Colectia de toamna-iarna 2005 (126)
Raspunsuri - Pagina 29
Hildegard spune:
Buna,
Ioana77, la suzeta nu ma pricep sa zic ceva ca steff n-a servit asa ceva...doar cateva zile in maternitate.
io zic sa nu disperi ca o s-o lase singurel. nu-l stresa!
pupici de la noi

Deci, fetelor trebuie sa incep ritualul de adormit copilul singur...nu stiu cand, cum sa incep
si mai este: steff sa doarma toata noaptea in pat la el...deci, eu sa nu-l mai iau cu mine in pat
Pana acum am epuizat toate modaitatile dar nu am abandonat terenul.
Veniti cu idei stiintifico-fantastice ca astea normale s-au epuizat pana acum![]()

.
votati-ne aici la www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=10" target="_blank">"dintii astia"
de-ale gurii
Veronica, mama lui Stefan Peter 1 an si 4 luni
Hildegard spune:
Alexandrina, si la noi e problema cu usile...io disper deja. Nu stiu ce sa mai fac. 
Noi avem usi de lemn si au cheie, le incui dar cateodata uit....si el merge si le deshide. Am zis ca am sa las deschis si gata ca atunci n-o sa-l mai tenteze incaperea respectiva.
In bucatarie nu pot inchide cu cheie ca nu merge, nu stiu de ce....si acolo merge sa vizioneze ecranul de la frigider care e colorat si cu butoane, preferatele lui.
Oare cat dureaza perioada asta?
votati-ne aici la www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=10" target="_blank">"dintii astia"
de-ale gurii
Veronica, mama lui Stefan Peter 1 an si 4 luni
felicia74 spune:
Ina bine ai revenit!
Mama, -35 grade?
Poate acum, ca s-a incalzit ne vizitezi mai des
Noki Ilinca nu sta in pat decat cand doarme, iar noaptea sta in sac, plus ca nu se trezeste, iar dupa amiaza stau pe langa ea.
DE baut lapte o face in balansoar legata cu centura, ca altfel ne plimbam prin casa, ba chiar uitand de ce avem un bibe in gura...
De schimbat patul o voi face peste cateva luni (zic eu) cand ne vom muta. Si nu ma mai incurc cu gratii trece direct la pat normal, dar cu aparatoare.
De olita deja ne-am plictisit, stam cat stam apoi ne ridicam si facem IMEDIAT pe jos
Asta e, o sa ne obisnuim la vara.
Cunosc 2 cazuri de copii(unul e baietelul de 1 an si 6 luni al unei vecine si altul - o fetitza de 1 an si 4 luni de la tzara, cu parinti saraci lipiti, ce nu au bani de pampersi) care fac numai la olita, insa parintii stiu cam cand fac, ii pun si gata! Dar mi se pare prea complicat, nu stiu daca are rost atata balamuc.
Felicia si Ilinca Teodora "duracell" (15 noiembrie 2005)
maria_alexia spune:
Ina
, ma bucur mult ca sunteti bine si ne mai povestesti cate putin si de Rachel. Wow, stie deja litere !!
Si tocmai ma uitam si pe ultimele pagini (13-14) ale Pitocodromului de sept-octr 2005: sunt copilasi care stiu destule litere si chiar sa numere!!! Incredibil !
Chiar vroiam sa va intreb: piticii vostri stiu sa se joace cu cuburi, pot sa le aseze unul peste altul? Stiu sa construiasca cu blocuri lego? Sau sa construiasca ceva in general?
Noi inca nimic, avem doar o pofta de dezordine si de distrugere de zile mari, daramam toate constructiile si nu punem nimic la loc...
