Stelute de ianuarie-februarie 2007 (3)
Raspunsuri - Pagina 30
aelita spune:
marinar,daconst,da,ii dau o perioada sa ia un pic in greutate.a reusit asa sa puna 200 saptamana asta.nu stiu ce s-a intamplat..fetele spun can u exista lapte de mama proasta hahaa ...atunci o fi ca o doare burta rau si nu mananca mult de la mine,nu mai stiu..
vad ca zilele astea a inceput sa suga si mai mult la san decat inainte..suge la amandoi,ceea ce inainte nu se intampla.
nu ii dau la fiecare masa formula,ci doar cand vad ca plange siplange si nici san nu mai vrea nici satula nu e...
sper sa nu fiept mult timp.
Oana Bucur ,bestiala faza cu micutul care s-a impiedicat,a zis LA MULTI ANI,MAMI! si apoi a plans..
catalina,ai minune de baiat! cumintel !
gio,misto ca v-a dat prin cap sa lasati camera la filmat..ca nu v-a vazut,si mai ales ca nu s-a prins.banuiesc ca nu era ascunsa,dar nu a stiut ca inregistreaza.
liuda,ai putea sa faci si tu acelasi lucur,ca gio.sa lasi camera la filmat,si vezi ce face cel putin in locul ala,in camera aia,timp de ..
poate asa vezi ce face imediat dupa cepleci.
eu una nu as avea incredere,fetelor,in primul rand mi-ar fi frica sa nu ii faca eva copilului,poate o lasa de plange ,poate ii pune ceva in biberon(am auzit cazuri in care le dau tuica,somnifere,sunt fel si fel de tampite )
eu fara camera nu as lasa pe nimeni in casa!
puneti mana si filmati,care aveti bone!
faza cu vaccinul si paralizia...nu are cum sanu se stie de la ce,undeva s-a facut ceva.
eu nu stiu ce vaccinuri luati voi ,ca tot vorbiti de alea de stat,de celelalte..dar eu logic,ma gandesc asa: daca alea scumpe ar avea un asemena risc,de paralizie,le-ar scoate imediat de pe piata! nu ar avea cum sa lase asa ceva pe piata.
deci,tind sa cred ca e bla bla al doctoritei tale,liuda,faza ca alea scumpe sunt periculoase.
fetelor,de curiozitate,ce vaccinuri se fac la stat? si ce ramane nefacut si trebuie sa cumparati voi? sau se fac toate la stat?
iarasi,nu inteleg de ce fiecare pediatru recomanda o schema de vaccinuri.
mai,asta trebuie sa vina directiva de sus! nu sa dea ei de capul lor !
miciurin,pe langa faptul ca aia iti fac balamuc cu renovarea apartamentelor...stie cineva ce naiba fac ei acolo,sa nu rupa ziduri de rezistenta si sa le cada casa? nu de alta,faca ce-or vrea,dar cad peste tine.
m-ati innebunti cu stafilococul auriu asta!! cred ca in spitalele din romania il mananca aia cu lingurita ! o fi spital sa nu il aiba??
adela la fiecare poza pusa,ai un boton SHARE,acolo,si dai permis public.
mai fetelor,ROSU IN GAT SE IA ????
bouncer trece timpul si nici eu nu am luat pt ca nu ma decid,nu stiu ce sa iau..sa iau din asta simplu ,mic? sa iau din ala mare cu suport si cu leganat si alte alea??
laura,e normal sa fie marait bebe dupa vaccin,poate sa faca si febra..
Nu e din cauza ca te-a simtit pe tine panicata.e reacia la vaccin.
messa e ca ciclul sau ca nasterea..stiu.apai oricumm,important e sa iti bagi in cap,si poate vine vremea sa umpli volumul..
ralu,pup grasanul cu doua lunisoare ale lui,cum sta el ca un pasha!
kk..a mea face si de 7-8 ori pe zi...Vad ca voi ziceti de 2 ori,niciodata...Cum o fi bine?
monuuuuuuuuu,mama ce misto e video cu RAPIREA DIN SERAI!!!!!! Alexia o tine pe Iulia??bai,sunt bestiale amandoua!!!!!! asa micute si frumoase.cum o ia pe umar asa ! haha mistoo de tot!!
vreau si eu asa doi copiiiiii mici unul dupa altul!!!!!
furnicusa are legatura cu tot ec tine de digestie.a mea le trage de cand s-a nascut,saracuta,si ed atunci tzipa de cate ori le trage.basinuta si tipatul! eu ii zic ca se rasteste la basini.
mirela la mine ot injectabil a fost vaccinul .adica toate 4,de pana acum.inculsiv antipolio.
[red][b]anis,tin pumnii,sa nu aud de spital!!!!!!
S.
marinar spune:
aelita ce ti-e si cu copii astia, nici nu tii cum e mai bine!
anis sper din suflet ca bb sa fie ok.
alinuk cred ca despre asta e vorba
Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)