Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (22)

Raspunsuri - Pagina 31

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carla2005 spune:

quote:
Originally posted by Dia1609

fetelor, sunt disperata! am repetat isprava de ieri: iar mi-a urlat Oana juma' de ora in carucior, nu s-a potolit pana am intrat in casa, cand a devenit vesela-voioasa ... pur si simplu nu-mi dau seama de ce ... nu era gros imbracata si nu-i era cald, nu era fomista, nu o strangea nimik, nu era cu pisu/kk, i-am ridicat chiar si spatele la carucior ca sa nu mai stea culcata, am luat-o in brate ... si nimik... urlete si iar urlete ... asta dupa ce o ora a dormit linistita si fara sa comenteze ....
ma nevrozez daca nu aflu misterul ... si deja mi-e frica sa ies cu ea afara!
nu stiu ce sa mai fac ... daca aveti idee care ar putea fi cauza, va rog luminati-ma!

Dia de Oana (29.11.2006)

poze OANA
luna 1
luna 2
luna 3

a mea daca simte un pic de vant incepe sa urle...plus verifica spatarul de la carut sa nu aibe ceva denivelaturi!~

carla2005 de Alexandra Maria 16.11.2006

botez...si altele

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=15" target="_blank">Poza Alexutei din concurs se numeste INGERAS , votezi si tu?

"Doar doua lucruri sunt infinite: universul si prostia umana. In legatura cu universul nu sunt sigur."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aka spune:

Pe aripi de primavara,
8 Martie lin coboara,
Si in a lui privire,
Va aduce mult noroc si fericire.

LA MULTI ANI DRAGI MAMICI

Monica de Maria Cristina (20.12.2006)
Poze Maria Cristina luna 2,1
varsta Maria Cristina
printesa noastra
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">site fulguleti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marani spune:

Cel mai urat moment din viata mea ( as fi preferat sa nu-mi amintesc, dar am citit postarile..si uite... ) a fost cand a murit socrul meu: pe 2 decembrie 2006 am nascut, pe 6 decembrie am venit acasa, a doua zi a murit socrul meu in spital. Primeam telefoane de genul "felicitari pt fetitza, sa va traiasca, condoleante pentru tata, cand e inmormantarea?". Mult am mai suferit, pentru sotul meu...

Toata luna decembrie a fost un cosmar, ne-am revenit usor usor, acum suntem in culmea fericirii, gratie pisicii.

Cat despre vergeturi, nu am avut deloc. Ma ingrasasem 10 kg toata sarcina, am venit din spital cu 2 kg in plus fata de cat aveam la inceput de sarcina, si acum sunt un schelet ambulant. Ceva vergeturi pe un san cand alaptam, dar in timp s-au estompat, acum pare-se ca au disparut. Dar bronzul de vara va face minuni!

Am fost la medic marti, pisica e in regula, sanatoasa, cu muci dar asta e ( nu-i bai zice dr ), 6800 gr dezbracata, fontanela in regula, de sapt viitoare incepem cu suculet.

O zi minunata sa aveti mamicilor!

mamica de bubamara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

nu gasim nici un fulguletz mai priceput sa ne deschida si noua capitol nou?

spre rusinea mea, inca nu am invatat !

hai fulguleti, la apel !

desiree si bebe Octavian

pozici puiul meu;

varsta Octavian;
slideshow fulguletz;
Ploaie de stele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Uite ca venii la timp (de la coafor ) sa deschid un capitol nou!

Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_n-d_06 spune:

Capitol inchis.

Va rog, continuati aici,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angi_m spune:

p_onu
pentru poze: angighita@yahoo.com
nu ma stresezi
mai astept cat mai multe fete
suntem acum 48
pana la 100 mai e jumate

site fulguleti
"Nu testa niciodata adancimea apei cu ambele picioare"
Angi poze
Iulia - 3 noiembrie 2006 - luna 1 luna 2 luna 3 luna 4
www.youngnutrition.net/member/tickers/63865/ticker4.png[/img]" target="_blank">Varsta si greutatea Iuliei

Mergi la inceput