Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (22)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

dandusa ,i-ai taiat coditele printeseeeeeeeeeeeeei
bineinteles ca e frumoasa foc,dar imi pare rau de perisor

auras,eeei,stiu si cu mamaliga la 3 luni !
cu fanta la 2 luni. branza topita,cremvusti.miere,portocale..
nu stiu de ce se mai oboseau sa mearga la medic...ca cel putin una din mamicile astea cunoscute ,arunca hartia si suna la maica-sa ,care ii spunea ce sa ii dea copilului sa creasca mare si sanatos,ca dupa doctorii astia e cam slab.
medicii ii recomandasera lapte praf pt ca era f slabut,si i-a dat lapte din comert,la cutie.
ce poti sa le faci??
oricum,multi se uita deja urat la mine ca am spus ca nu ii voi da dulciuri macar pana la 2-3 ani.cica oleeeeeeee,cum sa nu?????
sunt convinsa ca or sa ii dea pe furis cand ne intalnim,de sa vezi apoi plansetre pe copil can i le iau din mana.
chestia e ca eu as fi vrut sa nule stie gustul,dar sigur cineva se va gasi sa ii dea sa probeze cand nu sunt eu pe faza.eu nu as face asa ceva cu copilul altuia.
eu si daca duc ceva dulce unui copil(bineinteles copil de scoala) intreb intai mama dca a mancat si daca pot sa ii dau ce i-ama dus.
de ce zic cu datul pe furis..ni s-a intamplat cu o fetita a unor prieteni,eram mai multi,si stiti cum e,copilul merge din mana in mana,din camera in camera..in vizita..avea vreo 2-3 ani copilul asta al prietenilor..ce credeti ca i-au dat gazdele pe furis? branza din aia de ii zic eu mucegaita,stiti voi,buna ,scumpa dar nu pt copii(eu nu o sufar).a venit copilul mestecand,cu branza pe botic,si in 2 minute a vomitat tot in mijlocul sufrageriei.
scuza gazdei:nu am stiut ca o sa vomite!
dar cum ii dai ceva fara sa intrebi parintii??
si de cand intrasera pe usa cu copilul,parintii astia chiar refuzasera orice mancarica,dulciuri,sucuri,si specificasera ca nu dau nimic copilului intre mese,ca abia a mancat,si ca mananca altceva..
si sa nu i dea nimic.si i-au dat atunci pe furis,la gandul ca lasa,copilul vrea dar dementa de ma-sa nu ii da!
ca asa gandesc toti!
va spun,sa aveti grija,am vazut multe cazuri,cu copiii altora,cand altii fac pe desteptii si le dau alimente pe furis,ca ia uite ce vrea copilul,ia uite ce ii place si dementa de ma-sa nu ii da!
alexandra,

S.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

de ce s-a suparat Dolores ???????euam crezut ca orinu are timp,ori pur si simplu s-a plictisit ...
ce s-a intamplat???
e de atunci ..cu discutia cu ..porumbita parca ??
...
acum citesc mesajul ei.imi pare rau sa constat din tonul ei ca nu mai e nimic de facut.ca a luat deja hotararea sa ne paraseasca.
oana-asiza,multa sanatate lui Denis!sa scapati repede de probleme!

mai fetelor,ce e cu suprarile astea??pai ce sa mai zi eu care va scriu tuturor, si stiti cate mesaje am fara raspuns?? zeci.ei,si asta e,nu va pot obliga sa cititi.deci daca eu ,ca "va iau la rand" tot nu primesc raspunsuri,atunci voi care nici nu cititi mereu,nici nu raspundeti tuturor,de ce va suparati?
eu una numa supar,sunt constienta ca se intra fara sa se citeasca nimic,doar eu luam capitolele la rand..drept sa spun acum nu mai citesc chiar tot,tocmai pt ca nimeni nu citeste...
asta e situatia,nu e nimic de suparare.
eu cel mult ma plicitsesc..
dar de suparat,nu.

S.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

quote:
Originally posted by ruxandra_sb

quote:
Originally posted by alexandra_25
Donia..uite asta e o pensiune extraordinara....www.popasul.ro/" target="_blank">pensiune.......te astept cu drag la noi!!!!Acolo am facut botezul,de Valentine's tot acolo am fost...e grozav!Daca te uiti la poze o sa ma vezi pe mine undeva cu spatele si pe Marius....

Donia??????
Ma cheama Ruxandra.........

Baaai, da repede te bagi! Cum ai vazut ca Alexandra imi da pupic si ma invita la pensiune, cum ai aparut sa corectezi situatia! Ei bine, si eu pot sa !
Deci pe mine nu ma luati la pensiune, daaaa? Uite:
Si ma uitasem si la poze... Deci degeaba mi-am facut vise?