Si iarasi am vazut prin poze si m-am minunat ca Amalia lui Alinush
picta cu stampile!
Noi am pictat felicitarile de 8 martie, am incercat mai multe tehnici : cu pensula n-a mers deloc, sa-i pictez manuta si apoi sa stampilam foaia iarasi n-a mers (a strans pumnul si a amestecat toate culorile, apoi a stampilat peste tot - noroc ca am facut operatiunea in baie si n-am avut decat faianta de curatat
). Pana la urma am pictat cu degetelul: pic-pic pete de culoare... S-a distrat piticul, i-a placut operatiunea si o s-o repetam cu siguranta, probabil la vara cand o sa-l pot lasa mai golutz ![]()
Editez ca am mai citi din urma: Madutza, groaznica experienta cu spitalul
. Sanatate multa lui Orlando, sa se refaca usor si repede si sa nu mai trebuiasca sa treceti niciodata prin asa ceva!
Maria &
Cristian (22 dec 2005)
ioana_77 spune:
Feli, nevoia de invata!![]()
Mara, ce mai faci, sunteti bine? Ce-ai mai facut cu papa Flaviei?
Ile, cum e acasa cu Victoras? Vad ca nu ai timp in primul rand de net:)
Mi-a venit si mie comanda de la redoute, abia stept sa iau pachetul de la posta!
Ioana si Maria (29.11.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Ianuarie07
poze
Gandacel spune:
Buna!
NU prea cred ca am sa raspun nominal la ceva, pentru ca, desi citesc tot, nu retin mai nimic! :-( Oboseala mare!
Pentru ultimele mesaje, insa, am cate ceva de comentat.
Ina, ce bine ca ne-ai mai dat vesti despre voi. Sper ca sunteti mult mai bine cu totii, sa infloriti pe langa copila voastra, sa va treaca toate supararile mici si mari!
Roxi, pupici si de la noi pentru tine si pentru Alexia cea nazdravana.
Maria_alexia, Bogdan a pus ieri cinci sau sase cuburi unul peste altul, asa i-a venit lui, se juca singur... Altfel nu face nimic "constructiv", dimpotriva, la fel ca si la voi, doar dezordine si distrugere in masa!!! Nu are rabdare sa invete nimic, gen chestii organizate sau intentionate: lego, cifre, litere etc. In schimb, invata tot restul care tine de viata lui si de mediu. Adica, imi spune cand face k, pipi (pacat c nu cere inainte si nici nu sta pe olita!) stie toate obiectele de prin casa cum se numesc, imi aduce ce ii cer sa-mi aduca, dar cand intind mana sa iau, arunca pe jos... Pune la loc ce-i spun sa puna la loc, cautam impreuna ceva anume, cand nu gasesc, ma duce direct la locul unde stie ca este acel obiect... recunoaste o multime de melodii dupa primele acorduri... Stie cum sa desfaca orice cutie... din pacate la fel de bine stie dupa aceea cum sa o faca bucatele... Cand face kk, ma duce la dulapul cu scutece si imi cere sa-l schimb. A invatt sa bea singur din canuta orice, insa ceai si apa bea toata ziua, merge cu cana in mana, laptele il bea singur numai cand are chef, si nu prea are decat o data la un secol.
Cam asta face Bogdan. Distrugere totala si invatat in cadrul complet neorganizat (ca sa nu spun dezorganizat).
Edit. Scuze, am sters toata partea cu crizele, din pacate nu am sa mai scriu despre asta. Cine a apucat sa raspunda, multumesc. Inca o dat ascuze.
Gandacel
34+ si Bogdanel (14.11.2005)
joy04 spune:
neata.
INA pupicei muuulti de tot. 

