Colectia de toamna-iarna 2005 (126)
Raspunsuri - Pagina 23
felicia74 spune:
Fetelor, dar de ce pledati pentru bebe2?
Daca citeste Doru, imi taie netul
Madutza eu am auzit numai lucruri bune despre dr Stamate. Eu cred ca e ametit din cauza bolii, dupa ce ai scris tu aici a fost destul de rau, deci e slabit, saracul pui![]()
Soanso deci esti cu 2 luni mai mare.
Mie mi-ar placea sa mai am inca o fata, ca sunt haioasa. Si baieti nu stiu sa cresc. Ma rog, pot invata, dar mai bine... lasa![]()
Ne laudam si noi cu 2 progrese:
- am facut de 3 ori pipi la olita intr-o saptamana (nu o pun zilnic, ca am avut alte treburi de rezolvat) - o pun dupa masa si dupa somnul de dupa-amiaza. O data a "botezat" si soseta cu pipi, ca dupa ce face se ridica si vrea sa se cuibareasca in olita![]()
- zicem "Dodo" adica Doru. Am strigat eu odata la husband ca sa-l atentionez ca vine o masina si gata, tati e Dodo.
- urcam si coboram trepte la greu, e o mare placere ptr noi.
lavi02 spune:
Madutza aoleu, ati ajuns si la spital! Multa sanatate lui Orlando!
alexandrina 

Ma bucur tare mult!
Ripley iti dau dreptate cu varsta parintilor: marele regret al copilarie si adolescentei mele (si maturitatii vad) e ca am avut parinti prea batrani (39/44). De aici s-au tras multe, de fapt mai toate problemele mari sau mici pe care le-am resimtit eu.
Asa ca m-am jurat sa nu fac copii dupa 35 de ani, sper sa nu vrea D-D altfel ![]()
Ti-am zis eu (pe gmail) ca iti trec si greturile de la atatea probleme! Sa dea DD sa vina o rezolvare! 
noki eu vin cu galerie
pt bb2 si pt gradi. Gradi/cresa vs bona -> marele avantaj al bonei e ca il scoate zilnic, dimineata, afara. Cand e la gradi - nu prea ii scot decat daca e vreme f frumoasa si anotimp placut, sa nu-i/se chinuie cu imbracatul.
In afara de acest aspect, toate avantajele mi se par de partea gradinitei, mai ales la un program lung >=8 ore/zi. Nasol sa stea atatea ore sub influenta unei persoane care poate e mai inculta, mai in varsta, mai putin dinamica, mai putin instruita in psihologia copiilor...
Mai ales la copilasii mai mari zic.
De trecerea timpului - eu ce sa mai zic ca la anul implinesc 30 de ani si o dau pe Silvia la scoala! Doua momente de cotitura as zice.
--------------------------------------
Azi am avut o zi super de super!
Am fost de dimineata la Silvia la gradi - au avut lectie demonstrativa pentru cercul pedagogic, acum i-a filmat si la cercul pedgogic o sa arate filmul + comentarii, referate, etc.
Iar la una din activitati erau implicati si parintii - trebuia sa lucram cot la cot cu copiii. A fost super de super; mi-a placut f mult. Si am fost tare mandra de Silviuca pt ca a lucrat foarte frumos, bine si mai ales repede - nu ma asteptam chiar asa repede!
Ce m-a impresionat f tare: a venit sa asiste la lectii responsabila cu cercul pedagogic pe sector, o tipa simpatica, degajata, cocheta, spunea ca tocmai a devenit bunica [:-)] La sfarsit, dupa ce s-au terminat activitatile, pe copii i-au asezat intr-un semicerc pe scaunele, sa-si prezinte lucrarile. Pana educatoarele au strans pe acolo si reorganizat spatiul, tipa asta (musafir de onoare pana la urma) s-a asezat pe jos, in mijlocul copiilor si a inceput sa le cante niste cantecele (avea o voce super), sa vorbeasca cu ei...; o asculta Silvia ca vrajita. (Silvia se si da in vant dupa muzica si are si ureche) Chiar m-am gandit: uite ce inseamna pasiunea, sa-ti placa meseria pe care o faci si sa-ti placa copiii! Pe ea nu o obliga nimeni sa se ocupe de copii in clipa aia, a facut-o din pura placere!
Of, of ce imi plac si mie copiii si invatamantul si ce pacat ca se plateste asa prost!
Si ca situatia la mine la servici e asa cum e (viitorul imi arata cam sumbru).
lavi02 spune:
quote:
Originally posted by ilenutza
Soanso si Felicia, sfatul meu, bateti fierul cat e cald, ca vorba aia, nu intineriti!
Mai trageti acum un pic si pe urma va vedeti de calatorii, cariera, etc.Socul a fost mare la primul, la al doilea totul merge ca pe roate ( sau cel putin asa ma autosugestionez io
Citez din cartea mea preferata, Supermami:"Saltul de la nici un copilla un copil este cea mai mare schimbare prin care treci in viata.Dar dupa ce te-ai invatat sa stapanesti situatia, aproape ca nici nu mai conteaza cati vin, ai depasit partea cea mai grea."
Ile20 si
Victor ( 22 dec 2005)
www.onetruemedia.com/shared?p=249f1383b4fbe02ba8eea5&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Noutati
Total de acord cu tine!

