Stelute de ianuarie-februarie 2007 (3)
Raspunsuri - Pagina 29
alinuk spune:
i-am luat caruseeeeeeeeeeeelllllllllllllllll lui margeluztaaaaaaaaaaaaaaaa
merci Laura de inf, am ales pana la urma Chicco (are si telecomanda
- voi detine controlul de la distanta...
asteptam sa vina tati sa-l montam impreuna!!!
vai Monu cat sunt de dragutze... la inceput eram complet nedumirita ca nu stiam care al cui cap e pe acolo
Alinuk si
bb Teo 10/01/2007
poveste de bb
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi de viata
................................................
Nimic nu-i intamplator!
........................................
furnicusa spune:
Buna fetelor,
spuneti-mi si mie va rog ce inseamna basinutele pe care le trage fiica-mea? are doar 2 saptamani si ma intreb daca au vreo legatura cu colicii.
marinar spune:
monu m-ai terminat cu filmuletul asta...
alinuk deci pana la urma ai luat o hatarare.
Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)
mirela73 spune:
Fetele care nu v-ati hotarat ce vaccin sa faceti bebelushilor la 2 luni va rog inainte de a lua o decizie sa cititi si capitolul 23 la data de 09.03.2006 de la mamici de noiembrie -decembrie 2006. Eu zic ca experienta fetelor trebuie folosita in luarea unei decizii corecte.
Va doresc sanatate multa la bebei.
Cele care nu sunt in tara, exista cumva antipolio oral si in tari mai civilizate?
Mirela +
Ana Patricia 20.12.2006
alinuk spune:
quote:
Originally posted by mirela73
Fetele care nu v-ati hotarat ce vaccin sa faceti bebelushilor la 2 luni va rog inainte de a lua o decizie sa cititi si capitolul 23 la data de 09.03.2006 de la mamici de noiembrie -decembrie 2006. Eu zic ca experienta fetelor trebuie folosita in luarea unei decizii corecte.
Va doresc sanatate multa la bebei.
Cele care nu sunt in tara, exista cumva antipolio oral si in tari mai civilizate?
Mirela +Ana Patricia 20.12.2006
mirela daca ne poti pune un link ti-am ramane vesnic recunoscatoare
sanchiu
Alinuk si
bb Teo 10/01/2007poveste de bb
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi de viata
................................................
Nimic nu-i intamplator!
........................................
ALINATXA spune:
Mamici la multi ani cu intarziere.Eu nu am avut timp sa imi dau seama ca e 8 martie cu bubulina mea.Nu am putut citi mai nimic ptr ca realmente nu am timp deocamdata.O am pe mama la mine insa de cand mi sa spus de nenumarate persoane ca MULSUL FACE SA SCADA PRODUCTIA DE LAPTE am renuntat si am pus-o la san.Bubulina mea papa oricum insa imi e tare frica ca voi ramaane fara lapte cu mulsul asta asha ca renunt la muls.Nu stiu parerile sunt asha de impartite incat ajung sa cred orice aud.Am inceput sa si mananc tot de frica asta.
In rest bubulina mea e oky doky a luat pana acum adika in 3 sapt 700 de grame.Sper ca vom ajunge la 1 kg pana cand o sa implinim si noi o lunita.E o scumpa fetelor,e cuminte zici ca ma intelege,ador sa o simt mereu aproape apropae rau rau de tot.
Am fost si noi la un alt pediatru astazi si totul e super ok.Sa speram ca asha va fii mult timp de acum incolo.
Mami de Roberta Anne-Marie http://new.photos.yahoo.com/naomi_creamy/?change_count=11#page1
anis spune:
sunt disperata fetelor..de la ora 9 plange ,urla...nu tace cu nimik.Am reusit sa o adorm si tuseste f tare in somn..
Tare mie ca ajung la spital in noaptea asta..asa imi e frica...asa cum stau lucrurile ar fi bronsiolita...fir-ar ia sa fie..si e nasol..am patit-o cu Ingrid..branula antibitice..e cumplit.
A refuzat sa manance,nu am reusit s-o pun la san...m-am muls si asa am reusit sa-i dau sa manance in seara asta..

rugati-va sa nu ajungem la spital, ca e ingrozitor
*** AniS ***
Iarina-Elisa
*** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***
INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
anis spune:
S-a dus sotul cu ea la Euroclinic s-o vada medicul de garda 

*** AniS ***
Iarina-Elisa
*** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***
INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
ralu74 spune:
Anis scumpa- sper din tot sufletul sa fie bine, se citeste disperarea in cuvintele tale...ofofofff mi-au dat si lacrimile.
Ralu & SERBAN (08.ian.2007)