Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (22)
Raspunsuri - Pagina 5
dandusa spune:
quote:
Originally posted by madaluta
Dandusa, A_deju: cand vreti sa organizati plecarea? La vara sau mai curand? daca e in primavara asta , venim si noi....dar in weekend si nu in maramures. Si la vara as vrea, dar nu pot promite de acum pana atunci..mai sunt 5-6 luni si nu imi place sa promit pe un termen asa de indelungat
Madalina +Darius Cristian ( 14.12.2006 )
poze Darius
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=54197687" target="_blank">Slideshow Darius,
Slideshow botez Darius,
SITE FULGULETI,
Noi am zis ca luna asta am vrea...,dar se pare ca programul lui Claudiu nu corespunde cu restul...Am calculat acum si va fi liber,in week-end, pe 14 si 15 Aprilie...Noi am fi vrut sa mergem in Martie...,dar daca s-au dus week-end-urile libere...,mergem atunci ,daca va este si voua bine...Vrem sa mergem pe Valea Prahovei sau daca aveti alte ideei...vorbim...
VirstaCrinuta, 1, 2, 3, 4 5
Poze Dandusa
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Cei mai frumosi fulgi de nea
dandusa spune:
quote:
Originally posted by asiza
dandusaaaa si Denis vrea intalneala cu Crinuta...chiar si asa tunsa tot ne zboara mintea la ea...ca-i frumoasa si de-ar fi fara par deloc manca-o-ar mama...ca vazui din poze ca motanu'(stiti voi bine la cine ma refer) ne lucreaza iscusit pe la spate si e cu Crinutza bot in bot!!!! Asa ca intrebam maine sotul daca putem merge la munte...da' sa stim si noi exact cand, cum, de ce, unde si in special, care-i gaura in bugetul familiei!!!! a_deju si dandusa...
Gaura sa fie cit mai mica...,ca noi avem deja o gaurica...
Pooopam tare ,sa fie bine interventia...,sa nu doara pe bb Denis deloc...si sa ne spui cind este exact sa tinem pumnii si sa va incurajam.Ai sa vezi ca va fi bine...,sintem alaturi de voi
Poze Dandusa
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Cei mai frumosi fulgi de nea
ruxandra_sb spune:
Asiza .. si vaz ca v-au corupt rau de tot Yagmur si bb Luca pofticiosu'; ati devenit si voi niste plimbaretzi. Tot inainte!
Imi pare rau ca n-ati scapat inca de necaz si ca Denis va fi chinuit un pic. De fapt tie, ca mamica iti va fi mai greu.. off, off.
.. mai am un pic si fac 4 luni
Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore
dianocica spune:
booon. imbaiat,hranit si culcat gaza. . deci: si eu am simtit o pe dolorespe mess dar nu mi-am permis sa intru in detalii ca noi nu ne stim asa bine...insa o inteleg perfect p[entru ca de foooarte multe ori citindu-i mesajele m-am gandit ca suntem in contratimp.pur si simplu ce posta ea nu era de interes la acel moment.si in doua zile cineva intreba acelasi lucru si primea a suta de raspunsuri. si stiu ca si eu am varsat cateva lacrimi cand dupa ce am tot zis vreo 2zile sa punem ziua nasterii bebelului la semnatura si n-a percutat nimeni, a mai zis cineva peste o saptamana si a fost intapinata cu lauri...dar asta e, am inghitit si m-am bagat si eu in seama cat mai mult...si -a trecut...cred ca si la ea s-a intamplat acelasi lucru. si imi pare rau ca stiu cum e....
dar sa nu uitam si de restul lumii...
asiza bine ca ai venit, credeam ca e altceva, nu netul, si mai pregatisem un rand de pt tine... sa spui cand tinem pumnii lui denis
dandusa deci eu vreau.rau de tot.acum am inceput sa ma gandesc ca nu stiu cate incap in sfertul asta de masina pe care il avem noi...dar putem incerca. noi am putea si in timpul sapt dar...peste 3-4sapt zice alex...dar eu zic ca daca te faci capitan il conving eu si mai devreme....acum vad ca si voi tot prin aprilie
miro e totul in regula?ca te stiam mai vorbareata....
ruxandra mortala treaba cu donia...si cu srpriza...
hai ca ma bate alex daca mai frec menta pe aici...am mancat un castron de fructe si mi-e o foame...da' nu ma las...daca nu mai merge rabdare si tutun bagam fructe...
dolores m am gandit eu mult si stiu cum te conving sa nu mai fi suparata. uite, iti dau si tie niste de alint...
