PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (36)
Raspunsuri - Pagina 19
Bysko spune:
Buna "dimineata"!
Am intrat la o gura de
si o
cum m-am trezit!Nu fiti mirate ca azi noapte am fost in club sa vad stripperii!Nu mi-au placut!Il prefer pe-al meu
!Problema e ca am purtat tocuri si acum nu mai pot de picioare!
sunt cam
si incerc sa-mi revin!Mama denaturata ce sunt
!Voi ati fost pe undeva?
Lucians mie mi-a placut "cura"ta!![]()
sarbatoritilor de azi,ieri si maine(daca n-o sa mai am timp sa intru)! Si o
mamicilor de sarbatoriti!
Busra este sufletzelul nostru!http://www.totsites.com/tot/busra
www.dropshots.com/Bysko
dana7mi spune:
quote:
Originally posted by Bysko
Voi ati fost pe undeva?
aseara am fost la cumatra mea (una dintre nanele lui ALe) si am mancat sfinti/mucenici .... foarte buni ca se topeau in gura ... si un pahar cu vin, ca nu cred ca tineam pana la 40 de pahare ...
www.romania-italia.net
lucians spune:
Ola!
larrisa,andreea,anasia,mai mult de ce ne-a scris nicodespre candelabru italian,nici io nu stiu.Macar ne-am facut o idee...Aseara mi-am permis sa-mi intreb husband-ul daca stie ceva despre subiectul in cauza si l-a bufnit rasu'.Chiar nu auzise de asta pana acum si era
cum de s-a ajuns sa vb pe un forum de copii despre asa ceva.Aproape credea ca m-am 
.El stia ca dezbatem alte teme aici.Dar in sfarsit,n-am reusit sa aflu mimik
.
Bysko,ma bucur s-aud ca ti-a placut si tie.
nico,am reusit sa-ti ridic si tie curiozitatea acelei pozitii.Numai ca tu ai vrut sa afli prima
.Ai un sot de milioane.Mi-a placut mesajul lui si cred ca fiecare dintre noi ne regasim in acesta.E tipic femeii...![]()
Ce mai face ginerele meu?Papa,papa...dar intreaba si de fi'mea,nu?
Lidia,v-am vazut pozicile si sunteti o familie frumoasa si implinita din toate pct de vedere.
pupici.fug sa pregatesc papica
Gabitza
cu
Daria(14 iul'06)si
Andrei(28 dec'96)
6-7 luni
Poze Botez www.dropshots.com/lucians" target="_blank">Filmuletewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b4c6219b5080ecf67c169&source=category&category_id=12" target="_blank"> Miniclip
larissa_79 spune:
lucians, hihihi mi-am intrebat si eu sotul si a ramas si el foarte surprins de ce dileme am si mai ales de unde am aflat de asa ceva! Surprins si amuzat...atat... ca nu isi vede capul de treaba la job si eu cu candelabrele...cred ca l-am binedispus si pe el.
Poze cu Alexia
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos
Larisa
si Alexia
(13 iulie 2006)
nicolica spune:
lucians, larissa_79 

si-al meu sot, la fel: doamne da' ce probleme ai tu?
Philp doarme si sigur o viseaza pe Daria
Piersicoiul Philip
www.onetruemedia.com/my_shared?z=151ac795bd3f8dae198330&utm_source=otm&utm_medium" target="_blank">filme + varsta
anasia spune:
fetelor, 

eu ma gandeam cine sau ce este pe post de candelabru

anasia si
Alessia Anca(14.08.2006)
varsta bb
Alessia la motul Biancai
maryion spune:
Simona am facut analiza (proba de digestie - chimism scaun) si nu a iesit mare lucru, adica eu nu sunt chiar lamurita cu rezultatul.
Sa iti povestesc: a iesit pH = 5,5 si doctorita a spus ca este un pic acid (de la lactoza din lapte) si s-ar putea chiar din acest motiv sa nu ii placa laptele, pt ca il doare burtica si are o mica intoleranta la lapte.
Pentru asta ne-a prescris o formula de lapte speciala Milupa NH25 (ca un fel de cereale cu lapte, morcov si o cantitate mica de lactoza).
Acest lapte este pt regim si se da copiilor care au enterocolita si au diaree severa implicit celor care scad in greutate. Nu inlocuim laptele de tot ci numai la o masa ii dau NH25, restul mananca normal.
A mai iesit o cantitate mare de amidon in scaun datorita cerealelor pe care le papa.
In rest e OK, dar eu sunt asa un pic in ceatza.
Dupa tot acest zbucium a mai facut si o bronsilita si suntem in tratament si cu mancarea stam mai prost.
Ne-a mai gasit o lipsa de Fe si luam Fe.
Trebuie sa mergem pe 14 la cantar si sa vedem atunci, dar cred ca dupa bronsiolota nu prea a luat mult in greutate.
Pana la urma nu stiu ce sa zic.
Ma inarmez cu rabdare si mergem inainte.
VARSTA DARIUS-THEODOR
DIVERSE DARIUS MURDARICI
Mary mamica lui
Darius-Theodor (14.07.2006)
maryion spune:
Fetele am si eu o intrebare la voi.
Dintzisorii - pt listuta - cand?
Cand au inceput sa iasa sau cand deja se vad?
Lui Darius i-au iesit incisivii centrali de jos de aproape o saptamana, dar greu mai ies.
Inca nu se vad sa ii fac poza.
Ii simt la deget.
Ii trec in lista?
VARSTA DARIUS-THEODOR
DIVERSE DARIUS MURDARICI
Mary mamica lui
Darius-Theodor (14.07.2006)
SimonaU spune:
Maryion, amidonul prezent in scaun insemna ca nu era digerat sau ca era normal sa fie acolo? Nu te-a lamurit?
mamidestefan spune:
Gabitza Multumim frumos 

dana7mi BINE AI VENIT
Inca nu am reusit sa iti urez pina acum bun venit
...Si la cit mai multe postari 
Bysko
sotului tau ...ca te-a lasat sa iti faci de cap azi-noapte 

LIDIA si
Stefan-Eduard (21.08.2006)
Rezultate SUPER DIETA
Pozici si www.dropshots.com/mamidestefan" target="_blank"> Filmuletze
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
"A true friend is the one who holds your hand and touches your heart."