Madutza10 spune:
Mai am o intrebare: a mai dat cineva la copilas Agmentin de 457 mg??E pt copii de la 7-12 ani dar in spital antibioticul a fost foarte tare si au zis sa continue tot cu ceva tare ,ii dau 2,5 ml la 12 ore,de la asta sa fie asa ametit ,marait ??
ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005) si MAMI MADA
Poze martie-aprilie 2007
www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">FILMULETZ ..,CA TOT E LA MODA :)
lavi02 spune:
Madutza, nu conteaza de cat e augmentinu, conteaza doza totala de subst activa pe zi. Calculeaza-ti cat este si uita-te pe prospect cum se incadreaza Orlando cu varsta si greutatea.
roxisialexia spune:
madutza, mergi cu copilul la grigore alexandrescu..din ce spui tu ori antibioticul nu ii face bine ori sunt semne de otita.Sugestia mea e sa mergi in seara asta.Sanatate multa si astept vesti bunea.
Roxana si Alexia Maria( 21 octombrie 2005 )
- Copiii fac ce vad, apara inocenta copilului tau! -
felicia74 spune:
Mandy ce faci? Ti-ai luat pana la urma canapea?
Despre Ikea versus Mobexpert pot sa-ti spun asa:
- Ikea sta mult mai bine la mobila ptr copii - preturi accesibile, modele si culori frumoase.
- Mobexpert ofera mai multe culori pentru un model de canapea, lucru ce l-a incantat pe Doru.
- Ikea are mult mai multe modele, deci daca MEx nu se misca mai repede, pierde la aspectul asta.
Preturile mi s-au parut cam la fel - adica ptr toate buzunarele.
Per ansamblu, cred ca vom ramane la Mobexpert mai ales ca primeste Cardfinans.
INsa asta e doar o analiza dupa ce am vazut doar catalogul, sunt tare curioasa sa pipai produsele, apoi ma mai pronunt.
Felicia si Ilinca Teodora "duracell" (15 noiembrie 2005)
Madutza10 spune:
Mai ,el e vesel dar isi pierde echilibrul,ma gindesc ca o fi din cauza ca a stat 2 zile in pat ,n-a mers deloc ..
M-am uitat acum pe prospect ,vad ca 2,5 ml se dau de la 13-22 kg ,fi'miu are decat 11 kg dar ma gindesc c-ar stii ei ce fac ,doar nu-mi omaora copilu ,presupun ca-n cazusri mai grave se da mai mult ..
ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005) si MAMI MADA
Poze martie-aprilie 2007
www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">FILMULETZ ..,CA TOT E LA MODA :)
madau spune:
Cuscra tocmai m-am uitat in caietul Mirunei cand a avut laringita i-am dat tot Augmentin de care zici tu, cate 2.5 ml la 12h, asta in conditiile in care avea 9 luni si vreo 9.5 kg. Dar nu mi-am pus problema de greuta/doza, etc..eu am mare incredere in pediatra, pana acum n-a dat gres cu nimic. Daca asa ti-u dat, asa da-i, o doza mai mica poati sa io dai degeaba
. N-or fi nebuni, ca doar facura o scoala in plus fata de noi
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=7" target="_blank"> aici ne puteti vota - poza "concurs 2006a"
Madutza10 spune:
Gata ,a luat antibioticul \:D/,sper sa nu-l verse ,acum bea cu mare pofta un bibe de lapte !
ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005) si MAMI MADA
Poze martie-aprilie 2007

Mai trageti acum un pic si pe urma va vedeti de calatorii, cariera, etc.Socul a fost mare la primul, la al doilea totul merge ca pe roate ( sau cel putin asa ma autosugestionez io
20 si