PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (36)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ani_nutu spune:

La multi ani , in primul rand, sarbatoritilor de azi
sa fie voiosi, sanatosi, cuminti si fermecatori!!!!

iar pentru 8 martie, cu intarziere...
Pentru toate mamicile, sa fie iubite, fericite, frumoase, voioase si sa fim mandre de piersicutele noastre!!!
Abia astept serbarile de la gradinita...si sa invat impreuna cu poezii si cantecele.
Apropos de cantecel, de cateva zile, cand Mihaita este mai nervos la culcare...ii pun cd-ul cu muzica si adoarme in 2 min., adica dupa 2 melodii (cele lente-preferatele lui).
Multumim pentru surprizele din mail si altele...parca ne mai invioreaza nitel...
Noi mai avem un pic si facem 7 luni...nici nu-mi vine sa cred ca a trecut atata timp si avem baiat mare!!! Gangurim bine, spunem doar 1/2 de MAMA, iar la bubu, baba, buba ne pricepem cel mai bine!!!
in rest, dintisori...ioc...Lusk, daca ne-o luati inainte...ma oftic!!
Am inceput sa papam iaurt de casa cu biscuiti si vrem sa incepem si cu alta carne decat pui.
Acum ma apuc sa citesc din urma...ca am destul...

ani_nutu si Mihaita (11.08.2006)
www.onetruemedia.com/shared?p=1c45f767e5100e58aa6075&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> filmulet cu mihaita POZE www.dropshots.com/ani_nutu" target="_blank"> filmulete varsta lui Mihaita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doniro spune:

quote:
Originally posted by Tinasv1

La multi ani mamici! Ce frumos, pentru prima oara multe dintre noi incercam acest sentiment. Iubirea lor este neconditionata si ne face sa ne simtim ... regine pentru ei.

Cam tarziu am reusit sa intru si eu, dar asta e, nu prea apuc sa citesc decat seara tarziu dar sa mai si scriu.

Oricum nu vreau decat sa felicit mamicile si sa pup piersicutele.

Interesant masajul Dariei, iar ea este super gingasa, dar as putea sa intreb cum sunt piciorusele de trebuie sa ii faci asa masajul?

Al meu avea pozitia de aducere a labelor spre interior si a trebuit sa ii fac masaj pe partea exterioara a gambelor dar ce ii faci tu Ralu nu stiu cum sunt piciorusele, daca vrei sa mi explici si mie please.

Tina

Daria are tibia piciorului drept (de fapt si labuta piciorului) curbate, asa cum a stat in uter. Ideea e ca medicul mi-a aratat un altfel de masaj, numai ca eu jucandu-ma cu ea, am descoperit miscarea asta care se pare ca ei i-a facut maaaare placere. Desigur ca nu ii mai fac asa, i-am facut doar pt "momentul artistic". Dar masajul indicat de medic e pur si simplu de indreptare a picioruselor (adica "fortare" a labutei spre exterior). Sper ca am fost coerenta.

Roxana, mami de Ioana Daria (3.07.2006)

POZE FEL DE FEL

www.onetruemedia.com/otm_site/share_view_player?p=22bced91b6dc25146dc9bf" target="_blank">MA PREZINT

www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILMULETE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidestefan spune:

cu de prinz

Bate vintul pe aici ..nu gluma

Cred ca multe din mamici au fost foarte rasfatate ...
si printre ele sunt si eu ...

Ce bine ar fi sa fie ZIUA MAMEI macar cite o data pe luna
Ieri a fost o zi superba .. am iesit si noi la soare ..
si am facut si pozici : La plimbare de ZIUA MAMEI(sunt mai jos pe pagina).

LIDIA si Stefan-Eduard (21.08.2006)

Rezultate SUPER DIETA

Pozici si www.dropshots.com/mamidestefan" target="_blank"> Filmuletze
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
"A true friend is the one who holds your hand and touches your heart."

