Madau, si la noi se poate numai cu scaunul de masa...asta e problema! Ca vreau fara acest scaun la care pica rotile deja...si 2 din ele au fost inlocuite din cauza asta
Deci, numai in scaun poate adormi in compania muzicii....odata l=am facut cu Polly(scaun de masa) asa noaptea fara muzica si a adormit inapoi. Deci, se poate si fara el
.
Ce ii place asa in el, nu stiu.
votati-ne aici la www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=10" target="_blank">"dintii astia"
de-ale gurii
Neata! 
Of, Joy, crede-ma ca te inteleg !
Eu nu am fost inca pusa in situatia in care esti tu cu Cristi, insa mai face si Laurentiu anumite faze, care de multe ori ma fac sa ma gandesc la divotz! Stiu ca nu e frumos sa gandesc asa, insa ma simt tare singura si trista cateodata ! Sotul meu nu este dintre cei cooperanti in gospodarie si in credterea copilului si nu numai asta e problema, noi avem mari probleme de comunicare ...
Cami mami & Daria 
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si
Dariuca (02.01.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04cfdc1cfe02b5824f0c&skin_id=7" target="_blank">Primul anisor din viata Dariei!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=22" target="_blank">
... Si noi participam la concurs - poza "ochimari"!
Fii sincer fata de tine insuti si atunci nu vei putea fi fals fata de ceilalti! (Shakespeare)