Colectia de toamna-iarna 2005 (126)
Raspunsuri - Pagina 25
camelia_daniela spune:
Cristina N., suuuper palarii! Tre sa achizitionam si noi asa ceva!
Pischi, felictari pentru
! Super sentiment!
Cami mami & Daria 
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si
Dariuca (02.01.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04cfdc1cfe02b5824f0c&skin_id=7" target="_blank">Primul anisor din viata Dariei!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=22" target="_blank">
... Si noi participam la concurs - poza "ochimari"!
Fii sincer fata de tine insuti si atunci nu vei putea fi fals fata de ceilalti! (Shakespeare)
ela27oana spune:
negaracristina-scoala are 15 sedinte a 140 min sedinta,chestionare pt examen eu fac din cartea carea aparut acum,este26 ron are legislatia si teste,este de la editura national,albastra cu verde,teste pe net gasesti la autogeneral(www.autogeneral.ro-cred ,mai bine ii dai sa gaute autogeneral pe google dar recomandarea mea este ca daca stii cartea nu mai ai nevoie de altceva,si mai gasesti pe incepatori.ro,dar sunt multe eronate acolo
Hildegard spune:
Madutza, sunt 2 tipuri de augmentin bis 457: cel pe care scrie ca se da de la 2 luni la 2 ani, si celalalt care se da la copii d ela 2 ani...
Noi azi luam ultima doza din primul...cel pana la 2 ani. Nu stiu tie de ce ti-a dat din al doile model
Azi fac Tiramisu, na! Ciuda!![]()
votati-ne aici la www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=10" target="_blank">"dintii astia"
de-ale gurii
Veronica, mama lui Stefan Peter 1 an si 4 luni
Hildegard spune:
Ela , inca n-am primit camanda de jucarii
votati-ne aici la www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=10" target="_blank">"dintii astia"
de-ale gurii
Veronica, mama lui Stefan Peter 1 an si 4 luni
felicia74 spune:
Buna!
Azi ne laudam cu un kk... langa olita!
Am pus-o dupa masa de pranz pe olita, ne-am scremut impreuna, i-am zis "pipi" (de "kk" nu stie inca) si la un moment dat a zis "gaca". Am zis sa las copilul in pace ca nu ii vine, nu? Am fugit ptr cateva secunde in bucatarie ca aveam niste urzici la fiert. Cand am venit Ilinca facuse kk pe mocheta, acoperise cu un fluture de plus si "modela" o cacareaza
Bine ca a fost zi cu cacareze nu cu mamaliguta cu branza
Asa a facut si ea un dus mic la pranz. Poate ii aduce noroc
Alta pozna: acum doarme, dar la 4 fara un sfert am intrat in camera iar ea in somn a strigat "ga-ga". Cred ca viseaza niste gaste!
Madutza in sfarsit vesti bune! A si inceput sa manance, nu?
pentru Orlando, sa se faca sanatos!
Ela mama, ce de sedinte! In 2000 se faceau doar 15 de cate o ora![]()
cu Ioana am tot vorbit pe mess, uite ca n-am intrebat-o de ce nu mai scrie, dar stiu ca sunt ok si ea si Mariuca.
Felicia si Ilinca Teodora "duracell" (15 noiembrie 2005)
crissy77 spune:
Felicia,
.
Ela,
. Eu fac teste de pe http://autozone.phg.ro/chestionare_set.php?id_chestionar=1 dar am gasit si teste incomplete, cu poze puse aiurea, poze care nu sunt clare...
Hilde, tu vrei
de la noi? Tiramisu
?
Silvia, gemeni?! E frumos dar si f.f. greu de crescut.
Cristina & Elise-Stefania
-----------------------------------------------------------
Cu totii traim sub acelasi cer, dar nu avem toti acelasi orizont.
felicia74 spune:
Silvia sarcina usoara cumnatei si bebelaci frumosi si sanatosi!
Sigur erau doar 2
?
Habar n-aveti la ce a poftit azi ILinca: la urzicile mele cu mamaliga
Nu se mai oprea, nu stiu ce-i placea atat
camelia_daniela spune:
Feli, bine ca i-au placut ! Eu n-am mai mancat demult! 
Hilde
...Da' fac si eu chec cu nuci, cu cacao ... na!
Am rezolvat problema Dariei ... i-am luat tricicleta ! E foarte incantata... dovada!!
Edit: Sper sa mearga !
Cami mami & Daria 
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si
Dariuca (02.01.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04cfdc1cfe02b5824f0c&skin_id=7" target="_blank">Primul anisor din viata Dariei!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=22" target="_blank">
... Si noi participam la concurs - poza "ochimari"!
Fii sincer fata de tine insuti si atunci nu vei putea fi fals fata de ceilalti! (Shakespeare)
felicia74 spune:
Mai fetelor unde e soarele ala cu care ne ameninta meteorologii de cateva zile?![]()
soanso spune:
Felicia 74,soarele pe care il cauti tu e la CJ, a fost frumos azi am iesit de doua ori afara ,iam dat Soranei pt. raceala Nurofen si picuri de vibrocil si ser ,nu mai stranuta deloc si muci mai are da putini ,am trecut cu bine si peste asta.
Madutza ,cat ma bucur ca Orlando e bine ,of Doamne prin ce_ati trecut ,numa la spital sa nu ajungi ca mergi cu o boala si poti pleca cu trei..
Voi ati folosit scaunele de baie pt bebei gen:
http://reclama/products/196-totul_pentru_baita/images-621-k_d_kids_scaunel_de_baie.mbs
piti a avut ceva gen sezlong da nu mai sta in el si nici in cadita nu mai vrea ,se ridica in picioare si in vana aluneca ,mai nou facem dus da parca as vrea sa stea in apa ,la voi cum e la baita?
Silvia, felicitari pt gemenii din burtica cumnatei ,sa aiba sarcina usoara ,ce bine de ia ,intr-un fel, ,mai are copii?
Am avut consiliu de fam. pe tema BB2,Sory e de acord asa ca luna asta si urmatoarea tb sa actionam .
Daca nu porma tb sa lucrez un an ca sa obtin CIC,cine stie?
Sorana Miruna 20dec2005
http://new.photos.yahoo.com/chira_anca/