Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (22)
Raspunsuri - Pagina 26
doradora spune:
aelita, nu barfeam revista mama si copilul, ci cartea sotilor capraru
chris +
alexandra
varsta alexandra
poze bebe alexandra
bebeii nostri
saryta spune:
Mamicilor La Multi Ani!O primavara frumoasa si sa va bucurati de copiii vostri!
La multi ani! pt. sarbatoritii de astazi.
Mariana -
de
ANTONIA (21.11.2006)
Mamicuta de 3
-ANDRA, SARA si ANTONIA
ANTONIA - 1 , 2 , 3 ,
SLIDESHOW TONITA
varsta ANTONIA
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">cel mai frumos site - fulguleti de nov-dec2006
Mirona spune:
quote:
Originally posted by marinelaf
Miro eu folosesc lapte praf de la Milupa si il accepta mai bine decit pe Nan.
Nu trebuie schimbata formula de lapte? Pe cutia de la milupa scrie ca de la 4 luni se poate folosi Milumil nr2.Probabil ca asa se face trecerea mai usor de la lapte praf la alimentatia diversificata.
Nu ati incercat asa ca poate e mai simplu decit cu amestecul de cereale.
Ma bag si eu in seama cu toate ca nu ma prea pricep.
marinelaf eu nu mai folosesc milupa - mi l-a vomat din prima - asa ca am trecut pe nan - l-a vomat si pe asta si am incercat bebelac - l-a acceptat asa ca am ramas pe asta. Voiam sa luam toate marcile de lapte praf la rand pana accepta ceva micuta.
Acum ca am trecut de 4 luni - incercam cu cereale - dar pastram laptele - dar vad ca nu-i place in continuare milupa.
Mai voiam ca luni - la vaccin sa intreb pediatra daca nu pot trece pe milupa nr. 2 - asa cum mi-ai spus si tu - poate asta il accepta - dar mi-e asa de frica ccc ca bebelina mea are ceva cu aceasta marca ... nici nu stiu ce sa zic.
Vad eu si in aceasta seara cum face si pana luni luam noi o decizie.
Un gand bun si o floricica pentru toate femeile si mamicile de pe topic. Un buchet mare de flori si pentru mamicile voastre.
pentru sarbatoritii zilei.
you allMiro si Karina Ioana (3 noiembrie 2006) I,II,III,IV,V, - filmuletze Karina www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061127&ctime=132700" target="_blank">1,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061201&ctime=005102" target="_blank">2,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061204&ctime=132558" target="_blank">3,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20070120&ctime=122902" target="_blank">4,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20070121&ctime=010305" target="_blank">5,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20070122&ctime=123722" target="_blank">6,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20070213&ctime=123710" target="_blank">7,
am o nepotica talentata, o burtica in amintire, si o BB-lina zbenguita
flore26 spune:
LA MULTI ANI, mamici! Sa fiti sanatoase si sa va bucurati de minunatiile voastre, copiii.
Poze printesuca marmaluca
anateo2004 spune:
La multi ani!mamicilor si sarbatoritilor de azi
mai,fetelor dar ati scris nu gluma.eu v-am lasat la pagina 10 si va gasesc la 17.o sa incerc sa citesc din urma.
noi ieri am iesit de doua ori afara,de la 13-15 si de la 16-18.asa cred ca o sa fac de acum incolo.seba a dormit si teo a alergat.
ieri in parc mi s-a intamplat ceva la care nu ma asteptam.a venit un copil de vreo 1,6luni,maxim 2ani la carut eu am zis ca se uita la bb,dar el la lovit peste obraz.am ramas socata![]()
.acum trebuie sa stau si cu ochii pe el,daca vine cineva sa-l agreseze.eu pt ca merg si cu teo,cand ajungem la nisip il parchez pe margine si ma plimb dupa teo-care se suie pe tobogane,leagane si cu coada ochilui ma uit si la seba.acum trebuie sa fiu in acelasi timp in doua locuri
alelita,si seba se frichineste la san.nu mai are colici,adica nu mai plange doar gaze.si eu ma minunez de fiecare data cand mananca,parca da o lupta-teo nu facea asa,o puneai la san si sugea.cand e asa de agitat am vazut ca daca ii dau in pozitie culcata nu mai e asa de nelinistit.in plus eu nu ma uit la el cand suge.,pt ca lasa sanul si incepe sa rada la mine
asa ca ma uit la tv ca sa suga in liniste.
pupici ma duc sa citesc din urma
flore26 spune:
aelita, eu chiar nu stiu ce sa/ti zic pentru ca si eu am fost in aceeasi dilema:oare laptele meu e bun??Alessia avea la 2 luni 5150, si cautand pe net cat ar trebui sa aiba la 58.5 cm, mi/a iesit ca e aproape bine.Azi mergem iar la doctor, avem 2 luni si 3 sapt, si sunt curioasa cat are.
Pe de alta parte ma gandesc ca daca i/ar fii foame , ar plange, nu ar dormi de la 22 la 7.30 noaptea, si ziua cate 3/4 ore. E adevarat ca unii copii pun mai mult, altii mai putin, unii sunt mai lungi si at par si mai slabi, eu stiu asta, dar tot mi/am facut si eu griji. Acum m/am mai calmat....o fac manechin