_
diana (03.12.06) david 1 2 3 4 www.youtube.com/watch?v=qEEYWGhUS7Y" target="_blank"> f1 fulguleti
dandusa spune:
quote:
Originally posted by dianocica
si stiu ca si eu am varsat cateva lacrimi cand dupa ce am tot zis vreo 2zile sa punem ziua nasterii bebelului la semnatura si n-a percutat nimeni
....ba da...eeeeuuu,am percutat...,pe cuvintul meu...,ca nu te mint...,pentru ca mi s-a parut o idee buna,sa stim care cit are...si m-am confoarmat...,ce rau imi pare ca ai plins...
Sa inteleg ca este mai bine in Aprilie? Ia' sa vedem ce zic si fetele...Io',fac programul de nebuna...,dar al meu sot nu stie nimic...,las',ca nici nu tre' sa stie prea multe...,daca stie drumul pin' la munte,e de ajuns...
Poze Dandusa
daphna spune:
buna seara fetelor scumpe! apropos de ce simte dolores,va dati seama noi care suntem nou venite!dar macar ca invatam din ce citim pe aici si tot e minunat!asa ca dolores,hai inapoi!
in alta ordine de idei,fetita mea are aproape 3 luni si nu vrea deloc sa manance si ea mai mult de 120 ml la o masa si are 6 mese pe zi.astia pe cutiile de lapte scriu niste cifreeee....150,180 .cred ca pe la 9 luni o sa mancam noi atat!dar asta e.important e ca ia in greutate,nu?
fetele cu diversificarea,ce cereale dati copiilor mai exact,si cum se prepara?sunt adepta inceperii cu masa de seara de cereale ,mai ales ca nu suntem asa grasute.evident dupa 4 luni ,nu acum!
poate va ajut cu urm.chestie,sunt f. multumita de bibe mananci usor de la chicco,in cond.in care urla la fiecare masa ,dura 40 min si eu ma gandeam ca trebuie sa schimb laptele!
georgiana mami de Elisa(15.12.2006)
marinelaf spune:
Ne mai primiti si pe noi?
Nu am intrat de foarte mult timp.Inca nu am reusit sa recuperam capitolele pierdute.
Multumim pentru urarile facute de ziua noastra, nu am reusit sa va raspundem atunci.
Noi sintem raciti cobza tot familionul,am luat o plasa de medicamente de la farmacie azi.
Avem probleme cu mincatul, Rares a luat in greutate ca la carte adica nici un gram in plus.Maninca foarte putin, am schimbat si laptele, parca maninca mai bine.Am citit ca s-a suparat Dolores, imi pare tare rau. Uite -ici dolores sa nu fi suparata.
Am vrut sa punem poze dar sotul a reparat computerul si m-a lasat fara ele, asa ca om pune cind vom avea altele ca nu avem cu ce face.
Ma inscriu si eu si pentru site si pentru plecat la munte.
Merg si eu la culcare.
Noapte linustita mamici si bebici.
marinelaf spune:
Am uitat sa va intreb pe cele care alimentati copilutii artificial:Cind v-a venit CM?
Eu sint stresata ca inca nu mi-a venit si la control nu am apucat sa merg ca nu am cu cine lasa prichindeii.
dandusa spune:
quote:
Originally posted by marinelaf
Ma inscriu si eu si pentru site si pentru plecat la munte.
marinela mamica de Andreea 05.01.2005 si Rares Bogdan 20.12.2006
Opaaa,na' ca se mareste lista...,voua va trebuie camera mai marisoara ca sinteti patru...,nu-i asa?
Poze Dandusa
daphna spune:
nici mie nu mi-a venit CM dar nu imi fac griji,doar nu om intra la menopauza!!!!!.probabil sunt dereglari hormonale a caror solutie sunt contraceptivele orale pe care eu una nu le vreau.lasa ca o sa vina el!!!!
georgiana mami de Elisa(15.12.2006)