Ei bine, am sa ma razbun. Uitati aici:
- pentru ca nu ma luati la pensiune
- pentru ca nu ma luati la munte
- pentru ca nu ma luati la mare
- pentru ca nu ma plimb la Iasi cu gasca
- pentru ca nu ma plimb la Cluj cu gasca
- pentru ca nu ma plimb in Timisoara cu gasca
- pentru ca nu ma plimb in Bucuresti cu gasca

Daca am omis pe cineva va rog sa ma atentionati si o sa revin cu biciul maine.

Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Neatza... cine sare cu o cafea ca am mare nevoie...
Desi m-am aruncat in pat pe la 22.30 si am dormit toata seara (minus trezirea de la 3.30 sa hranesc pe flamanzila) abia ma misc... dar trebuie sa ne pregatim de cookind day. DA!! Azi invat sa fac sushi.. daca nu cumva prefer sa stau in curte si sa ma joc cu Barney un ditamai ciobanesc decat sa stau printre cratitze..
Nu stiu cand ati mai terminat un capitol; o sa recuperez mai incolo...
Alexandra, eu tare mult as veni in Maramures.. e atat de frumos la voi...nu am mai fost de 2 ani pe la voi (acum 2 ani eu cu trupa de prieteni ne-am facut revelionul in tren cu destinatia Sighetu Marmatiei; a fost SUPER!!!).
Ai tinere de minte super buna.. Duminica va avea loc botezul.
Dolores, mie mi-e dor de tine.... Vino inapoi, te rog; pupici multi de la noi
Apropo' de CIC.. eu sint atat de nauca incat am crezut ca alocatia si indemnizatia se depun de o data.. si uite ce frumos am stat pana acuma fara sa depun dosarul de alocatie.. . Astept sa vina papa la Cluj si sa-i dau tema de casa (toate trebuie depuse in Buc)
Dandusa, si eu vin la munte.. ca doar impreuna cu A_Deju am pus la cale.. sper ca la excursia asta va referiti.. ca deh, am restante din capitolul trecut..
Luca a dat alarma.. iarasi nu am apucat sa citesc decat o pagina...
Pupici

Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">fulgi de nea
www.dropshots.com/Yagmur" target="_blank"> poze Luca
slide Luca
varsta Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Uff, ce m-am racorit. Bine-i sa fii rau!

Dolores, decat sa stai suparata iti recomand si tie sa vii cu biciul scos sa vezi ce bine te simti dupa aia!
Acum serios, cred ca mai toate ne-am simtit ignorate macar o data de cand scriem aici. Acum ca ai scris tu ies in fata mai multe fete sa recunoasca lucrul asta, il recunosc si eu. Mai ales din cauza fusului orar, eu apar mai tarziu si simt de multe ori ca nu apuc sa stau de vorba cu voi pentru ca deja voi va pregatiti sa incheiati ziua. Dar asta e! Uneori nu am timp deloc sa scriu, dar tot ma bucur sa va citesc si tot e ceva.
Pana la urma fiecare isi face bilantul si decide daca apartenenta la grupul asta ii aduce foloase sau nu, ii face placere sau nu. Pentru mine e o placere sa citesc aici, cu atat mai mult daca pot sa si participi la discutii.
In ceea ce te priveste tu decizi, desigur. Mie personal mi-ar face placere sa stam de vorba in continuare si sper sa ne mai intalnim pe aici mult timp de acum inainte.

Eu nu stiu cum s-a facut zilele astea ca nu am prea avut timp de scris.
dandusa , copiii chiar m-au tinut departe de calculator, aia mare la propriu ca a vrut si ea sa se joace, iar ala micu' a cerut atentie si mancare si scutece curate... o mie de pretentii

Clujencele, tin sa va spun ca si eu am fost la pizzeria Rex si am mancat una din cele mai bune pizza Calzone din viata mea. Mi-a placut mult acolo si am o amintire frumoasa, ma bucur ca inca mai exista locul ala.

aelita, cu ciocolata la copii nu e asa cum vrei tu . Uite, Roxana n-a mancat multa vreme ciocolata, nu ii placea si eu tare mandra si fericita eram, desi nu i-am interzis, ba chiar ii cumparam uneori. Dar probabil ca dau de gustul dulcelui mai tarziu, ca acum ii place, uneori ar manca o tona, alteori in schimb, n-are chef.
Iar mai nou se considera ca ciocolata in cantitati moderate are si calitati, asa ca nu mai e alimentul ala de speriat care era inainte. Ia uite ce zice la gazeta:

