Colectia de toamna-iarna 2005 (126)
Raspunsuri - Pagina 26
ilenutza spune:
Soanso 

Ile
20 si
Victor ( 22 dec 2005)
www.onetruemedia.com/shared?p=249f1383b4fbe02ba8eea5&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Noutati
dordia2000 spune:
Fetelor....voi unde va tundeti copilasii??? La frizer obisnuit sau la unul special pt copii? Vreau sa merg cu Stefan la tuns si nu stiu unde sa merg ca nu am vazut nici o frizerie speciala de copii prin zona.
Diana mamica de
Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
Va rog sa ne votati www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=23" target="_blank"> aici poza "Parinti Fericiti" Va multumim!!!
Echipa verde ca smaraldul - "Dordia-Nastad-oLo-Liris" - noi vom dobori recordul!!!
dordia2000 spune:
Fetelor...daca stiti cumva...ma puteti ajuta aici????
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=96254
Diana mamica de
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
Va rog sa ne votati www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=23" target="_blank"> aici poza "Parinti Fericiti" Va multumim!!!
Echipa verde ca smaraldul - "Dordia-Nastad-oLo-Liris" - noi vom dobori recordul!!!
Siminaf spune:
Heeey, long time no see. Ce fai maceti voi pe aici?
Dordia, noi mergeam la tuns la Ciufolici. Mai ales ala din Piata Amzei. Pina la urma am ajuns de ma tundeam si eu tot acolo. Sint foarte bune (sau erau pe atunci) tipele de acolo.
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=10" target="_blank"> Deiu cu diploma - ma votati?
Siminaf spune:
Mi-am amintit ce mai vroiam sa spun:
Raluca mica si scumpa ride in somn. Nu o data, ci chiar des, mai ales spre dimineata. Si ride, frate, in hohote. Si noi pe linga ea, dar in pumni, sa n-o trezim, ca tare-i scumpa cum ride visind!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=10" target="_blank"> Deiu cu diploma - ma votati?
dordia2000 spune:
Siminaf bine ai revenit!!! Ce haioasa pitica!!! Ms de raspuns dar.....cam greu de ajuns pana acolo in Amzei!!!
Diana mamica de
Siminaf spune:
Dordia, e una tot Ciufolici pe la Obor. Dar nu stiu exact pe unde. Poate stie altcineva mai bine.
dordia2000 spune:
Ms mult. Cred ca la aia de la Obor o sa ajung sigur. O sa ma interesez sa vad pe unde e exact!
Diana mamica de
Siminaf spune:
Nu stiu daca am timp sa citesc din urma, ca iesim la plimbareala un pic, mai ales ca e cald de tot afara. Cam... 25 de grade C! Si poate fac si ceva practice de condus.
Multumim mult de tot tuturor celopr care ne-au votat! Promit sa mai iau diplome!
ioana_77 spune:
No, ca nu-i frumos sa nu dau atat de mult timp pe-aici, mai ales ca va citesc zilinic, na, dependenta-i mare.![]()
Suntem bine, Maria creste dinti in gurita, iesim afara destul de mult, ca a mai dat soarele si pe la noi, cu toate ca nu e f cald.
Alte vesti nu am, inca.
A, o primavara frumoasa la toata lumea, ca am ramas in urma cu urarile.
Va pup!
Ioana si Maria (29.11.2005)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Ianuarie07
poze