovlecel sa nu fie f tare piureul, a doua zi i-am dat si mar copt cu cerealele alea de orez si la pranz am adaugat putin piept de pui in piure ) si-a revenit. La mine a coincis si cu iesirea unuia din incisivi.
miti, mamica de
20 iunie 2006
POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex
misimica spune:
Buna
mamici
de piersicute
Nu am mai scris cam de mult despre noi,nu ca n am avea ce povesti dar timpul nu prea ne permite.Am vazut pozici
si filmulete
cu piersicutele ,si nu mi vine sa cred ce a trecut timpul si ce mari
s-au facut.
Noi cam aceleasi probleme le avem cu papica
, numai ca acum a inceput sa ne placa lapticul
,deci am depasit momentul"greva sugarului",dar in schimb nu mai papam mancarica,e cahh si supa ,si spanacul, si piureurile, si budinca.Asta ce greva o mai fi ,ca nu mai stiu ce sa fac? 

Mai pateste cineva asa ?
Vreti sa vedeti o www.dropshots.com/day.php?userid=257217&cdate=20070309&ctime=055000" target="_blank">PIERSICUTA MOTATA
anasia spune:
ancutex,
mica punkista;
maryon, si Alessia a inceput sa manance f putin fructe, legume de-abia mananca o lingurita, ei ii place laptele, eu zic ca de la dinti, o las asa, mai incercam peste cateva zile cu ceva nou; n-am fost pe faza, a scazut Darius in greutate?
miti, ma bucur ca Alex se simte bine si ca a trecut totul;
anasia si
Alessia Anca(14.08.2006)
varsta bb
Alessia la motul Biancai
maryion spune:
Miti pe al meu nu l-a diagnosticat cu gastro-enterocolita, nu are nici diaree, doar o intoleranta la lactoza. Dar nu i-am eliminat laptele.
Acum ce sa zic este si un pic bolnavior si cu muci multi. Si i-au mai iesit si dintzocii. Ce sa fac ma consolez si eu singura.
Anasia nu a scazut in greutate, dar nici nu a pus.
La 7 luni si 11 zile avea 7100 grame si la 7 luni si 18 zile tot atat (stagnare) si acu nu stiu, merg pe 14 - la 8 luni sa vedem.
VARSTA DARIUS-THEODOR
DIVERSE DARIUS MURDARICI
Mary mamica lui
Darius-Theodor (14.07.2006)
anasia spune:
maryion, eu zic ca intr-o saptamana s-ar putea sa nu puna nimic si sa recupereze in alta, mai problematic e cand stagneaza o luna;sanatate puiutului;
anasia si
Alessia Anca(14.08.2006)
varsta bb
Alessia la motul Biancai
doniro spune:
Fetele, stiu ca e o intrebare stupida, dar eu chiar am nevoie de idei. Cu ce ii imbracati voi pe bebei in casa? Problema mea e la picioruse, pt ca ciorapeii o strang, ii lasa urme. Iar body-uri din astea cu totul nu prea mai gasesc asa de mari. Am primit tot felul de costumase cu pantaloni normali, fara labutze. Deci ar trebui sa ii pun si ciorapei...
Roxana, mami de Ioana Daria (3.07.2006)
POZE FEL DE FEL
www.onetruemedia.com/otm_site/share_view_player?p=22bced91b6dc25146dc9bf" target="_blank">MA PREZINT
www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILMULETE
anasia spune:
doniro eu am pantalonasii de casa cu tot cu botos, mai am vreo doua perechi fara, dar ii pui ciorapeii pe dedesubt, ca sa nu stranga pantalonasul pe picior;o mai lasa fara ca e cald in casa si deocamdata se joaca doar in pat;
anasia si
Alessia Anca(14.08.2006)
varsta bb
Alessia la motul Biancai

si n-am sarbatorit;