Inima sanatoasa cu 50 de grame de ciocolata pe zi

Datorita continutului sau, ciocolata este un izvor de sanatate. Ea contine fier (necesar formarii hemoglobinei), calciu, fosfor si magneziu (minerale esentiale pentru oase tari si dinti rezistenti), vitaminele A, B1, C, D, E (care mentin integritatea celulelor) si cupru (ajuta la metabolizarea fierului). Īn plus, ciocolata mai contine si theobromina - un alcaloid asemanator cafeinei, cu proprietati diuretice si usor euforice, care stimuleaza eliberarea serotoninei (hormonul fericirii).
Cercetatorii au mai constatat ca aceasta reduce riscul aparitiei bolilor cardiace si cancerului, jucand totodata un rol important īn fertilitate.
Atentie! Nu toate tipurile de ciocolata au aceste proprietati: cheia este concentratia crescuta de cacao. De exemplu, un consum zilnic de 50 de grame de ciocolata (solida īn proportie de 70%) regleaza nivelul tensiunii arteriale.
Sursa: http://www.adevarulonline.ro/articole/ciocolata-terapie-gustoas-x103/204910

Nu stiu ce am vrut sa mai spun ca tare-s ostenita, ma duc la culcare. V-am pupat!

Dupa ce ca sunt obosita se mai si afiseaza articolul cu tot felul de caractere ciudat, de a trebuit sa editez ca sa corectez. Ia de aici

Gata, sunt senina din nou. Ce bun e un bici la casa omului!

Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Am revenit...
Dolores, imi pare tare rau ca te-ai suparat pe noi; si mie uneori nu mi s-a raspuns, dar am pus-o pe seama ca persoana care poate stia raspunsul nu a vazut postarea.. si eu mai citesc uneori pe diagonala; dar stiu un lucru: am intrat foarte tarziu la odisee si am avut parte de o primire foarte calduroasa din partea fetelor active (inclusiv tu) si de atunci nu am mai putut sta departe...
Sper sa vii inapoi.. chiar imi doresc asta... Pupici de la Luca si de la mine
Asiza, daca tu numesti "hranit" 2 sandwichuri cu Almette te mai invit pe la mine.. nu ma pui la treaba deloc ; cand mai mergem la Mozart? Poate incepe Luca diversificarea acolo dupa ce a facut showul de ieri... Deci, mergem la munte? Eu ma urc pe tren si tot ajung... cu un rucsac mic pentru mine si unul urias pt Luca
Dianocica, cred ca si eu am pus data nasterii la semnatura dupa postarea ta... sper sa retin bine.... offfffffff.. sa nu mai plangi, DA???
Marinelaf... bine ai revenit si.. era sa uit: CM mi-a venit acum vreo 3 saptamani si a durat ceva... aproape 2 sapt
Aelita, mi-era dor de tine... Pupici printesei de la Luca.. si tie de la mine
Donia, am si eu o mare rugaminte... poti da pe la fundutz? Pleaseeeeeee... poate, poate scap si eu de celulita...
Si noi clujencele (vorbesc si in numele Asizei) te ducem la Baisoara (ca poate asa ajung si eu acolo... )
Aoleu,.... trebuie sa vin gata la 10.00 sa mergem la gateala...
Pupici la mamici si bebei..

Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">fulgi de nea
www.dropshots.com/Yagmur" target="_blank"> poze Luca
slide Luca
varsta Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

quote:
Originally posted by dandusa
las',ca nici nu tre' sa stie prea multe...,daca stie drumul pin' la munte,e de ajuns...

pe cuvant ca esti beton.
quote:
Originally posted by dianocica
miro e totul in regula?ca te stiam mai vorbareata....

nu mi-a picat chiar bine faza cu Dolores - zau ca o simteam si eu marginalizata ... insa nu am facut nimic si imi pare rau. Imi cer mii de scuze daca si eu am fost printre cele care au facut-o si o pup tare si cu foc si sper sa-i treaca si sa nu uite ca aici a fost de la bunul inceput si aici ii este locul, langa noi.
quote:
Originally posted by dolores
din pacate exista si alte site-uri cu mamici..voi pastra legatura cu cele de suflet..stiu ele..nu ca nu ati fi toate ale mele..pt ca s-a creat o legatura intre noi...

sa inteleg ca eu nu am fost de suflet? cu mine nu ai luat legatura in ultimul timp.

daphna inteleg ce simti - si tocmai de aceea am tot strigat dupa fetele noi sa scrie zilnic sa va putem cunoate. AM SI MARTORI CA AM FACUT-O!
Nu-ti fa probleme de ceea ce scrie pe cutiile de lapte praf - copilul tau e unic si oricum nu-l poti compara cu nici unul din marea noatra familie forumista.
SI a mea - la 4 luni si 4 zile mai are mese de cate 80 ml, alta data si 60 - nu am ce-i face ... dar ma si surprinde cateodata cu cate 2-3 mese de 170-180 ml.
Deci nu e fiecare masa la fel.
Eu am inceput cu cereale la 3 luni si 3 saptamani - eram deja super curioasa cum va fi si daca accepta.

