Colectia de toamna-iarna 2005 (126)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Seara buna!
Madutza, sanatate maxima lui Orlando!!! si tie muuulta putere sa ai grija de el!

Aaaa, de azi dimineatza ma tin ... Noki, sa porti sanatoasa ... coafura! Imi place si iti vine foarte bine!! Ai si vopsit parul?

Cami mami & Daria
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si Dariuca (02.01.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04cfdc1cfe02b5824f0c&skin_id=7" target="_blank">Primul anisor din viata Dariei!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=22" target="_blank">
... Si noi participam la concurs - poza "ochimari"!

Fii sincer fata de tine insuti si atunci nu vei putea fi fals fata de ceilalti! (Shakespeare)

Mergi la inceput

Noutati si de la noi!

POZE NOU NOUTZE!!
Colectia de palarii, casa de moda DARIA!

www.dropshots.com/day.php?userid=214393&cdate=20070305&ctime=091619" target="_blank"> filmuletzu' cu bubu"

Andaaaaa, ce mai faceti??? Da-ne vesti foarte bune despre Nic!!!! Ce ai mai facut? Sper ca sunteti bine-bine!

Ela, la voi cum merge reamenajarea? Spor la treaba sa terminati repede-repede!

Edit: Despre noi ! Am tot amanat eu sa-i cumpar fetei tricicleta, insa azi mi-a copt-o Daria! N-am intalnit cu amicul nostru, David care, bineinteles ca are tricicleta! Acesta nefolosind-o am imprumutat-o. Jumatate de ora mai tarziu nu o mai puteam da jos din tricicleta!!! Urlaaaa Daria mea de numa! Si se facuse recisor afara, eu voiam sa se mai miste si ea putin sa nu intepeneasca - pentru ea nu conta putea sa ninga, sa ploua ... ea voia pe tricicleta si cu asta basta! Deci maine si va alerga dupa tricicleta???

Cami mami & Daria
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04cfdc1cfe02b5824f0c&skin_id=7" target="_blank">Primul anisor din viata Dariei!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=22" target="_blank">

Fii sincer fata de tine insuti si atunci nu vei putea fi fals fata de ceilalti! (Shakespeare)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Neata!!

Sint tare fericita ,e super bine baiatul azi ,a dormit bine ,febra n-a mai facut ,antibioticul l-a luat ,gata am scapat ,ce bine ma simt azi dupa atitea zile de teama ,suparare ,oboseala :)

ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005)
si MAMI MADA

Poze martie-aprilie 2007

www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">FILMULETZ ..,CA TOT E LA MODA :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvia_d spune:

Neata,fetele!
N-am citit nimic din urma...acum sunt si mai ocupata,din motiv de serviciu...per ansamblu e ok,trebuie sa ma acomodez si apoi totul va merge si mai bine!Fetele au fost super-dragute, imi place!

Sanatate multa bebelacilor si putere de munca mamicilor!

PS.Uitai sa va zic de stef:se-ntelege f bine cu Stela,numai c-atunci cand apare pe usa,dimineata,se prinde ca plecam si NU ne mai da drumul...si are si-n okisori un licar de tristete!!In prima zi,dupa ce m-am intors de la sv nu a vrut sa ma priveasca-n oki!Ce-am mai plans!

PS si mai important:va spuneam ca radu(fratele) si mona sunt insarcinati!...ei bine,au GEMENI!!!!!!!!!!!!!!!
-se vad 2 saci diferiti,deci nu sunt picaturi identice!

Poopici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandyksch spune:

Neata si de la noi....azi la job din nou. Si sincer nu am niciun chef ca aici pe la noi se anunta o vreme asa de frumoasa, de plimbare si nu de stat in casa sau la serviciu.
Madutza, imi pare bine ca Orlando se simte mai bine.Pup mare
Felicia, mi-am luat o canapea-pat. Asta si voiam defapt.Noi nu avem decat doua camere si noi dormeam in sufragerie pe o canapea cam naspa pt dormit. Asa ca n-am avut alta solutie. E o canapea Fun, sistem click-clack, am comandat-o cu o saltea mai groasa si cu stofa uni- caramizie, mi se potriveste f fain la mobilierul cires pe care il am si nu iti mai spun ca e super pt dormit.
Mi-a placut linkul dat de tine, pacat ca deocamdata Ikea va fi doar la Bucuresti.Gurile rele spun ca urmatorul magazin se deschide la Cluj.Abia astept concurenta.

