Colectia de toamna-iarna 2005 (126)
Raspunsuri - Pagina 28
ela27oana spune:
hilde-a venit comanda de la magazinuldejucarii,m-au sunat pe la 5,30 si au zis ca in 30 min sunt la mine si intradevar a venit,nu imi venea sa cred ca azi duminica se livreaza
uka e incantata de jucarii
Hildegard spune:
Ela, ca toanta io n-am dat comanda definitiva...asa ca azi de abia am comandat.
ce juca ai comandat?
votati-ne aici la www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=10" target="_blank">"dintii astia"
de-ale gurii
Veronica, mama lui Stefan Peter 1 an si 4 luni
Ina869 spune:
Ola scumpelor!
Va trimit un munte de flori,multe imbratisari si pupicuri!

Mi-a fost tareeee dor de voi!

Am aflat vestea cea buna despre Alexandrina si am intrat sa-i urez sarcina usoara si sanatate! 

Noi sintem foarte bine, se pare ca incet-incet o sa vina primavara si pe aici, saptamina trecuta ne-am luptat cu minus 37 grade noaptea dar astazi sint plus doua, asa ca sintem optimisti si asteptam sa apara ghioceii din gradina.
Rachel ne uimeste pe zi ce trece, vorbeste, danseaza, cinta, ii place mult pe-afara (am scos-o si la minus 20 de grade) nu prea mai papa in ultimul timp, dar in schimb este vioaie si nu sta locului o clipita. Cuvintele preferate: apa, bye-bye, hi, pa-pa, alo, luna.In rest, stie/arata literele a,b,c, acum trebuie sa “lucram” putin si la cifre,ii place la nebunie sa hraneasca cainii prietenilor nostri,ii plac animalele (avem multi iepurasi si veverite pe care ii hranim zilnic cind servim micul dejun) sa fie alergata prin casa, sa fie dragalita. Este un miracol si o binecuvintare, cunoasteti sentimentul.
Cam atit de la noi, va pupam dulce,sa aveti o primavara placuta!
Ina si Rachelina
PS- am intrat sa mai votez si eu poze insa am vazut ca s-a incheiat votarea
sper ca data viitoare sa fiu pe faza si sa apuc sa-i votez pe toti puiutii nostri scumpi!
What I am looking for is not out there. It is in me.
I am the power in my world.
Today is a wonderful day and a new beginning.
I choose to make it so.
Rachel(Nov.23,2005)& Ina
roxisialexia spune:
ina..
, ma bucur mult sa aud vesti despre voi poate daca ai timp mai pui si o poza cu frumoasa rachel sa vedem cat a crescut( in contul comun).Tu te referi la grade celsius?
O primavara frumoasa si multe bucurii, draga ina!
Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )
- Copiii fac ce vad, apara inocenta copilului tau! -
camelia_daniela spune:
Ina, ce mult ma bucur ca ai intrat sa ne mai spui despre voi!!!
Ma bucur mult ca sunteti bine cu totii! Las ca vine primavara si la voi! Va dores tot binele din lume si multe bucurii!
Multi pupici pentru Rachel!!!
Cami mami & Daria 
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si
Dariuca (02.01.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04cfdc1cfe02b5824f0c&skin_id=7" target="_blank">Primul anisor din viata Dariei!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=22" target="_blank">
... Si noi participam la concurs - poza "ochimari"!
Fii sincer fata de tine insuti si atunci nu vei putea fi fals fata de ceilalti! (Shakespeare)
dordia2000 spune:
Ina Bine ai mai venit pe la noi!!! Ce ma bucur ca sunteti ok.
de la noi!!!
Si noi am adaugat poze noi la semnatura...albumul "ian-martie 2007' din care extragem noua freza a lui fi'miu! Va place??? Nu sunt un frumusel???
Pana la urma m-am riscat si mi-am tuns singurica baiatul!!!
Va poop!
Diana mamica de
Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
Va rog sa ne votati www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=23" target="_blank"> aici poza "Parinti Fericiti" Va multumim!!!
Echipa verde ca smaraldul - "Dordia-Nastad-oLo-Liris" - noi vom dobori recordul!!!
catutza spune:
Buna!!!
Ina , ma bucur mult de tot ca ai mai scris la noi. Ma uimeste Rachel, auzi tu sa stie literele!!! Bravo ei, se vede ca e fata desteapta.
si sper sa te avem printre noi cat mai curand.
Dordia , ii sta bine lui Stefan cu bretonel! Iar tu ai avut curaj sa-l tunzi, a mea fata cucuiata nu ar sta!
Ela , da si tu un link cu jucariile pe care i le-ai luat Dariei sa vedem si noi.Cand ai examen, te-a programat? Sa ne spui sa facem galerie

