Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (22)
Raspunsuri - Pagina 27
asiza spune:
quote:
Originally posted by Donia
asiza, ce bine ca ai fost tu acolo! Doamne, cum pot sa fie unii oameni... Saraca femeie!
Ma arunc si eu cu o idee: medicamentul pentru sedare era cumva Lorazepam sau Lorivan? Ca de cand am citit mesajul tau tot la asta ma gandesc.
Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)
Donia, nu stiu sigur cum se numeste ca nu mi-au zis...am retinut doar ca e ceva pe baza de fluor? De ce? Pleasee, spune-mi ce stii?...oricum nu cred ca vor putea face investigatia "pe viu", deoarece pe langa ca e dureroasa, Denis e si foarte vioi si nu cred c-ar sta cuminte!

Oana
cu
Denis Cristian (19 decembrie 2006)Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti si mamici
Dia1609 spune:
asiza, raspund repede ca nu stiu dc mai pot later
... am intrebat sotul si mi-a zis ca anestezia la bebei asa mici se face cu propofol si e super ok ... asta v-a zis si voua, ca io am pierdut informatia ![]()

Dia
de
Oana (29.11.2006)
poze OANA
luna 1
luna 2
luna 3
dianocica spune:
quote:
Originally posted by flore26
aelita, eu chiar nu stiu ce sa/ti zic pentru ca si eu am fost in aceeasi dilema:oare laptele meu e bun??Alessia avea la 2 luni 5150, si cautand pe net cat ar trebui sa aiba la 58.5 cm, mi/a iesit ca e aproape bine.Azi mergem iar la doctor, avem 2 luni si 3 sapt, si sunt curioasa cat are. Pe de alta parte ma gandesc ca daca i/ar fii foame , ar plange, nu ar dormi de la 22 la 7.30 noaptea, si ziua cate 3/4 ore. E adevarat ca unii copii pun mai mult, altii mai putin, unii sunt mai lungi si at par si mai slabi, eu stiu asta, dar tot mi/am facut si eu griji. Acum m/am mai calmat....o fac manechinSi cel mai important, am bagat la cap ce mi/au zis fetele: " Nu exista lapte de mama rau
, poate doar mai slab, ma gandesc eu.mai, sunt unii copii alimentati la san exclusiv, care zici ca sunt umflati cu pompa.Oare ce mananca mama respectiva?
Poze printesuca marmaluca
n are nici o legatura cu ce mananca mama....d este in top 3 forumisti cu kg....iar eu nu mananc decat sticksuri, bisuiti, cascaval si lapte cu fulgi....
donia doamne, ce am facut?

am stat atat timp cu un graunte contra si cand colo....
era dolores...

ma crezi ca de cateva sapt ma gandeam cum poate sa fie asa simpatica si ok cand a fost asa nasoala astunci? hai te rog io
uite. ma
singura. 