ATENTIE!!! cerealele de inceput trebuie sa fie SIMPLE - adica orez simplu.

Eu am facut greseala sa incep cu orez cu caise de la bebelac - si astfel risti sa nu-ti mai accepte altceva.
Ieri am cumparat si o cutie de milupa - morcov cu mere si binecunoscutul orez.
Cum se incepe?
Eu am inceput cu lapte si tot puneam cate putin in bibe ei tot la doua mese.
Seara am facut un bibe de 170 in care am pus o lingura (sau doua masuri) de cereale.Pastrezi concentratia cateva zile - apoi poti pune 3 masuri .. si tot asa - in decurs de o luina tre sa ajungi la cantitatea ce scrie pe cutie.

INTREBARE: - fac rau daca eu nu le prepar cu apa ci cu lapte praf???
Adica fac 150 ml apa - cu doar 4 masuri de lapte si apoi pun cerealele?

Mi se pare ca sunt prea fade fara lapte.

marinelaf buna intrebare. M-ai atins la punctul sensibil. Mie nu mi-a venit - dar nici sperante ca ar mai veni nu am. Sper totusi sa mai pot face un copil.

revin

Miro si Karina Ioana (3 noiembrie 2006) I,II,III,IV,V, - filmuletze Karina www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061127&ctime=132700" target="_blank">1,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061201&ctime=005102" target="_blank">2,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061204&ctime=132558" target="_blank">3,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20070120&ctime=122902" target="_blank">4,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20070121&ctime=010305" target="_blank">5,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20070122&ctime=123722" target="_blank">6,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20070213&ctime=123710" target="_blank">7,
am o nepotica talentata, o burtica in amintire, si o BB-lina zbenguita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

carla, am votat ingerasul ;)
asiza, draga mea, te asigur de un lucru: crinuta este o adevarata lady... a clipit de doua ori in directia motanului, dupa care nici ca l-a bagat in seama :) si fi-miu de nervi s-a apucat de urlat, si daca nici asa n-a impresionat fata, a adormit cu inima franta :))) pozele de stau ei bot in bot..cu greu au fost regizate "artistic" de dandusa, ca nu vroiau unu' langa altu' de nicio culoare :) asa ca n-a mers faza cu lucratu' pe la spate :)))
daphna, un pup de la noi, ca-n rest... nu le am nici cu biberonu' nici cu cerealele :) v-am mai zis ca am fost colege de suferinta, nu? si ne tineam de mana dupa operatie... ehhh....

despre munte, vorba ceea, ramane cum am stabilit.. acu' problema e "cum am stabilit???". ramane pt aprilie, asta asa, ca o prima intalneala de recunoastere, si mai facem una si la vara, pt fetele care nu au cum sa se mobilizeze asa din scurt??? ia, hai, organizarea, ca tre' sa stim exact planu' de actiune, sa facem frumos pe langa ai nostri mandri ca brazii, ca vb lu' dandusa, cineva tre' sa stie si drumu' pana la munte, si eventual, si inapoi :)))

Deea, mami de www.totsites.com/tot/ericneamtu" target="_blank">Eric (15.12.2006)
POZE
atat mai avem pana la 1 an
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=53997601" target="_blank">motanu' mic
site fulguleti

Mergi la inceput

am vazut la meteo ca la timisoara si ma rog, prin partea de vest, astazi aveti 18 grade..... na de-aici, fac si eu ca donia: ca mor de ciuda..... ieri m-a batut un vant in freza pe-afara de-am simtit la propriu cum i se falfaie neuronului singuratic.....
las' ca vin vremuri mai bune si la malu' lu' marea :))

Deea, mami de www.totsites.com/tot/ericneamtu" target="_blank">Eric (15.12.2006)
POZE
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=53997601" target="_blank">motanu' mic
site fulguleti

Mergi la inceput

madaluta, uite-aici un ditai' pupul pt darius
si vezi cum faci sa join us (for the young and the restless :)) ), sa facem gasca mare pt aprilie la munte :)

POZE
site fulguleti

Mergi la inceput