Nasici de 2007! (2)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dory232002 spune:

La multi ani! sarbatoritilor zilei de astazi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miramar spune:

A fost foarte frumos. Am avut noroc cu ploaia. De cand ne indreptam spre biserica si pana am ajuns la restaurant a fost soare si frumos. De fapt nu a reinceput sa ploua pana pe la 3 noaptea. Prin urmare am putut face poze frumoase si laa biserica si la restaurant, care era pe malul lacului superb, abia astept sa le vad. Ei au fost extraordinar de emotionati, mai ales el. N-am mai vazut asa ceva si eu stiu ce spun ca e a treia oara cand sunt nasa (si ultima am hotarat, la cununie vorbesc caci botezurile abia incep). Am facut fata cu greu insa, se pare ca am imbatranit caci am obosit, ma dureau ingrozitor picioarele, mi-era rau de oboseala. Asta e ce sa-i faci.

Mai jos aveti niste poze cu buchetul meu si alte flori, pe care le-am facut eu, restul astept sa le primesc de la fotograf.

http://good-times.webshots.com/album/559125500EuDQtm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blanca000 spune:

Eu mai am doua saptamani si am fost tare lenesa...miresica mea nu vrea oglinda, esarfa, turta..nimic..ii voi platii voalul, nici nu stiu daca la luat
Sambata ma duc sa dau comanda la lumanari, sotului nu i-am cumparat nimic inca si ii trebuie si costul si pantofi, eu de rochita nu sunt f incantata, sandale nu gasesc...ma gandesc poate sa port tot rochia rosie de nasa din 2005 la biserica si apoi sa ma schimb in cea neagra..habar nu am ce sa fac, nu prea as vrea...voi vedea.
Totul o sa fie super..sunt convinsa

Nunta noastra
Nasi de cununie 2005
Nasi de botez 2006
Nasi de cununie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu_boches spune:

quote:
Originally posted by printesa_roz

Buna nasicilor. Noi sintem in pregatiri, dupa cum stiti vom fi nasi pe 14 iulie. Nu mai avem multe de pregatit, eu doar niste brizbrizuri de pus la rochia pt petrecere. Sandale aurii mi-am luat, bijuteri am cumparat. Aaaaa....era sa uit: inca nu mi-am luat gentutza aurie, dar sper sa gasesc curind. Gagi are costume si tot ce ii trebuie, tre sa se hotarasca daca mai vrea ceva.
Ma roade curiozitatea: voi v-ati interesat cam citi bani tre sa dea nasii la biserica? Caci la biserica unde nasim noi s-a dus sora mea sa intrebe si i s-a spus ca ar costa 6.500.000 in total, adica preotul si corul. Nu vi se pare cam mult? Adica ar fi fix 200 de euro....

POZE

La noi in ardeal corul si cununia o platesc mirii.Nasii ii da separat niste bani de buzunar preotului, cam 1,5-2 mil.Ptr cor si cununie au platit 500.000 lei(vechi).Pai daca fiecare nas plateste 6,5 mil*5 nunti = 32,5 mil.In cazul asta il fac pe barbatu-meu popa.Ii invatam si pe, popi cu bani multi cum i-am invatat si pe doctori...

Bucuria vine din lucruri marunte...
Liana&Luana(17.09.02)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lgireada spune:

quote:
Originally posted by blanca000

Eu mai am doua saptamani si am fost tare lenesa...miresica mea nu vrea oglinda, esarfa, turta..nimic..ii voi platii voalul, nici nu stiu daca la luat
Sambata ma duc sa dau comanda la lumanari, sotului nu i-am cumparat nimic inca si ii trebuie si costul si pantofi, eu de rochita nu sunt f incantata, sandale nu gasesc...ma gandesc poate sa port tot rochia rosie de nasa din 2005 la biserica si apoi sa ma schimb in cea neagra..habar nu am ce sa fac, nu prea as vrea...voi vedea.
Totul o sa fie super..sunt convinsa

Nunta noastra
Nasi de cununie 2005
Nasi de botez 2006
Nasi de cununie 2006

Sigur vei fi o frumoasa, indiferent ce vei alege. Chestia cu schimbatul, gandeste-te bine daca ai timp. Eu cand am fost nasha am avut rochie de schimb la mine si nu am reusit pana dimineata sa stau pe scaun, darmite sa ma schimb - asta in conditia in care de la biserica mergeti la sala direct.

Rochia neagra daca e sexi si accesorizata corespunzator - va fi superba. O porti cand si cum vrei tu. Eu visez la o rochie neagra cu spatele gol si bretele din lant auriu ... ma rog, e visul meu.

Pune o poza cu rochita cea neagra si pote ne mai dam cu parerea nu?