revin ca iar ma cere
_
diana
(03.12.06)
david 1 2 3 4 www.youtube.com/watch?v=qEEYWGhUS7Y" target="_blank"> f1 fulguleti
marani spune:
Ce frumoasa e ziua de 8 Martie cand esti mamica....
La multi ani tuturor mamicilor! Multa sanatate si dragoste!
Sa aveti o zi minunata!
mamica de bubamara
Dia1609 spune:
aelitoooo, nu exista lapte de mama sa nu fie bun! da' exista lapte de mama care nu e sufuicient de consistent pt bb si de aia sa nu ia in greutate ... io zic sa-ti faci o analiza a laptelui, in ro se poate face la laborator si iti zic aia dc e suficient de consistent (dc are proteine, grasimi, si naiba mai stie ce) ... si dc nu, bagi si lapte praf pe langa
in leg. cu greutatea, noi am avut 4800 g la 2 luni cu 3300 la nastere... pediatra mi-a zis ca e bine ... io ca si tine, nu am fost multumita ... da' a venit luna a-3-a cand am pus numa' 500 g si mi s-a parut luna de dinainte lux
... da' cica si acum e bine ... ma rog, fetele noastre poate nu-s genul ala dolofan si indesat cum le-am vrea noi ... seamana cu mamele, ca io am fost schelet ambulant cand eram mica ... mama zice ca-mi spal pacatele din copilarie cand nu vroiam sa mananc si ea se ingrozea de fiecare cantarire de la doctor
.... oricum Oana se vede pe ea ca e genul mai longilin ca e luuungaaaa frate si are niste picioroange... ca ma-sa, ca eu am 1,77m ... oricum nu arata slaba, dar nici indesata nu e ... sa stii cami-a trimis cumnatu din franta niste grafice cu geutatea la sugari si Oana e chiar pe linia mediana, la mijlocul mijlocului (si automat si a ta la fel ... dc mai gasesc graficul ti-l trimit)... cica sa ma iau dupa ei, ca la romani copii sunt prea grasi ![]()
dbunny, sa stii ca nici Oana nu scotea totdeauna gazele... bine ca acum nu mai are, de cand cu biberoanele bfree, ca nu mai inghite strop de aer
ruxandra, s-au vorbit Grigore cu Oana? sa ne faca zile amare si cu scosu' afara, nu numai cu mililitrii?
chiar, cum mai stati cu mililitrii? acuma-s relativ multumita, mananca intre 650-700 ml/zi si ar trebui sa fie pe la 750-800, deci nu suntem f. departe ![]()
dianocica, si dmic face scandal? ofofof ... am fost ieri la magazinul meu preferat pt bebei (Premaman) si am facut ceva cumparaturi pt Oana... o sa fac neparat azi poze ca e mortala in hainutzele noi ...
lui dmic
mai intreba cineva cred ca daphne ... eu nu ma iau dupa cantitatile de lapte care-s trecute pe cutiile de lapte praf si zic astia ca tb sa le mance bebeii... eu una nu stiu nici un bebe care sa manance cat scrie pe cutia de milupa ... nici un bebe mare si dolofan nu are asa un stomac sa manace 1 litu de lapte praf milupa pe zi la 3-4 luni, lapte care se stie ca e f. consistent si satios
fetele din buc. imi recomandati si mie un obstetrician bun in Buc. ca am o prietena care e graviduta in 6 saptamani si nu stie incotro s-o apuce ... da' unul care s-a purtat frumos cu voi sila nastere si nu e fitzos ... eventual si un nr. de tel de la cabinet sa sune pt programare ... merci 
Dia
de
Oana (29.11.2006)
poze OANA
luna 1
luna 2
luna 3
asiza spune:
quote:
Originally posted by Dia1609
asiza, raspund repede ca nu stiu dc mai pot later... am intrebat sotul si mi-a zis ca anestezia la bebei asa mici se face cu propofol si e super ok ... asta v-a zis si voua, ca io am pierdut informatia
Diade
Oana (29.11.2006)
poze OANA
luna 1
luna 2
luna 3
Nu asta, dar mersi oricum de informatie! Nu-l anesteziaza, doar il sedeaza!
ca ai intrebat!...oricum ma gandesc ca nu-i fac ei rau...
Mai vreau sa zic ceva referitor la mult discutatul "lapte de mama prost/rau": desi stiti teoretic toate ca nu exista asa ceva, totusi va puneti intrebarea asta:"Oare laptele meu nu e bun?"...Cu indoiala in suflet, batalia e de la inceput pierduta!!!!!! Aelita, daca continui sa-i dai si biberon, sigur va renunta la laptele de san pentru ca ii e mai comod sa traga din bibe. NU RENUNTATI ASA USOR! (asta nu e pentru tine aelito,ca stiu ca tu vrei sa dai si san...vorbesc in general), nu e chiar floare la ureche sa alaptezi, mai ales startul, inceputurile sunt foarte grele si acolo se pierd multe mamici, pentru ca exista sfaturi proaste din toate partile de genul:"nu ai lapte destul", "ai lapte prost" "ai lapte prea gras"etc etc...si s-a dus naibii totul! Eu asa gandesc! Uitati exemplu viu, Desiree...bb Octavian a favut icter prelungi de la laptele ei si cu toate astea a fost sfatuita s continue alaptarea si bine a facut! acum Octavian e bine, mersi, cu tzaza-n gura si creste frumos!
flore, eu, donia, desiree si alte cateva fete care alaptam exclusiv au copii mai grasuti si bine facuti (exprimarea ta e "umflati cu pompa", care mie nu mi-a placut)! Nu mananc nimic deosebit, ba chiar am tinut si putina dieta a la Monti...si bb meu totusi ia in greutate..nu ma stresez, deoarece la copiii alaptati nu se pune problema de obezitate!
Gata...fug la Denis...yagmur, ne vedem mai tarziu...