Si cel mai important, am bagat la cap ce mi/au zis fetele: " Nu exista lapte de mama rau, poate doar mai slab, ma gandesc eu.mai, sunt unii copii alimentati la san exclusiv, care zici ca sunt umflati cu pompa.Oare ce mananca mama respectiva?
Poze printesuca marmaluca
Yagmur spune:
Luchitza ofera 

la mamici si bebeluse...
Si eu va pup si va urez LA MULTI ANI!!!
Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">fulgi de nea
www.dropshots.com/Yagmur" target="_blank"> poze Luca
slide Luca
varsta Luca
ruxandra_sb spune:
am 4 luni! 
.. am cam citit in diagonala.. ![]()
.. iar apropo de discutiile de acu cateva pagini.. cred ca cea mai buna este calea de mijloc.. si pupaturile si fazele haioase sunt bune la ceva.. ne fac sa ne distram si sa ne mai descretim fruntile.. ca nu putem sa fim ca, vorba cuiva, buletinul informativ.. doar la obiect si atat, rece si impersonal.
Normal ca nu e bine sa abuzam de ele.. mai ales ca altii se pot simti exclusi... si una, doua se umplu pagini intregi de
si
si.. mai nou de
si
.
Apropo Donia, tare faza. 

Pot doar sa le sfatuiesc pe toate ca, in limita timpului si-a chefului, sa intre si ele in acest joc.. pe urma or vedea ce funny poate fi.
In primul rand ma bucur c-am putut viziona pozlele lui Dolores. Sunteti niste frumosi! Da frumosi rau.
La tv bb n-are ce cauta. Doar n-o sa-i fac creierul varza de acu'. Numai ca ecranu-i ca magnetu.. una, doua intoarce capul dupa el. Asa ca trebuie sa-i intorc bouncer-ul sau sa inchid tv-ul.
Roxanica, chiar ma gandeam sa dam alarma ca nu mai stiam nimica de matalutza. 
Aelita, Sofia a luat in greutate ca la carte, 1500 g in 2 luni.
Mirona si noi ne apucam in 1-2 zile de Humana2. Eu una n-as combina cerealele care au deja lapte in compozitie cu alt lapte. Cred ca sunt prea concentrate pt bb. Nu are decat 4 luni.. iar asa rinichii si ficatul ar fi prea solicitate.
Dia.. si mie imi urla afara de cateva zile ...
cred c-are draci pe el.. off, de abia astept sa stea in popou si sa se joace cu jucariile de carucior. I-am luat deja un pelican super-haios de la Miniblu.
Asiza, uite o
si un
pt ca tu nu te-ai intors cu spatele.
Yagmur, tinem pumnii cu pregatirile pt botez si, mai ales, cu gasirea unei dadace nemaipomenite cum merita dragalasul Luca. 
Anateo, imi pare rau ca l-au lovit pe Sebastian... asa-s copii la acea varsta.. tre sa stai cu ochii pe ei.
Raluca, cu-cu! Ce-mi face dolofana Adinuta??
Are mama doi flacai.. Matei (5) si
Grigore
flore26 spune:
batetoba]
pentru toti bebeii nascuti in data de 8.Sa creasca mari si sanatosi!Poze printesuca marmaluca
dianocica spune:
quote:
Originally posted by Donia
Ei nu, ca pentru asa ceva las copilul sa planga, mancarea sa se arda, telefonul sa sune...auzi la ea, laptele ei nu e bun. Ia de aici
ca tu scapasesi ieri. Nu exista lapte prost! Nu exista lapte prost. Da' ce scriu eu aici? Ar trebui sa scrii tu de o suta de ori "Nu exista lapte de mama prost", sa nu mai uiti niciodata. Lasa-l incolo de lapte praf. Cat a luat Sofia in greutate?
iar am ras de am zgaltait copilul...radeam ca proasta si alex se uita la mine...a citit si el da' nu i s-a parut nimic amuzant..... ffff tare....
dia ceva de genul asta e si la noi de cateva zile...nu chiar atat de rau dar...semi-scandalos... eu zic ca s-a facut mare si a inceput sa se prinda care-i treaba si nu mai vrea mereu afara...cum intram in scara blocului...gata! eu mai am o varianta: ca bate vantul. poate o fi, poate n-o fi...oricum pupici oanei de la d si sa nu-i zici ca lui d nu-i plac fetele cuminti...
la multi ani noua toate mamici...
miro pai tu nu puteai sa fi idol, tu erai sefa. bossu'. mamazmeilor. tatazmeilor. la tine nu era de iubit, tu pur si simlu erai mamalor, se intelegea ca toata lumea te iubeste si te respecta. erai mai putin vorbareata dar ziceai d'alea "intelepte" asa nu aveam cum sa sper ca o sa ajung decat dupa muult timp...aelita era mai accesibila ca model....de urmat... oi fi inteles ceva? sper...
dandusa credeam ca numai ragaim ca la usa cortului...sa-l vezi cand se trezeste din somn si plange sa-l ridic sa ragaie....
aelitoooia ca fac si eu ca donia (da' las biciul ca parca ustura prea tare, e incercat pe pielea mea...):
o data ca nu ai incredere in tine
a doua oara ca ai incredere chioara intr un dr tampitzel
a treia oara ca zici ca 4,700nu e bine la 2 luni
a patra oara ca vrei sa ii dai completare
a cincea oara ca nu e prima data cu completare...boon...acuma: daca tot ai la lapte sa te speli cu el pe cap, pune mana si mulge un pic inainte sa ii dai fetei, ca sa ii dai mai putin apos si mai mult mai gros si hranitor....ce zici? decat sa incerci completare nu mai bine faci asa?
s ionca un
pai normal ca vrea bibe nu san ca ala cade para malaiata in gura lu natafleata...revin
_
diana
(03.12.06)
david 1 2 3 4 www.youtube.com/watch?v=qEEYWGhUS7Y" target="_blank"> f1 fulguleti 
auzi la ea, laptele ei nu e bun. Ia de aici