Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (22)
Raspunsuri - Pagina 28
flore26 spune:
asizanu am zis cu rautate, pentru ca eu mi/as dori ca si Alessia mea sa arate asa
.Pur si simplu asa mi/a venit. Scuze daca am jignit pe cineva. Chiar a fost neintentionat.
Poze printesuca marmaluca
Dbunny spune:
Un sincer La Multi ani tuturor femeilor
.S-aveti parte de ce-i mai bun in viata asta alaturi de cei dragi.
quote:
Originally posted by chris80
voi mai aveti dungile pe burta? ca eu sunt la fel de zebrata.
chris +alexandra
Te referi la vergeturi ? Noi pe burta n-avem, nici pe sani...dar avem in schimb pe coapse
, si-s rosii tare...cat is rosii cica se mai pot estompa, dar de totului niciodata. Se mai albesc si se mai inchid, dar pielea crapata ramane crapataFetelor..am o intrebare, dar va rog sa nu dati cu rosii..ca data trecuta cand am intrebat de suculete...s-au nascut contraziceri in legatura cu a da sau nu..si de ce una scoate laptele de san,de ce zice pediatra ce-o zis, etc etc...si yo am ramas fara raspuns.
Deci: Noi nu mai papam lapte de mama de mai mult de 2 luni. As face o supica pe o aripioara si un morcovel la flacauashul meu sa vedem daca ne mai alina dereglarile stomalace..ca atata constipatie si gaze mai rar.Am ruesit sa ne tinem de un lapte praf...cel mai scump bineinteles, nu-mi inchipui cum poate sa coste 28€ 800 gr de lapte praf... ca vezi Doamne ii anti constipatie...si d'aia tot consti suntem. Deci fetelor..ce parere aveti de supica ? Pot la 4 luni ?
Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
flore26 spune:
chris 80referitor la dungile de pe burta. Eu nu am ramas cu vergeturi, in schimb dunga maro de pe mijlocul burtii nici acum nu s/a dus, dar parca nu mai e asa de proeminenta. Sper sa se duca mai repede.
Poze printesuca marmaluca
anateo2004 spune:
flore,seba la 2luni si jumatate avea 7300g.eu nu mananc ninic deosebit,ba din contra dieta mea se bazeaza 70% pe iaurt si fructe.exista bb mai bine facuti-te rog nu mai folosi expresia umflati cu pompa,ca imi dispace total-si bb mai slabuti indiferent ce ii dai sa pape.eu am o prietena care are o fetita de varsta lui fimea,care a inceput diversificarea devreme ca nu lua in greutate,a trecut-o pe lapte praf ca laptele ei "nu era bun". rezultatul si acum la aproape 3ani e ff slaba.asa e ea.
cum nu e o regula ca daca bb-lusu e grasut sa fie adult obes.eu cred ca conteaza alimentatia ulterioara,si teo era plinuta si acum are 15kg la aproape 3ani.
Yagmur spune:
La Multi Ani sarbatoritilor de astazi...
Donia, uite poze sushi...www.dropshots.com/day.php?userid=227858&cdate=20070307" target="_blank"> sushi day
Au fost facute cu creveti, somon, castraveti, ardei capia, avocado, si ceva ca un fel de clatita (tamago eggs parca)...
Revin mai incolo ca vin americancele in vizita...
Pupam
Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">fulgi de nea
www.dropshots.com/Yagmur" target="_blank"> poze Luca
slide Luca
varsta Luca
bebinuta spune:
LA MULTI ANI mamici de bebici. Astazi este ziua noastra si sunt f. emotionata, sunt mamica si abia astept ca Ada sa-mi poata spune "la multi ani". Daca azi e cuminte consider ca stie![]()
Azisa problema a ramas tot la acel stadiu: adica inselaciune sau nu. Astept dovezi scrise cum ca nu se poate apartamenta. Am avut un show sambata de vreo ora si jumate care s-a terminat cam asa:vreau dovezi scrise. Si se tot chiuie se pare de o saptamana sa le adune. Si colac peste pupaza am fost la apartament si am gasit modificari, am ramas socata si apoi sa vezi discutie, cearta ce o fi fost, sotu nu a apucat sa zica nimic ca am monopolizat eu discutia.
Crede-ma ca deja am obosit tot gandindu-ma la asta. In fiecare noapte ma gandesc la asta. Deocamdata astept.