Oana
cu
Denis Cristian (19 decembrie 2006)Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti si mamici
Dbunny spune:
Un sincer La Multi ani tuturor femeilor
.S-aveti parte de ce-i mai bun in viata asta alaturi de cei dragi.
quote:
Originally posted by chris80
voi mai aveti dungile pe burta? ca eu sunt la fel de zebrata.
chris +alexandra
Te referi la vergeturi ? Noi pe burta n-avem, nici pe sani...dar avem in schimb pe coapse
, si-s rosii tare...cat is rosii cica se mai pot estompa, dar de totului niciodata. Se mai albesc si se mai inchid, dar pielea crapata ramane crapataFetelor..am o intrebare, dar va rog sa nu dati cu rosii..ca data trecuta cand am intrebat de suculete...s-au nascut contraziceri in legatura cu a da sau nu..si de ce una scoate laptele de san,de ce zice pediatra ce-o zis, etc etc...si yo am ramas fara raspuns.
Deci: Noi nu mai papam lapte de mama de mai mult de 2 luni. As face o supica pe o aripioara si un morcovel la flacauashul meu sa vedem daca ne mai alina dereglarile stomalace..ca atata constipatie si gaze mai rar.Am ruesit sa ne tinem de un lapte praf...cel mai scump bineinteles, nu-mi inchipui cum poate sa coste 28€ 800 gr de lapte praf... ca vezi Doamne ii anti constipatie...si d'aia tot consti suntem. Deci fetelor..ce parere aveti de supica ? Pot la 4 luni ?
Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
flore26 spune:
dianocicaeu chiar credeam ca tine foarte mult de ce mananca mama, si incerc sa mananc zilnic lapte, carne, oua, fructe, legume [nu/i de mirare ca de o luna nu am mai dat nimic jos], si vad ca tot nu e mai grasuta.parca mi/as dori
.Atunci, si bebele tau pune mai bine si tu ai laptele mai gras si mai bun.![]()
Poze printesuca marmaluca
anateo2004 spune:
angi,florentinei i-am trimis alta poza.
mirona,daca pe cutia de cereale,indiferent de firma,scrie ca au lapte ma gandesc ca daca le faci tot cu lapte e ca si cum ii pui mai multe masuri de lapte nu.ceea ce nu e ok.
acum referitor la gust produselor pt bb.eu desi sunt la a doua tuta de alaptat nu am gustat niciodata lapticul.nu comparati ce ne place noua cu ce le place lor.gustul nostru e pervertit.noi suntem obisnuiti cu sare,zahar,condimente,ei nu le cunosc.eu cand ii faceam lui fimea cereale eu le faceam piuereu ca le manca cu lingurita si ii luam din cele cu lapte si puneam doar apa.mai incolo cand o sa manance mancarica si o sa cumparati borcane-care sunt o mama cereasca pt concediu-o sa vedeti ce gust bubios au si ei le papa![]()
ruxandra,stiu ca,copii sunt mai violenti din fire.dar fimea nu a pocnit decat copii umblatori, niciodata pe cei aflati in carucior.
auras_v spune:

