Stelute de ianuarie-februarie 2007 (3)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Adinush,eu ii dau completare de la 3 saptamani si nu are treaba cu kaki.Adica face si de 2 ori pe zi.Fara completare,parca facea si mai des.
Al meu e invatat tot fara caciula si cind iesim afara avem show,ca nu o mai suporta nici pe cea subtirica care i-o pun.In schimb in casa sta cu body cu maneca scurta,o bluzita si salopetuta.Asta la 21-22°.

Dana si Lucas Paul(18.01.07)
www.youtube.com/watch?v=hGuP7KWi9o8" target="_blank">filmulet1,www.youtube.com/watch?v=GDc26U48Cb0" target="_blank">filmulet2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Ralu,e un frumos grasunelul tau.
Pe ce e pus? Are prena sub cap?

Dana si Lucas Paul(18.01.07)
www.youtube.com/watch?v=hGuP7KWi9o8" target="_blank">filmulet1,www.youtube.com/watch?v=GDc26U48Cb0" target="_blank">filmulet2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleopiciu spune:

Am vazut ca se vorbeste despre vaccinuri ,nu stiu daca are vreo importanta daca vaccinul este cumparat sau este de stat ,cel mai IMPORTANT LUCRU este ca bebe sa nu fie racit sau sa aibe vreo infectie sau ceva ....,cind va cheama la vaccin prima data e bine sa il consulte si dupaia sa ii faca vaccinul ....Am avut un caz in famile ,din cauza unui vaccin .....,fetelor nu vreu sa va speriu ,dar mi-am dat si eu cu pareria....

CLEO SI BEBE DARIA(24.12.06)

http://new.photos.yahoo.com/mamicile_ianfebr2007/album/576460762386910260

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu74 spune:

Multumesc Daconst, este intr-un leagan (cardle swing), e genul de perna care ii tine capusorul drept.

Ralu & SERBAN (08.ian.2007)

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela2006 spune:

CLEOPICIU ARE DREPTATE NEAPARAT SA-I LUATI TEMPERATURA INAINTE DE VACCIN SI SA CONSULTE MEDICUL COPILU AU FOST MULTE CAZURI CAND AU RAMAS COPII PARALIZATI SAU CU TOT FELUL DE PROBLEME DE LA VACCIN

adela de alexia maria ( 13.01.2007 )
http://new.photos.yahoo.com/mamicile_ianfebr2007/album/576460762383182749

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gio spune:

quote:
Originally posted by monu

www.dropshots.com/day.php?userid=100122&cdate=20070309&ctime=094318" target="_blank">RAPIREA DIN SERAI

Monu mami de Alexia Ioana
si Iulia Antonia

Mamix2
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15d21c411b3b308900e700&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">maimutzica mare & maimutzica mica
vis de ianuarie
clipa mea de glorie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Messa spune:

Bai, incetati, ca acusi n-o mai vaccinez si daca statului roman nu-i convine, pai sa ma pupe-n...

--------------------
Aici e un ticker cu Bebe Arianna ca sa stiti exact cat de maaaaare suntem!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

monu...super , asa face si Ingrid cu iarina..

cristiana, nu am gasit punga

*** AniS ***
Iarina-Elisa *** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

cine intreba de vaccin cum ca ar fi 150 ron...
eu nu fac la bb infanrixul hexa acum ci fac varianta cu pentaxim!!!

...reiau ce am mai scris:

" Fetelor si eu ma gandeam la vaccinul acela cel mai scump...si cel mai tare...ca deh...ce-i mai bun pt gupil.
Insa de la pediatra nu am recomandarile cele mai bune in ceea ce-l priveste. Am discutat cu ea si mi-a zis ca prefera sa fie precauta.
Mi-a explicat ca in cazul in care este administrat si da reactii adverse nu se poate deduce de la care din componente sunt rezultate aceste reactii pt a putea fi evitate la urmatoarele vaccinuri. Si ca imi recomanda urmatoarea
schema:

HEPATITA
B (ENGERIX) la 2 si 6 luni

PENTAXIM la 2,4,6 si 14 luni

ROR(PRIORIX) la 13 luni (pe asta nu-l fac decat daca pana la 15 ani nu face pe cale naturala oreion - pt baietzei e imp acest oreion pt ca facut in adolescenta paote cauza sterilitate iar vaccinul da imunitate cam 10-13 ani...asa ca daca-l faci acum in adolescenta nu mai are imunitate. Orice boala facuta pe cale naturala da imunitate pe viata!! Eu as prefera sa faca forme cat mai usoare pe cale naturala de pojar, oreion si alte varicele)

DTCOQ(INFANRIX) la 30 luni

VARICELA(VARILRIX) la 15-18 luni

HEPATITA A(HAVRIX) la 30-36 luni

Concluzie noi la 2 luni facem acest Pentaxim si Engerix "

Azi am mai fost la un pediatru la CMU si mi-a confirmat ca aceasta varianta cu pentaxim e mai logica... nu ma intrebati de ce, caci n-am mai stat la povesti (urlau niste kinderi pe acolo ca-n gura de sarpe)

Asadar pentaximul + engerixul sunt la 150ron!!

Alinuk si bb Teo 10/01/2007
poveste de bb
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi de viata
................................................
Nimic nu-i intamplator!
........................................

Mergi la inceput