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by anasia

doniro, activeaza-ti pm-ul si iti trimit parola;

anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
varsta bb
Alessia la motul Biancai

Gata, cred ca am reusit sa activez pm. Dar unde intru pt mail comun?

POZE FEL DE FEL

www.onetruemedia.com/otm_site/share_view_player?p=22bced91b6dc25146dc9bf" target="_blank">MA PREZINT

Mergi la inceput

LA MULTE LUNITE SARBATORITILOR DE AZI

Andrei Sebastian
Alexandra
Elena Maria
Maria Veronica

Rezultate SUPER DIETA

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

mamidestefan, ce frumos! numai noi am stat singurele si n-am sarbatorit;

varsta bb
Alessia la motul Biancai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lushk spune:

quote:
Originally posted by ani_nutu
Noi mai avem un pic si facem 7 luni...nici nu-mi vine sa cred ca a trecut atata timp si avem baiat mare!!! Gangurim bine, spunem doar 1/2 de MAMA, iar la bubu, baba, buba ne pricepem cel mai bine!!!
in rest, dintisori...ioc...Lusk, daca ne-o luati inainte...ma oftic!!
Am inceput sa papam iaurt de casa cu biscuiti si vrem sa incepem si cu alta carne decat pui.
Acum ma apuc sa citesc din urma...ca am destul...

ani_nutu si Mihaita (11.08.2006)
www.onetruemedia.com/shared?p=1c45f767e5100e58aa6075&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> filmulet cu mihaita POZE www.dropshots.com/ani_nutu" target="_blank"> filmulete varsta lui Mihaita

Stai linistita ca si la noi IOC ...n-au nici un gand dintzocii, desi de cateva nopti ma trezesc de 5-6 ori in tipetele lui...ma gandesc ca altceva n-ar avea ce sa fie dar cand ma uit in guritza lui si vad ca nici un semn ...Nici mie nu-mi vine sa cred ca face 7 luni...de fiecare data cand intru in dormitor si il vad in picioare in patut am SHOC...la fel si cu mersul (evident cel de-a bushilea)...ma urmareste prin toata casa, mi-e si frik sa nu dau peste el...
Eu ii dau de la 6 luni si ficatel de pui si galbenush de ou...
Despre vorbit si noi stam cam la fel...mama doar cand plange, ta-ta-ta cand se joaca, CA, BA, BU etc

Lushk mami de Mihaitza (11.08.2006) POZE NOIzis "Electric Baby"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

nici noi n-avem dinti inca si ne chinuie de cand, e tot timpul maraita;nu-si fac efectul nici calgel, nici dentinox;

varsta bb
Alessia la motul Biancai

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by lucians

Cam slabuta miscarea azi pe la noi! Sa-nteleg ca absentati motivat nu?

Lidia,mami lui Stefanut,tu intotdeauna o zici p-aia buna si...dreapta.Imi placi,sa stii! Esti mereu deschisa tuturor subiectelor si asta ma face sa cred ca esti o fata iubita de multa lume.Fara nici-o exagerare,m-ai surprins placut inca o data si uite de la mine cat mai multe,ca le meriti din plin.La asta m-am si gandit cu acel regim:sa le mai binedispun pe mamicile care au cazut prada oboselii si stresului,din ziua anterioara(Andreea)si din restul zilelor."Dragi mamici,zambiti va rog!"
Parca as fi o pasare de noapte...de scriu numai la ore tarzii

pupici la mamici si la bebici

Gabitza cu Daria(14 iul'06)si Andrei(28 dec'96)

6-7 luni
Poze Botez www.dropshots.com/lucians" target="_blank">Filmuletewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b4c6219b5080ecf67c169&source=category&category_id=12" target="_blank"> Miniclip

Gabitza
Iti multumesc din suflet
pentru cuvintele tale frumoase ...
sa stii ca sentimentul este RECIPROC

Rezultate SUPER DIETA

Mergi la inceput

anasia, mersi mult pt date ref mail.

POZE FEL DE FEL

Mergi la inceput