Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (22)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

of....a recuperat alex din pozele de pe calculatorul vechi...si... uitati ce zanutza eram acum doi ani si ce vacutza sunt acum... mai bine nu le vedeam...
gata, ma adun de pe jos...danduso ia mai baga mama o data programul ala al tau. acuma dau fugutza la mailul comun sa vad ce se poate face. hai ca mi-am ales un moment sa ma las de fumat...normal ca bag in mine ca sparta acum... danduso, te rog din suflet, pune biciu' pe mine daca ma prinzi ca trag chiulu' ca vad ca de vorba buna nu stiu...
desire stipisu'... mai are putin si ne ajunge e la pag 18 ! :-)))]

_
diana (03.12.06) david 1 2 3 4 www.youtube.com/watch?v=qEEYWGhUS7Y" target="_blank"> f1 fulguleti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralumat spune:

Buna dimineata! Sper sa nu se inchida capitolul pana reusesc eu sa scriu ceva....

Sa o iau de la capat. Madaluta, iarta-ma ca nu ti-amr aspuns la faza cu mucisorii. Noi aveam mucisori ,dar au trecut abia dupa tratamentul cu antibiotic (daca va mai amintiti, ma plangeam eu ca sunt verzi- erau de la stafilococ). Dar am preferat sa nu-ti zic nimic, nu am vrut sa te trimit pe carari gresite pentru niste amarati de muci, stii ca eu sunt mai exagerata....

Dianocica, daca lui Dmic i se inrosesc ochii de la servetelele de la Mustela, eu as suspecta o alerge totusi...nu numai ca nu-i place. Nici David nu e foarte incantat, dar doar misca din cap in toate directiile....

Auras, tu ziceai ca suntem oarecum vecine? Bagam o intalnire? Ca acum daca circul cu marsupiul, mie mi-e tare usor sa merg oriunde.Cel mai des merg in parcul de la Lia MAnoliu, dar as putea merge si spre IOR, sau eu stiu, alte locuri....da, chiar si HErastrau, dar mai incolo, cand o sta copilu' in scaun, ca acu' are suparari si pe ala si bani de taxi pana-n HErastrau nu prea am.....

Miro, tu vei avea intotdeauna o mica problema aici....esti printre primele care se confrunta cu diverse lucruri aparute in evolutia copiilor. Uite, ca acum cu cerealele......eu citesc ce scrii, casc ochii, bag la tartacuta, dar de raspuns.....nu stiu ce, ca inca nu am trecut prin asa ceva, iar fetele din parc nu le dau cereale.

Hai ca trimit raspunsul asta si pe urma mai scriu....ca mi-e teama sa nu se inchida capitolul.

Raluca lui David Calin (28.11.2006)
luna a treia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

aelita, esti dementiala !!!dar sper ca te-am convins sa lasi laptele praf la dospit !

desiree,donia hahaha ,sa nu ma mai auzi ca zic ca am lapte prost,pai atunci de ce zice lumea asa?cica " nu exista lapte de mama prost";sa repet asta??
haha atucni zic: NU EXISTA LAPTE DECAT DE MAMA PROASTA
!

desiree si bebe Octavian

pozici puiul meu;

varsta Octavian;
slideshow fulguletz;
Ploaie de stele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla2005 spune:

quote:
Originally posted by daphna

fetelor,voi lasati bebeii sa se uite spre tv?ca asa bine e!!!!tace chitic!hai ca am scris si eu cele 10 mesaje,am scapat?

georgiana mami de Elisa(15.12.2006)

Nu stiu unde am citit ca nue bine sa-l lasi la TV ca sunt prea multe informatii deodata pentru creierasul lui, eu daca o prind cu okii la TV imediat o intorc in alta parte sau ii distrag atentia cu o jucarie!!

carla2005 de Alexandra Maria 16.11.2006

botez...si altele

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=15" target="_blank">Poza Alexutei din concurs se numeste INGERAS , votezi si tu?

"Doar doua lucruri sunt infinite: universul si prostia umana. In legatura cu universul nu sunt sigur."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralumat spune:

Daphnaeu am renuntat sa ma mai lupt cu el sa nu se uite la tv.....in timpul zilei il tin inchis, dar seara de pe la 19 merge. Iar cum noi stam intr=o garsoniera. iar el deja se suceste....se intoarce pana reuseste sa vada. Asa ca il las....oricum suzeta e mai buan si de obicei adoarme in 10 minute. Aseara era asa haios...statea la ta-su in brate, se uitau la nu stiu ce meci, iar piticul statea cu gura cascata si cu mana stanga intre picioare, pe pampers!!!!

Dia, imi pare rau sa aud ca Oanei nu-i mai place afara in carut....offff, sunt total neputincioasa si nu stiu ce sfat sa-ti dau.....eu am renuntat la carut - chiar daca toata lumea ma priveste acuzator in parc, de genul "e, l-ai alintat si l-ai invatat in brate". E si ce, nu o sta in brate pana la 30 de ani! Poate ca noua nu ne-a taiat bine cordonul ombilical.....Va dati seama ce soacra oi fi????

Aelita, offf, eu am inteles....dar sfaturi nu-s in masura sa-ti dau. David a mancat numai formula...esti sigura ca-i merge cantarul bine????