Noi suntem bine in generel, Bianca e super nazdravana-dar nu are rost sa va mai spun ca stiti si voi ca aveti in dotare![]()
Roxana , off a ta Alexie vrea sa bata recordul la cazaturi! Biata micuta nazdravana, sa cada ea de 3 ori intr-o zi! Pupici la amandoua, 
Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)
Noki_Lara spune:
Meatza matinala!
Aseara am fost la circ - am reusit pana la urma, Roxi
! dar fara piticanie, ca e inca prea mica. si ne-am nemierit la galele circului, cu decernari de premii etc, vedte si toate alea. A fost super. Mai ales ca mi-am vazut live febletea de Robert Turcescu!
Directoarea a facut intradevar minuni din ceea ce era mai demult Circul Globus. Va recomand cu caldura spectacolele, de mare valoare, cu adevarat.
Ina- ce m-am bucurat ca ai mai dat si tu o veste. dar taaare meteorica. Haide intra mai des pe la noi sa ne mai delectezi cu mesajele tale cuprinzatoare!
Pupic special frumoasei Rachel!
Feli- m-am speriat cand ai zis de chitul care escaladeaza patutul! io ti-am zis demult ca nu mai e adecvat pentru ea...![]()
Dordia- sa-i fie d ebine tunsoarea! Ii sta bine, iar tu ai fost meseriasa!![]()
Madau- am fost si noi sambata seara prin Plaza, dar era full-full la locul de joaca si nu am mai stat, decat pentru o tura de Gima, facuta in carucior-masinutza.![]()
Camelia- bravo pentru mezina povestitoare!
Gaca...fug la trebi: vorbit cu tanti care mi-a facut mobila, dus la gradinitze, lectii..ehehehe!
Poze cu Sarah si mami 
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 si www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4
Varsta Sarah
Poza participanta la CONCURS: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=13" target="_blank"> Gata am ajuns pe calorifer!!!
Everything matures...eventually!
alexandrina spune:
Ina, o calda imbratisare. Mai ales daca zici ca-i asa frig la voi. 
Noki, m-am trezit cu gandul la problema ta, cel mai simplu ar fi daca s-ar putea cobori fundul patutului. Sau daca are o laterala rabatabila s-o dati pe aceea jos si-atunci n-o s-o mai intereseze decat sa coboare din pat. Scuze, am vazut poze cu mobila mai demult dar am uitat detaliile astea.
Noi suntem terminati ca de 2 saptamani deschide Mihai orice usa si cu o exceptie pe celelalte nu le putem inchide. Exceptia e usa de la intrare, dar se mai intampla sa uitam sa invartim cheia si iese afara si asteapta sa vada niste pasari, pe care le striga "p...p..." daca apar si apoi ii vin si idei de coborat pe scari si nu stapaneste tehnica. Deci e foarte periculos. Era simpla viata cand mergea doar unde vroiam noi.
Intalnirea nationala de primavara mai are sanse de realizare?
"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina.
ioana_77 spune:
Buna de dimineata!
Ina, multe imbratisari mamicii si pupici fetitei frumoase si destepte!
Vreau sa lansez si eu un subiect de dicutie pentru cei care mai folosesc suzeta. Le-o dati si in timpul zilei sau numai la somn? In ultima vreme Maria o cere destul de des, mai ales cand suntem afara, cand o vede la alti copii parca innebuneste, eu ma abtin sa i-o dau, incerc sa ii reduc utilizarea numai la somn. Dar sincer mi se rupe inima cand vad cum jeleste dupa ea, nu stiu ce sa fac, sincer. Mi-ar fi f usor sa i-o dau sa scap de gura ei, dar asa nu ar creste dependenta si mai tare si scapam mai greu de ea? Sincer mie nu-mi plac copii mari mergand cu suzeta in gura. Voi cum procedati?
Ioana si Maria (29.11.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Ianuarie07
poze