Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (22)
Raspunsuri - Pagina 29
iasmi spune:
Dbuny - nu se da carnita asa devreme! Nici nu se pune in supica pt gust - fara carnita.
fulguleti
poze bebelina
iasmi
cu
Gabriela Bianca - 27.11.2006
dianocica spune:
tot nu-mi revin dupa tampenia cu donia. iti amintesti ca intrebam cine punea bancurile cu primul-al treilea copil?imi aduceam aminte ca tu dar iar nu corespundeai 'profilului' 

cris eu sunt printre norocoasele fara vergeturi. mi-au aparut de veo luna 5 dungi pe un san dar atat...bine dar inca nu am dat jos mai nimic...poate atunci...
dia hai baga poze ca arde d de nerabdare...![]()
dbunny mie mi se pare hoirror sa dai la bb zeama de carne...la asta chiar nu stiu cum procedati voi sau cum zice la carte dar n-am de gand muuult timp de acum sa il las sa bea apa in care a fiert carne....sunt atatea toxine... parerea mea ![]()
anateo dar fimea nu a pocnit decat copii umblatori, niciodata pe cei aflati in carucior.

mai fetelor, o iau si eu ca a deju, io n am vazut mamica sa socializeze mai mult ca yagmur...uite asa naste o samantza de invidie..
eu ies la plimbare si atat.si asta prin cartier...de vizitat...m-au amenintat toti..acum au disparut...chiar ma gandesc cateodata ca d cand o sa vada pe altcineva in afara de noi o sa se crizeze...
hai ca in dimineata asta n a prea fost in forma. a adormit in sfarsit bine. sper
ma duc sa i fac curat la hainutze ca zici ca a explodat ceva acolo...va
pe toate
_
diana
(03.12.06)
david 1 2 3 4 www.youtube.com/watch?v=qEEYWGhUS7Y" target="_blank"> f1 fulguleti
asiza spune:
quote:
Originally posted by Dia1609
asiza,da, sedarea se ace cu propofol... da' nu-ti fa griji, ca stiu ei ce fac
Diade
Oana (29.11.2006)
poze OANA
luna 1
luna 2
luna 3
...mersi inca odata!Dbunny, io pot doar sa te pup si sa aud parerile fetelor ca ma intereseaza si pe mine pentru mai tarziu si zau ca nu stiu sa-ti raspund...

Bebinuta, fii tare...ma gandesc cat de greu trebuie sa va fie!

Yagmur, mama ce bine arata chestiile alea!!!! Da' mi-am imaginat ca-s praji, ca daca ma gandesc ca-s cu peste crud ma apuca greata

In leg cu vergeturile...asa cum va spuneam...sunt campioana ...inca sunt rosu inchis...chiar ma intrebam si eu cand s-or estompa putin...ca totusi albe nu arata chiar asa de rau! Oricum mi-am facut corpul varza...sa vedem ce mai putem face cu creme, masaj si solar...
Va pup...
Oana
cu
Denis Cristian (19 decembrie 2006)Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti si mamici
auras_v spune:
dbuuny supa se introduce la inceput strict de legume iar cind se introduce carnita este doar carnita nu si zeama de carne ...
AURA
ANCA-ALEXANDRAsi
CRISTINA-IOANA
poze ANCUTA
slide ANCA
virsta ANCA
site fulguleti
crykett spune:
LA MULTI ANI MAMICI
SA FITI SANATOASE SI SA AVETI COPII CUMINTI SI SANATOSI.NE PREGATIM DE ESIT AFARA SPER SA MAI POT INTRA DUPA CE VENIM.SUPA SE POATE DA DAR FARA CARNE.
cristina
de
Antonio 20-11-2006
Andrei 31-08- 2004 http://new.photos.yahoo.com/crizatu2006/album/5764607623897926172004http://new.photos.yahoo.com/crizatu2006/album/576460762389792617
Laura13 spune:
E ziua ta mamico,
in dar ti-am adus inima
si crede-ma mamico
un dar mai frumos nu se putea!
va doresc o primavara frumoasa, cu multa multa sanatate puiutilor vostrii, sanatate si voua sa va puteti bucura de ei!
Laura
lui
Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrei 2006
alexandra_25 spune:
Iar am aparut si eu la sfarsit de capitol...lasa ca cei din urma....!
De abia a adormit teroristu......ziua ma termina in schimb noaptea....doarme de 3 zile de la 22 pana dimineata la 7...minune!
O sa incep azi cu urarile pentru mamici....Cadou de 8 Martie ...si multi pupici...

V-am citit dar ca de obicei a adormit iepureste asa ca nu va mai pot raspunde decat sa va pupacesvc(ce imi place mie mai mult...
)
Asiza,Dandusa,Bambo,Roxanica,Dianocica,Yagmur,Ruxandra,Danita,Kokorina,....si acum o sa ziceti ca bine ca am timp sa va insir..
..gata.....pupicccccccccccciiiiiii....

alexandra
de
Mark Andrei 23.11.2006
poze cu Mark
www.youngnutrition.net/member/tickers/61354/ticker1.png[/img]" target="_blank">varsta Mark
www.bebo.com/Widget.jsp?WidgetId=3662428255&MemberId=3524611238" target="_blank">slideshow Mark
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Un site cu cei mai frumosi fulguleti 
Mark la 3 luni
anateo2004 spune:
dbunny,nu se da zeama de carne ca bb-lus asa mic.
diversificarea se incepe la copil alaptat la 5 1/2-6luni si la copil alimentat artificial la 4luni hai 31/2luni.si se incepe cu cereale in cazul copiilor mai slabuti si cu sucuri/supa de legume la copii mai plinuti.cand ajungeti la legume eu va recomand sa ii dati piure de legume nu zeama ca nu are valoare calorica mare.carnea se poate introduce pe la 5-6luni si se fierbe separat de legume,nu se da zeama de carne.exiata cateva reguli ce trebuiesc respectate:
-copilul trebuie sa fie sanatos cand se introduce un aliment nou
-daca refuza nu se insista,se incearca alta data
-se incepe cu cantitati mici,mai ales cand bb e mic,adica o lingurita si se creste treptat pana se ajunge sa se inlocuiasca integral o masa de lapte
-nu se introduc mai multe alimente o data
-se face o pauza de 2-3zile pana se baga un element nou
cam astea ar fii
dianocica,bb-ilor nu le place sa fie stersi pe fata
.iar sevetelele chiar daca le scoti din pachetul care a stat in camera sunt mai reci.incearca si ai sa vezi.si fimea sta cu greu la stersul pe fata.bine acum ii spun ca o fac domnisoara frumoasa si accepta
.
bebinuta,mamica la certat pe baietel.oricum eu nu tip la nici un copil,ei sunt mici si nu mereu constienti de ce fac si in plus nici mie nu-mi place sa tipe cineva la ai mei.daca are cineva ceva cu ei trebuie sa stea de vorba cu mine sau cu tasu.
desiree spune:
LA MULTI ANI MAMICI !
UN CADOU DE LA LUCIARO SI DE LA MINE !
mai are putin si ne ajunge e la pag 18 !
www.fetesibaieti.ro/striptease_de_8_martie.html" target="_blank">surpriza
asiza, m-am racorit, da nu mi-a trecut..ia si de la mine...
..ma dau batuta !
desiree si bebe Octavian 
pozici puiul meu;
varsta Octavian;
slideshow fulguletz;
Ploaie de stele