PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (36)
Raspunsuri - Pagina 24
dana7mi spune:
quote:
Originally posted by amiss_zip
Multumim mult !Da,...facem 9 lunite ...nici nu-mi vine sa cred! Acusi facem 1 anisor.
uitati o poza cu sarbatorita www.flickr.com/photos/ami_si_cip/415877680/" target="_blank">la curatat de urziciwww.flickr.com/photos/ami_si_cip/" target="_blank">poze si filme
Amiss
curajoasa si frumoasa pe deasupra! Felicitari ! Si nu piscau urzicile?
al meu astazi a fost la .... pescuit
www.romania-italia.net
doniro spune:
Buna seara! Vad ca ati fost si inca mai sunteti plimbarete (e liniste rau pe aici). Si noi am fost la parintii mei, care stau la Snagov si ne-am vizitat un verisor care are doar o luna. I-am facut, desigur, si poze. Mai tineti minte, fetelor, cand aveam si noi www.dropshots.com/day.php?userid=248396&cdate=20070311&ctime=104115" target="_blank">pui asa mici?
Daria era f curioasa cand l-a vazut pe cel mic, la fel cand a vazut gainile, catelul etc... Normal, de altfel. Abia asteptam zilele calduroase sa o vad alergand prin curte.
Va pupam si va dorim noapte linistita!
Roxana, mami de Ioana Daria (3.07.2006)
POZE FEL DE FEL
www.onetruemedia.com/otm_site/share_view_player?p=22bced91b6dc25146dc9bf" target="_blank">MA PREZINT
www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILMULETE
doniro spune:
Scuze, nu am reusit din prima sa pun poza cu varul Dariei. Uitati-l www.dropshots.com/day.php?userid=248396&cdate=20070311&ctime=104115" target="_blank">AICI
Roxana, mami de Ioana Daria (3.07.2006)
POZE FEL DE FEL
www.onetruemedia.com/otm_site/share_view_player?p=22bced91b6dc25146dc9bf" target="_blank">MA PREZINT
www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILMULETE
maryion spune:
Intr-adevar ce a mai trecut timpul.
Acusica bebeii nostri au 1 anisor.
Parca ma vad cu burtica!
Ce bine Doniro ca stati la curte!
Si eu mi-as dori.
VARSTA DARIUS-THEODOR
DIVERSE DARIUS MURDARICI
Mary mamica lui
Darius-Theodor (14.07.2006)
oona spune:
fetele care folosesc biberoane Avent,cu ce tetina ii dati lapticul?dar ceiutul?eu am ramas la ceai cu tetina 1 si la formula,2..voi?
pe murmurica mea o dor rau gingiile..in afara de nurofen(sau panadol) si dentinox(sau calgel)ce mai functioneaza cu adevarat?..la noi astea nu prea...
Mai povestiti ce le mai dati sa pape sa ne mai inspiram una de la cealalta..eu ii dau fructe dimineata,cel mai des mar,para cu branzica si suculet de portocale,mandarine..la pranz legumele..de obicei le pasez toate sau doar cate 2 (dovlecel cu morcov,telina cu morcov)cu carnita pui,vita sau cu ou si branzica..si seara ii dau iaurtel cu branzica si cu un fruct,ceva..astept idei,
,povestiti!
amiss_zip spune:
Am venit de la o mica petrecere a unei fetite, Irina, care a facut un an tocmai azi. Am luat la mine 2 borcanele de hipp cise si piersica sa ii dau petrei sa pape la 4. Gihiciti ce! NU A POCNIT NICI UN BORCANAS CAND AM DESFACUT CAPACU ![]()
![]()
![]()
![]()
! Unu' avea in el mucegai si unu nu avea dar nu pocnise. Mi-a povestit mamica Irinei ca a vazut in supermarket mamici care desfac borcanelele baga degetu si gusta pun capacu' la loc si il pun pe raft!!! Asa isi aleg borcanasele pentru copii ![]()
Dezgustator! Din doua borcanele deci nici unu nu a fost bun azi 
Aveti grija sa luati borcanele mai din fundu' raftului! Nu stiu cum se poate asa ceva ...
www.flickr.com/photos/ami_si_cip/" target="_blank">poze si filme![]()
Amiss
amiss_zip spune:
Petra mai papa asa:
mar copt cu branzica sau cu gutuie coapta (la unele mese de fructe dimineata )
La pranz:
- azi a papat pastrav cu spanac si morcov cu cateva fire de urzici, facute la aburi, pasate si adaugat putin unt sau ulei de masline
- pastrav cu usturoi, rosie, orez, pastarnac si mazare
- pui cu cartof dulce copt dat putin prin unt si separat fasolica verde cu usturoi(facute la aburi)
- branzica cu smantana si mamaliguta
- borsulet de loboda cu urzici, legume, carnita dres cu iaurtel si putin ulei de masline.
- un rand de morcov, unul de dovlecel, unul de pastranac, unul de cartof dulce, rosie, conopida, patrunjel, mazare puse la cuptor cu unt si carnita facuta la aburi
La masa eu am si iaurtelu la indemana. Cand nu mai vrea schimb gustul punand un pic de iaurt.
- iaurt cu biscuite
- gris cu fructe (mango, para, mar, banana, mar copt)
Amiss
oona spune:

am facut o greseala..am pus poze in dropshots si camera nu avea data setata corect..si au intrat undeva in ianuarie 2006,pe alta pagina(nici nu era fetita pe atunci),pe alta pagina,pe la coada..si sunt cele mai recente din9,si 10 martie..cum fac sa le corectez sa le puteti vedea pe prima pagina?
oona spune:
Multumesc Amiss_zip! Mama,ce meniu variat si gustos!!mmm..noi nu am ajuns inca la atatea,suntem mai micute,mai tarziu papam rosii borsulet..avem deabia 6 luni si jumatate..dar ma voi inspira cu siguranta,aveti idei foarte originale!
amiss_zip spune:
Pentru prunci mici poti face:
cartof dulce la cuptor cu carnita de pui, aromat cu patrunjel si marar
telina, pastarnac, conopida, cartof, morcov, cartof dulce, ceapa(o scoti la pasat. este doar pt supa) le pasezi cu un sfert de galbenus
mamaliguta cu iaurtel si branzica
mere, gutui, pere coapte cu branzica
suc de ananas cu mere si biscuite
ma mai gandesc si mai scriu...
Amiss