"LA MULTI ANI ! " tuturor mamicilor, sa fiti fericite si iubite de cei dragi voua , sa va bucurati de puiuti vostri
LA MULTI ANI ! si sarbatoritilor de astazi EVA ,GRIGORE ,RARES ,CELESTE ,ANA , MIHNEA ,TUDOR sa cresteti mari si sa fiti sanatosi
mirona ancutei nu-i dau cereale dar la cristina cerealele care contineau deja lapte le preparam doar cu apa ; parerea mea e ca daca Karina le accepta fara adaos suplimentar de lapte , indiferent cum ti se par tie la gust , respecta indicatiile dupa cutie pt ca sunt formule speciale pt bb . Nici mie nu-mi place nan-ul ,nu l-as bea nici daca ar fi ultimul lapte de pa pamint , dar daca ei ii place si ia bine in greutate ,prea bine chiar, il dau in continuare .Mesele de noapte si le scot de obicei singuri ,dar se pare ca nu e si cazul vostru ,ai incercat noaptea sa-i dai sa pape o cantitate mai mica decit la o masa de zi si apoi sa reduci cant pina cind renunta sa se mai scoale ..e doar o sugestie ...eu am inceput suculetul de morcov si mar de citeva zile ,ia placut , dar, ca exista un dar, azi noapte s-a trezit pe la 3 si a mincat 80 ml , si a fost agitata ,asa ca in loc sa ajung sa scot o masa in viitorul apropiat ,i-am mai bagat o masa ...probabil ca voi mai amina putin sucurile si voi incepe cu altceva , nu cu cereale pt ca suntem deja grasanica ,acum doua sapt avea 7100
aelita imi pare rau sa aud ca sunteti in impas ; nu stiu ce sa zic ...la kiki m-am incapatinat sa alaptez exclusiv , aveam lapte cantitativ mult dar bb nu se satura si dupa o ora vroia iar la sin ,in primele doua luni am avut numai zile ca noptile erau albe ,iar ea mititica in 6 saptamini a luat doar 600 g ,moment in care am inceput sa-i dau completare cu similac si in doua sapt a luat 800g ,;kiki avea la doua luni 4250iar la nastere 2800...la bubu ...alta poveste ...in primele sapt am vazut ca nu se satura si cind ea renunta sa mai suga ma mulgeam cu pompa si ii dadeam in completare tot laptele meu ...n-a tinut prea mult pt ca a sazut productia , ea era lenesa si adormea la sin asa ca au venit si zile in care nu puteam sa mai scot decit 20 ml si i-am dat completare cu nan ,n-am vrut sa fac aceeasi gresala pe care am facut-o cu kiki...nici acum nu a renuntat complet la tzitzi chiar daca e f putin iar in greutate a luat peste medie de la 3400 a ajuns la 7100g ...cu siguranta vei alege ce e mai bine pt Sofi
si ...pofta buna !
dandusa , yagmur multumim pt dar si floricele ,noi avem pt voi

dolores s-ar putea sa ne cunoastem ,dar la cit am fost de ametita zilele alea zau ca nu mai stiu ,d-aia te intrebam pe tine
crykett mai pune ceva poze ...doar una ?![]()
bebinuta acum mai toate bisericile au centrala ,eu m-am interesat la patru biserici si toate aveau, nu e f cald in biserica dar nici f f frig ,
madaluta mai zi de biberonul cu lingurita ce firma e sa stiu ce sa caut
dandusa vazut filmuletul
o si vedeam pe ancuta fericita in bazin
AURA
ANCA-ALEXANDRAsi
CRISTINA-IOANA
poze ANCUTA
slide ANCA
virsta ANCA
site fulguleti