Liliana
http://new.photos.yahoo.com/lgireada/albums

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

serenaxxx,si eu tot pe 13 octombrie cunun.

albumul meu
adriana&razvan 01.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Loreg spune:

Buna seara, nasici!Vreau sa va spun ca eu m-am umplut de nervi saptamana asta. Dupa ce am crezut ca mi-am gasit croitoreasa sa-mi faca rochiile..m-am dus la ea cu modelele...si am plecat impreuna sa-mi cumpar materiale. Si la magazin...surpriza..nu gasea nimik care ar fi putut sa se potriveasca modelelor mele....nu improviza nimik..nu-si dadea cu parerea.
Pana la urma am luat un material....TOTAL diferit de ceea ce mi-ar trebui...si am renuntat la unul din modele...in favoarea altuia...o rochie simpla, dreapta cu crape la spate...ca sa o imbrac la biserica la botez si la cununia civila. Dar...surpriza...cand am intrebat-o cat ma costa rochia ..mi-a raspuns foarte senina.."tot atat"...asta insemnand 100EUR; mi s-a parut exagerat..atata timp cat pt o rochie de mireasa ia 200EUR, pt o rochie de seara 100EUR..Prin urmare....nu cred ca-mi mai cos nimik la ea..si sunt din nou in cautari. Sapt viitoare cred ca o sa-mi fac timp sa iau si magazinele la picior..mai ales ca nu vreau nimik sofisticat.
Cam asta cu nervii mei..in rest..n-am mai facut nimik...adika..de fapt...am facut ceva..luni mi-am scos finutza din spital - o dragalasa....o bucata de om...cu tenul masliniu..si cercelusi in urechi. Un pui de om care mananca, doarme si abia invata sa planga. Cand ma gandesc cate am de facut pt ambele evenimente.....ma cuprinde disperarea..dar..o scot eu la capat..poate ma mai ajutati si voi..ca pt botez nu prea stiu ce trebuie sa cumpar.
Ne mai "auzim" sapt viitoare, pana atunci...va doresc spor in toate!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dory232002 spune:

quote:
Originally posted by Loreg

Buna seara, nasici!Vreau sa va spun ca eu m-am umplut de nervi saptamana asta. Dupa ce am crezut ca mi-am gasit croitoreasa sa-mi faca rochiile..m-am dus la ea cu modelele...si am plecat impreuna sa-mi cumpar materiale. Si la magazin...surpriza..nu gasea nimik care ar fi putut sa se potriveasca modelelor mele....nu improviza nimik..nu-si dadea cu parerea.
Pana la urma am luat un material....TOTAL diferit de ceea ce mi-ar trebui...si am renuntat la unul din modele...in favoarea altuia...o rochie simpla, dreapta cu crape la spate...ca sa o imbrac la biserica la botez si la cununia civila. Dar...surpriza...cand am intrebat-o cat ma costa rochia ..mi-a raspuns foarte senina.."tot atat"...asta insemnand 100EUR; mi s-a parut exagerat..atata timp cat pt o rochie de mireasa ia 200EUR, pt o rochie de seara 100EUR..Prin urmare....nu cred ca-mi mai cos nimik la ea..si sunt din nou in cautari. Sapt viitoare cred ca o sa-mi fac timp sa iau si magazinele la picior..mai ales ca nu vreau nimik sofisticat.
Cam asta cu nervii mei..in rest..n-am mai facut nimik...adika..de fapt...am facut ceva..luni mi-am scos finutza din spital - o dragalasa....o bucata de om...cu tenul masliniu..si cercelusi in urechi. Un pui de om care mananca, doarme si abia invata sa planga. Cand ma gandesc cate am de facut pt ambele evenimente.....ma cuprinde disperarea..dar..o scot eu la capat..poate ma mai ajutati si voi..ca pt botez nu prea stiu ce trebuie sa cumpar.
Ne mai "auzim" sapt viitoare, pana atunci...va doresc spor in toate!!!

In primul rand sa-ti traiasca finuta.
De iesit la capat cu siguranta vei iesi, si aici vorbesc de partea buna a lucrurilo.
In privinta costulul croitoresei la care ai apelat, mi se pare ft. exagerat pretul , spun asta pt. ca eu pe rochia pe care o voi imbraca la biserica am dat 200 $ si este din dantela iar pe dedesubt mai are inca 2 randuri de material, plus un bolerou micut pt pus pe umeri, pt ca este cu bretele subtiri, iar ea la cusut sa-i ia 100 E mi se pare enorm de mult.Cauta in oras ca am vazut modele dragute si la preturi rezonabile.
Bafta multa, sa gasesti ceea ce-ti doresti.
In ce priveste sfaturi pt. botez, le las pe fetele care au mai botezat deja sa ti le dea caci eu nu am botezat inca si nu am cunostinte despre asa ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns serenaxxx spune:

nastasie :-) ma bucur ca n-o sa fiu singura nasica de 13 . ( eu n-o consider zi cu ghinion pt ca atunci e nascut sotul meu ) . eu una am emotii f. mari . Sper sa ma descurc si sa fiu o nasa pe cinste . Sunt la prima experienta ( am mai botezat un baietel ) si poate ca de asta . Pupici

http://community.webshots.com/user/serenaxx100?action=publicAlbums

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucis spune:

loreg, sa stii ca mie croitoreasa mi-a facut rochia de nasa a mea, rochia fetitei si o capa pt mine cu 120 de lei. Eu am fost super-super multumita de rezultat, sunt si niste poze cu niste pagini mai in urma, daca nu le gasesti da de veste si le pun iar.

Mergi la inceput