prolactina la peste 1000!!!

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Bine ai venit Blondy. Ne spui mai multe despre tine?
Pupici
Crinuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blondy spune:


Bine v-am gasit !!!!
Si ma bucur ca mi-ai si raspuns.
Despre mine...Am avut o sarcina in ianuarie 2002, dar l-am pierdut in sapt.9.
Am asteptat 6 luni, asa cum ne-a sfatuit medicul, in septembrie m-am dus sa vada daca e totul in regula, sa actionam din nou. Dupa 2 luni mi-a intarziat, am fost din nou, a zis ca nu stie ce e, poate o sarcina mica, am luat injectii, am fost dupa o sapt din nou, a zis ca e avort, am luat antibiotice...si asta s-a repetat inca de 2 ori(Gravibinom versus Cefalexina) Am avut sangerari aiurea. In ianuarie m-am dat seama ca problema e cu medicul... Dar atuncea a fost deja tarziu. Mi-a dereglat nivelul Prolactinei cu faimoasele diagnostici si tratamente date.Mi-am schimbat medicul, si acuma fac tratament sa reintram in normal. Abia astept sa am bebe. Pana acuma a fost mai greu, tot am incercat si nimic, acuma macar stiu care-i problema si sper ca luna asta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doly spune:

Ciao fetele. Crinuta sa stii ca medocriptina este un sinonim al bromocriptinei decat ca este facut in cipru. Nu este scump. O placheta e de 30 pastile si costa 106 .000 lei. Trebuia sa iau si eu bromocriptina dar nu era in farmacii, desi nici ala nu e scump, cam 126.000 lei cam asa....
Apropo, mi-am luat rezultatele de la progesteronemie si-mi sunt bune(7,11). Abia astept sa vad ce zice medicul si va mai pove. Cat despre ingrasat, eu chiar imi fac probleme.Ma strang toti pantalonii...cheltuiala in plus. Dar cum am mai zis, macar sa se lase cu
.Parca si eu asa retin ca nu-i o problema daca raman in timpul tratamentului, dar am sa mai intreb inca odata dr.Cel putin el nu mi-a zis sa ma protejez.De luna viitoare trec la intepaturi in popou cu pregnyl si apoi om mai vedea ce sa intampla.
Va pup .si va iubesc ca existati.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doly spune:

Blondy, sa stii ca eu nu mananc mai mult ca de obicei, decat ca trebuie sa mananc seara ca sa pot lua tabletuta, si uite ca se pune.Sau, ce sa zic? au vreo influenta si pastilele?Nu stiu ce sa zic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Blondy, si mie mi-a recomandat dr mea Cefalexina + polidin si alte cele ( parca Aulin) pe perioada menstruatiei, chipuril mai dispar din foliculi. Eu nu am luat nimic, ce ma sfatuiesti sa fac?
Cefalexina te-a dat peste cap?
Spune-mi mai multe sa nu fac vreo greseala.
Fetelor, sa nu ma bateti sau certati, dar nici azi nu am fost sa-mi fac analize la prolactina. Mi-am promise insa ca o fac maine. Stiu ca tot aman, of, am sperat sa ma eliberez de probleme ( auzi ce scuze gasesc). In fine, va tin la curent.
Pupici
CRinuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doly spune:

Crinuta, tu cat timp ai tinut tratament pt. prolactina si ce ai luat? Concret. Si eu am baut un pic de ceai de codite de-ale soricelului, dar asta asa ca te-am auzit pe tine ca tot bei. Dar eu nu am exagerat. Asa, de "spalare" ca sa zic, nu regulat. Nu m-am tinut de treaba. Ce mi se pare ciudat este ca nu ma doare burta deloc(pt mine asta e chiar ciudat) dar adevarul este ca uite, am 6 zile de cand mi s-a pornit ciclul(de fapt sunt doar niste scurgeri, nu e puhoi) si ma intreb ce va face acum....se opreste sau se declanseaza. Fir-ar sa fie, ca daca nu-mi trebuia bebe, astea nici nu le bagam in seama, dar asa....mi se pare Xfile, ca habar nu am cum sa mi le explic.dar maine merg la medic si pove eu cu el.
Doly

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu spune:

Dupa 5 luni de luat Mastodynon, am fost la doctor si mi-am facut analizele pentru prolactina. Mi-a iesit 20.54 si limita este de 25. Dar mie inca imi curge lapte din sani. Asta seara ma duc la medic sa vad ce tratament imi da. Apropo mi-am facut si testele de ovulatie si am ovulatie.Va mai tin la curent. Oricum de cand am luat Mastodynonul m-am ingrasat 6 kg. Acum tin cura de slabire, dar imi este tare greu.
Am reusit sa slabesc 3 kg, dar imi este greu!!!
Va pup!!!!!

Multa sanatate!

Ralu-mamica Ioanei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blondy spune:

[font=Georgia][/font=Georgia]
Crinuta, mie mi-a dat medicul Cefalexina + Ergomet cand a crezut ca am avortat (si nu a fost asa !!!), asa ca nu stiu ce efecte are in timpul ciclului si cum trebuie administrat. Nu stiu de la ce mi s-a dereglat prolactina, dar totusi cred ca mai degraba de la Gravibinom-ul pe care mi l-a dat cand a crezut ca sunt insarcinata (si nu am fost !!!) Cum am putut fi asa de proasta sa merg la un ginecolog care o luna de zile nu s-a putut hatari inte sarcina si avort???? Revenind la subiect,cred ca Gravibinomul e ceva hormonal, cel putin se da femeilor cu amenintare de avort, nu stiu. Am luat doar 2 injectii (aprox.500 000/buc)si n-am primit prospect, n-am citit.Oricum, de cand am patit asa, eu care n-am avut inainte nici o problema, ma feresc sa iau aiurea/degeaba orice pastila.
Medicul la care umblu acum e foarte serios, nu mi-a dat nimic inainte sa am toate rezultatele.
V-as ruga ceva, sigur aveti careva acasa Clostylbegit, nu imi povesteste cineva ce scrie in prospect? Eu l-am pierdut, si nu am citit.
Asa multe intrebari v-as mai pune, dar voi care sunteti demult in forum probabil v-ati plictisi, sigur sunt sabloane deja.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Eu am stat destul de linistitsa in privinta prolactinei deoarece conform graficelor de temp aveam ovulatie, si mai ales ca mai stiam cazuri de femei cu prolactina ridicata care au avut copii fara nici un tratament. Stiu ca prolactina prea mare poate da ciclu neregulat sad chiar amenoree, sau de asemenea poti sa nu ai nici un simptom.
Ramane sa o repet si daca inca e ridicata voi urma un tratament.
Pupici
Crinuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Ralu, e ciudat ca iti mai curge lapte atata vreme cat prolactina e la nivel normal. Mai spune-mi despre Mastodynon.
CRinuta

Mergi la inceput