Aelita, si eu am avut o problema de genul saptamana trecuta cand Ada a luat doar 100g, si manca fff des. Chiar si saptamana asta am avut 2 nopti in care s-a trezit din 2 in 2 ore si tot cerea papa. M-am speriat dar i-am dat in continuare sa suga si aseara cand am cantarit-o mi-a iesit ca fata a luat 230 g. Deci a supt mai mult, mai des, dar a pus pe ea. Asa ca eu zic sa continui alaptatul exclusiv, chiar daca mai des si fetita o sa ia in greutate
Yagmur ce bunatati pregatiti pentru botez?
Iti doresc sa gasesti o bona buna si iubitoare asa cum are si sora mea. Si pentru mine imi doresc la fel, e super de treaba si o iubeste foarte mult pe nepotica mea.
Dandusa si Ada face gaze, dar de multe ori nu ragaie cand adoarme si saracuta se tot foieste pana se trezeste. Si atunci nu pot sa o linistesc decat cu titi, care ii provoaca alte gaze si uite asa am avut cateva nopti agitate. Asta noapte a dormit bine si a mancat doar o data la patru si apoi dim la 8, si acum doarme.
Dia si noi am avut o perioada de asta de imi era frica sa mai plec de langa bloc dar s-a reglat dupa cateva zile. Acum plange daca nu o scot afara. Si doarme pana o bag eu in casa.
Donia cred ca bicele tale au fost tare de folos ca de cand le-ai aplicat se vorbeste mai mult pe forum![]()
![]()
![]()
Anateo cum ai reactionat? sau cum a reactionat mamica sau persoana care era cu copilasul. Pe moment pe mine m-a apucat rasul dar daca ma gandesc mai bine cred ca m-as fi enervat. Am o colega care de cate ori mergea in parc facea scandal: ba a chemat politia ca era una cu un caine dezlegat, ba a certat un copilas care arunca cu castane si l-a amenintat ca nu il mai primeste in parc si de aceea l-a inceput mi s-aparut amuzanta faza. Eu ma plimb prin zona mea, nu am nici un parc aproape si nu imi vine sa ma trambalesc pana in parcurile din centru singura, asa ca nu prea am parte de peripetii.
Angi cum merge treaba? Cum merge spionajul Iuliei? Da rezultate?![]()
Auras ce mai fac fetitele?
Multumim mamicilor ce ne-au felicitat.
Bebinuta
de
Ada(30 nov)
poze Ada
Dia1609 spune:
asiza, 

da, sedarea se ace cu propofol... da' nu-ti fa griji, ca stiu ei ce fac 
Dia
de
Oana (29.11.2006)
poze OANA
luna 1
luna 2
luna 3
iasmi spune:
La Multiiiiiiiiii Aniiiiiiiii!

Sa fiti iubite de tatici si de bebei si sa fim sanatoase ca biciute vad ca suntem pe forum![]()
![]()
. Eu am scapat sica, sica - sic!!!!
Doamne fetelor pai daca aici va biciuiti - cand o sa va intalniti la munte la mare - imi inchipui ce distractie va fi - asta daca nu-si uita careva biciul acasa.
Va citii, va citii si tot nu terminai dar ma duc inapoi imediat.
fulguleti
poze bebelina
iasmi
cu
Gabriela Bianca - 27.11.2006
Mirona spune:
quote:
Originally posted by Dbunny
As face o supica pe o aripioara si un morcovel la flacauashul meu sa vedem daca ne mai alina dereglarile stomalace..Pot la 4 luni ?
daca tu tii neaparat - poti incepe cu supica - dar in nici un caz cu carne.
Intai legumele - cu taraita le pui la fiert - adica morcov patrunjel si telina - o saptamana - apoi adaugi si altele - la final ceapa - se da un pireu apos ... ca in final sa ajungi la un pireu mai consistent din aceste fierturi .... si la 5 luni poti sa pui si carne la fiert .. dar eu stiu ca se pune piept-ul de la pui si nu aripioare.
Incearca totusi sa mai stai pana la 4 luni jumate - si abia atunci sa te apuci de supica.
Asteptam si pareri mai avizate.

Miro si Karina Ioana (3 noiembrie 2006) I,II,III,IV,V, - filmuletze Karina www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061127&ctime=132700" target="_blank">1,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061201&ctime=005102" target="_blank">2,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061204&ctime=132558" target="_blank">3,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20070120&ctime=122902" target="_blank">4,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20070121&ctime=010305" target="_blank">5,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20070122&ctime=123722" target="_blank">6,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20070213&ctime=123710" target="_blank">7,
am o nepotica talentata, o burtica in amintire, si o BB-lina zbenguita
Dia1609 spune:
quote:
Originally posted by Mironaquote:
Originally posted by Dbunny
As face o supica pe o aripioara si un morcovel la flacauashul meu sa vedem daca ne mai alina dereglarile stomalace..Pot la 4 luni ?
daca tu tii neaparat - poti incepe cu supica - dar in nici un caz cu carne.
Intai legumele - cu taraita le pui la fiert - adica morcov patrunjel si telina - o saptamana - apoi adaugi si altele - la final ceapa - se da un pireu apos ... ca in final sa ajungi la un pireu mai consistent din aceste fierturi .... si la 5 luni poti sa pui si carne la fiert .. dar eu stiu ca se pune piept-ul de la pui si nu aripioare.
Incearca totusi sa mai stai pana la 4 luni jumate - si abia atunci sa te apuci de supica.
Asteptam si pareri mai avizate.
Miro si Karina Ioana (3 noiembrie 2006) I,II,III,IV,V, - filmuletze Karina www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061127&ctime=132700" target="_blank">1,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061201&ctime=005102" target="_blank">2,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061204&ctime=132558" target="_blank">3,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20070120&ctime=122902" target="_blank">4,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20070121&ctime=010305" target="_blank">5,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20070122&ctime=123722" target="_blank">6,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20070213&ctime=123710" target="_blank">7,
am o nepotica talentata, o burtica in amintire, si o BB-lina zbenguita
cred ca ruxandra va poate zice cum se face ... astept si eu sa dau copy-paste pt mai tarziu cand o fi cazul
Dia
de
Oana (29.11.2006)poze OANA
luna 1
luna 2
luna 3