IOANA nu ne-ai uitat dupa cum se vede...
si tie.
mai, suzi nu o cere, dar ziua daca o vede o ia si numai in gurita sta cu ea. mooor de ciuda. mai ales ca nu adoarme cu suzi, dar peste zi este innebunit.
una in gura si 2 in maini. si le roteste. dar nu face scandal daca i le iau. nu mereu. daca-i obosit, ii este foame...se supara ca nu i le dau, de fapt atunci le cere.
ha ha . nu cu vorbe, se duce la pat unde le tin si incepe sa maraie cu mana intinsa spre ele.
NOKI io nu cred ca inca ai nostrii copii stiu ce-i ala pericol de a cadea in cap.
cel putin al meu nu. de ex de ieri experimenteaza datul jos din pat DIN PICIOARE.
ajunge la marginea patului in 4 labute, se ridica in picioare si vrea sa se dea jos.

asa ca cat mai repede incearca sa modifici patutul pe acolo.
MADAU ai explicat mai bine decat bine cu CIC1 si CIC2. 
DORDIA cu ce l-ai tuns??? si cum l-ai tinut???
mai face urat la decalotare???
MARIA ALEXIA fimkiu se joaca cu cuburi de construit. nu le nimereste mereu sa le bage unu in altu'...dar persevereaza.
mai ales acum ca ne-a facut ELA cadou un joculet de construit...tin sa va spun ca aseara nu le mai lasa din mana.a facut baie cu ele si azi dimi a fost primul lucru la care s-a dus.
si chiuia...dar n loc sa le puna una peste alta, le baga una in alta...
cred ca ELA este cu pitica la dr. m-a sunat dimineata ca s-a trezit Uka cu sange in nasuc - este a doua oara- si sa dus la ORL cu ea.
sa ne tineti pumnii ca maine ne ducem si noi la decalotare....
vlad a devenit un rasfatat...si vrea sa facem noi ca el. nici sa-l schimb de kk numai vrea. cum nu-i convine ceva...se zbarleste.
io nu prea tn cont de mofturile lui si daca l-am luat de jos cu un scop, pai nu m aindupleca sa-l las. dar el insista sa ma maraie...
cam atat despre noi.
ar ma fi de spus ca lui cristi i-au venit iara piticii aia rai. adica mi-a zis ca-s inconstienta si egoista ca fac al 2-lea bb doar pt ca asa vreau io, ca de fapt nu ma gandesc la binele lor ca nu avem cu ce sa-i realizam.
ca el ii judeca pe ai lui ca pe vremuri cand se putea face mult mai multe - mai ales cu un singur copil - ei nu au facut nimic.
au primit casa si masa de la ceausescu si s-au multumit cu atat.
dar ca noi oricat ne-am zbate tot nu le vom oferi ce trebuie.
m-a facut sa ma simt atat de rau - fizic si psihic - incat imi vine sa fac intrerupere de sarcina, sau mai bine chiar imi vine sa divortez.
acum, in momentul asta sunt mai linistita.
dar parca incep sa ma gandesc la vorbele lui si mi se face FRICA.
hai ca v--am batut la cap prea mult.
pupici
Joy
12+ (dpn 21.09.2007) si
Vlad Andrei (1 decembrie 2005)
foto
madau spune:
Neata!!!
Rapid ca plec afara
Noki ce pofta mi-ai facut de circ...n-am mai fost de cativa ani buni..astept insa sa mergem si cu Miruna, sper sa-i placa, ea e tare incantata de animale, de clovni...
Maria_alexia eu i-am luat Mirunei tot felul de piramide, lego, chestii...deocamdata face doar "castel" cu lego, dar eu unul din ala cu piese mari, cauciucate..le pune una peste alta, dar se plictiseste repede si renunta. Daca stau eu cu ea, e ok, dar daca nu..imediat le lasa balta. Vad ca se joaca cu ele de vreo saptamana, inainte n-au interesat-o, erau bune doar de ros
. Cu cuburile nu se joaca, doar le arunca prin casa
Ioana a mea nu vrea suzy decat cand o culc de pranz, dar daca e foarte obosita doarme si fara. Nu i-am dat-o niciodata ptr somn, probabil si de aia. cand era mica, o lasam sa adoarma apoi i-o scoteam din gura si dormea fara ea. Insa o mai cere cand vede la alti copii...
Hilde n-am ce sfat sa-ti dau ref la adormit ca a mea..o pun in patul ei, ii dau bibe, il bea singura apoi ma striga sa vin sa-l iau, si se pune pe burta si gata, la somn
. Imi pare rau, poate te mai inspira fetele...uite eu la pranz pe Miru o culc in scaunul de masa..o legan cu el si numai acolo adoarme.
Ina uite un munte de
..poate vine caldura si la voi. Va pupam dulce pe amandoua, ne e dor de voi

Gata, imbrac fata si plecam sa profitam de soare
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
joy04 spune:
GANDACEL cred ca ai plecat deja la dr.
cam asa a facut si face fetita preitenei mele. s-a adaptat exemplar la gradi, fara absolut nicio problema, dar acasa este DEZASTRU.
Din toate punctele de vedere. nu mananca - la gradi rupe. nu asculta nici macar de un cuvant de-al mama-sii. o ignora total, ca s anumai zic ca-i porunceste!!!
da da. desfa codita la papusa inmomentul asta!
si daca nu face...este jale.
ii zice mama-sii: m-am cam saturat de ordinele si de fitele tale. sa ma lasi in pace ca nu am treaba io cu tine.
si cate si mai cate...
o injura...
si la gradi educatoatrele au numai cuvinte de lauda.
dar: la serbare nu spune nici macar o poezie. NU VREA. nu invata nimic. si nu stim daca nu vrea, sau nu face cu ei nimic la gradi. adica are 4 ani jumate si nu stie nici macar o poezie.
am sfatuit-o sa se duca la psiholog cu ea, da rnu vrea.
io cred ca ei nu-i place la gradi si asta este forma ei de protest.
a......si inca ceva..dupa 1-2 zile de gradi, se imbolnaveste.
dar cu febra...cu curs de nas...cu un pic de diaree...
daca sta acasa, nu are nimic.
acum, nici dr nu stie ce sa-i mai dea ca a zis ca este SINGURUL copil care face asa si are o cariera in pediatrie de vreo 25 ani.
acum incearca sa-i schimbe gradinita si sa vedem ce reactie o sa aibe.
Joy
12+ (dpn 21.09.2007) si
Vlad Andrei (1 decembrie 2005)
foto
felicia74 spune:
Joy chair ma gandeam cu tine, cum te descurci si cu sarcaina si cu Vladone. Imi pare rau ca tie- asa rau, sper sa treaca perioada asta repede.
Apropo de gravidutze: Tania ce mai faci? Cine sta cu Che?
Dordia mai ce baietel frumusel! Te-ai priceput sa-l tunzi.
Maria Ilinca se joaca cu Lego - cuburi mari, reuseste sa construiasca doar turnuri deocamdata.
Gata, fugim afara, ca bunicul e racit, asa ca vom petrece o zi in familie
Felicia si Ilinca Teodora "duracell" (15 noiembrie 2005)