Eee, s-a trezit, dar nu trimit inainte sa va spun sa o lasati mai moale cu cele 200 gr/saptamana. De acum inainte bebeii iau mai putin...parca 150 scria Capraru!
Sper sa fie linistit si sa revin.

Raluca lui David Calin (28.11.2006)
luna a treia

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by dianocica

of....a recuperat alex din pozele de pe calculatorul vechi...si... uitati ce zanutza eram acum doi ani si ce vacutza sunt acum... mai bine nu le vedeam...
gata, ma adun de pe jos...danduso ia mai baga mama o data programul ala al tau. acuma dau fugutza la mailul comun sa vad ce se poate face. hai ca mi-am ales un moment sa ma las de fumat...normal ca bag in mine ca sparta acum... danduso, te rog din suflet, pune biciu' pe mine daca ma prinzi ca trag chiulu' ca vad ca de vorba buna nu stiu...
desire stipisu'... mai are putin si ne ajunge e la pag 18 ! :-)))]

_
diana (03.12.06) david 1 2 3 4 www.youtube.com/watch?v=qEEYWGhUS7Y" target="_blank"> f1 fulguleti

aoleu ce a iesit..pai in cazu asta mai bine fugim mai repede decat sa ne prinda aratarea aia !

era vorba de luciaro, ca ne citeste !

desiree si bebe Octavian

pozici puiul meu;

varsta Octavian;
slideshow fulguletz;
Ploaie de stele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebinuta spune:

Stiti voi ce face fiica-mea acum???/ Isi suge cu sarg degetul in pozitie corectaca pana acum nu stia si se uita in oglinda de la locul de activitati(e din plastic sau ceva de genul asta)de vreo 15 minute.

Bebinuta de Ada(30 nov)
poze Ada

Mergi la inceput

VA MULTUMESC PENTRU URARILE DE LA MULTI ANI PENTRU OCTAVIAN ! Si ai vostri sa creasca mari si frumosi si sa va bucurati de ei !

asiza, mersi de aprecierile vis-a vis de decizia mea de a alapta NO MATTER WHAT ! Pana la urma totusi nu era laptele de vina ( asa cum mi-au zis toti pediatrii) se pare ca era o imaturitate enzimatica a ficatului din cauza CEZARIANEI LA RECE ! Analiza laptelui a iesit buna ! Asa ca inca o data: NU EXISTA LAPTE DE MAMA PROST SI NICI LAPTE DE MAMA PROASTA !!!

desiree si bebe Octavian

pozici puiul meu;

varsta Octavian;
slideshow fulguletz;
Ploaie de stele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

salutari mamici.
bebe doarme... a fost un cuminte azi, i-a facut un cadou nemaipomenit mamei!
cea mai trista perioada din viata anul trecut pe vremea asta cand eram despartita de sotul meu. cel mai fericit moment cand mi-am auzit prima data copilul plangand, si fiecare moment de atunci incoace e cel mai fericit! e sanatos, e vioi, e fericit si e al meu!
miro habar n-am despre cereale... sorry! nurorii! da, se mai poarta casatoriile aranjate
bambo cum adica i-ai facut vit d? nu ii dai vigantol? nu cred ca ieri am reactionat corespunzator pt reusita Antoniei! vreau si eu!!!
laptele meu l-am gustat si eu.... eram tare curioasa. pe florin nu am reusit sa il conving... cica aia e masa lui bebe
dia si dani a plans o data la plimbare, dar la el era sigur de la colici, s-a linistit intr-un final in brate dupa care ne-am continuat linistiti plimbarea. sper ca si la voi sa fi fost un eveniment singular!
flore eu il imbrac in body, un costumas destul de grosut si salopeta de cosmonaut... sta in carut si mai are si o paturica peste el. nu se plange nici de cald nici de frig. mi-a mspus el mie
aelita NU EXISTA LAPTE DE MAMA PROST!!!!! termina cu prostiile si cu lapte praf. al meu s-a nascut tot cu 3.200 si abia acum la 4 luni are 6 kg. si e fix in grafic! pt tine si sophia!
dolores sa fie intr-un ceas bun increstinarea micului David!
auras tare emotionanta povestea voastra! copiilor!
donia trista povestea cu cel mai trist moment. dar emotionat ce ai spus dupa aceea....! cat despre... sa ne iubim soacra ca si ea e mama... multa dreptate avea mama ta. doar ca uneori ne vine mai greu! pt o mamica excelenta!
yagmur pt tine si Luca! cum a fost la sushi? a gasit dadaca? deja te duci la munca? mama mama ce repede mai trece timpul!
madaluta eu am scris mai demult... eu i pun in nasuc laptic de al meu... desfunda super bine,. de multe ori nici nu e nevoie de pompita!
daphna eu il curat in urechi cu betigase cu opritor... nu il curat exact la intrarea in ureche decat daca vad ceara stransa acolo.
chris vergeturi eu nu am avut pe burta... in schimb pe solduri sunt bine mersi..... si nu vor sa plece de la mine le vrei tu?
mai scriu eu azi, dar acu' merg sa ii dau papa
pupici
sper ca am raspuns la intrebari, da?

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrei 2006

Mergi la inceput

va asteapta ceva dragutz si pe mailul comun mami_nov_dec_06..pentru voi super-mamici

desiree si bebe Octavian

pozici puiul meu;

varsta Octavian;
slideshow fulguletz;
Ploaie de stele

Mergi la inceput