Alexandrina, felicitari pentru cele doua liniute, sa dea DD sa ai o sarcina usoara si un bebe voios si mancacios.
Noi ramanem in continuare la ideea de un bebe...dar sincer imi plac discutiile de aici cand vine vorba de bb2. Macar sa le citesc Ca io sunt deja "batrana". Si la Kriszti mi-a spus asistenta de la dna Mironiuc ca e cam tarziu pt primul bb.

Ripley, ce mai faci? Esti bine?

O zi frumoasa va doresc, sa stati mult afara cu bebeii (mama imi spune ca nu il mai poate tine in casa pe Kriszti, ca el ar vrea sa stea toata ziua afara).Poate mai reusesc sa mai intru mai tarziu.

Mandy si Krisztián (23.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela27oana spune:

neata

ce dor mi-a fost de voi,dar asta este nu am timp

am terminat scoala de soferi,ieri am facut si analizele asa ca sapt asta or sa-mi bage dosarul,dar mai fac o sedinta,cadou de la scoala de 8 martie

cami-merci de intrebare,merge cam incet ca sunt peretii tare strambi,azi imi termina faianta,marti e gata si gresia,dar mai am ceva de facut pe hol si am zis sa fac acum ca tot e mizerie in casa,asa ca joi gata totul,joi vine si mobila,abia astept sa beau vineri seara sampania
nu am citit decat ultima pagina,madutza -sanatate piticului

azi ma duc sa-i iau dariei carut sport de la primii pasi,au avut un model inainte dar pana m-am dus eu s-a dat si nu au mai gasit in depozit,asa ca iau altul

hilde-ti-a venit comanda de la magazinul de jucarii,am dat si eu acum 2 zile si acolo scrie ca vin in 5 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela27oana spune:

oauuuuuuuuuuu-alexandrina,feliciatriiiiiiiii sa ai o sarcina usoara siun bbsanatos

apropo de asta sotul aseara-auzi ela,nu mai ramai si tu inca o data gravi,ca tare mult mi-a placut perioada aia,afost f frumoasa,cel mai mult imi placea seara sa-ti fac baie si masajauzi mai,si eu acre credeam ca se saturase de atatea masaje seara de seara

Mergi la inceput

Neata!
Eu am o durere de cap ....
Madutza, nici nu stii ce ma bucur de vestea buna!! Tineti-o tot asa!

Ela, lasa mama ca o sa iasa suuuper !

Ripley, cum iti mai e? Te simti mai bine? Anutzache ce mai face? Adoarme bine seara sau tot asa?

Silvia, felicitari fratelui tau pentru ... si tie pentru nepotei!

Edit: Joy ce mai faci? Sper ca ti-ai mai revenit cu moralul!!
Tania, Hilde, Siminaf, Monet ce mai faceti? Ce fac piticii, sunt bine sper!!!
Mai da' de Ioana mai stiti ceva??? Mi-e tare dor de ea!

Cami mami & Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pischi2003 spune:

Salut!!

Soare si frumos la Iasi, frumos inceput de weekend.

Ioana e super-ok, va saluta si pupa pe toate!!!!!

Madutza, bine ca si-a revenit. Adevarul e ca antibioticul potrivit face minuni, cand e nevoie de el.

Ela, felicitari, pe cand vei fi soferita cu acte in regula?

Silvia, felicitari, vei fi matusica de gemeni.

Noki, unde vad si eu foto cu noua tunsoare a ta? Ca n-am fost pe faza.

Alex, de cateva zile, la cerere si mai ales daca are si ea dispozitie, vine si ne da pup pe falca. M-am topit toata cand a facut lucrul asta prima data. Da' cu tzocaiala, nu oricum. Aaaa, si face un fel de bu-hu-hu, din maini si mimica, de zis nu zice nik. Probabil vrea sa ne sperie , da' noi ne prapadim de ras ca e simpatica foc.

Mihaela si Alexandra - Maria (01.12.2005)
www.dropshots.com/new.php?userid=109466&cdate=20061112&cimg=0" target="_blank">filmuletze Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Madutza, pentru Orlando care reactioneaza bine la tratament.

Avem si noi 2 palarii de colectia noua .

ela, please, please da-mi si mie detalii despre scoala de soferi... Cate ore de condus trebuie sa faci? Cate chestionare sunt? Ai vreo adresa de facut teste on-line? (Imi daduse CristinaMH candva dar nu mai gasesc link-ul)

Cristina & Elise-Stefania
-----------------------------------------------------------
Cu totii traim sub acelasi cer, dar nu avem toti acelasi orizont.

Mergi la inceput